|
Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (39. sayfa)
-
-
Bu websitesinde yapılmış bir incelemeye göre ldac desteği bulunuyor.
notebookcheckSamsung Galaxy Tab S9 FE Tablet incelemede - Boşluk doldurucuhttps://www.notebookcheck-tr.com/Samsung-Galaxy-Tab-S9-FE-Tablet-incelemede-Bosluk-doldurucu.773374.0.html
-
Çok teşekkür ederim
-
Rica ederim 🙋♂️ -
Ses gerçekten mükemmel, şüpheniz olmasın -
Sizce 15 bin TL çıkar mı geçen sene a54 13 14 bin TL bu sene a55 16,17 bin TL exynos 1580 li a56 ise 20 bin tl ye çıkar sizce tableti 15 çıkar mı çok mu iyimser oldu -
Daha pahalı çıkarsa zaten alınmaz. En küçük modeli için konuşuyorum 9FE 6/128 şu anda 12 bin civarında sanırım. 10 FE 8/128 olmalı en az ve yine 10.9 inch den fazla olmamalı. Bu koşullar ile 15 bin verilir.
Ama S10 FE nin Haziran Temmuz ayı gibi çıkması konuşuluyormuş. O zaman o kadar beklenmez S9 FE 10.9 6/128 alınır. -
Doğru söylüyorsunuz zaten 15 16 bandında çıkan s9 da alır amoled+8 gen 2 s9 de fiyat performans.tek şüphem şuan için 8gb ram yetmez söylentileri varken 6gn ram bizi 4 yıl kullanım götürür mü -
Merhaba,
1 haftadır s9fe kullanıyorum, telefon s23, tablet ekranı kötü değil ipad 8 de var ondan daha kaliteli
batarya durumu çok iyi 1 haftadır standby modunda azalıyor ama daha bitmedi,
bende s9 alacaktım ancak batarya sürelerinden çok şikayetçiler ve fiyatı gereksiz pahalı
amzon da 11,6k ya s9fe aldım hem ekran hem ses hem de akıcıklık anlamında memnunum
not: Sadece trendyoldan aldıgım kılıf ekran kapagı arkaya bastırınca ekran kapanıyor, arastırdım orijinal olmayan kılıflarda olan bir durum imiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 5 Aralık 2024; 11:20:15 > -
Merhaba 5 aylık Tab S9 FE 8/256 cihazımı satmak istiyorum. İstanbul'da olup almak isteyenler özel mesajla iletişime geçebilir. -
Teşekkür ederim S23 Ultra kullanıyorum telefon olarak ama ekran beni endişlendirdi. İps Lcd den çok farkı var mı kalite olarak? Poco Pad siparişi vermiştim onda ips lcd 12 bit 68 milyar renk dolby vision destekli 120 hz bir panel var -
Hocam bende sizin gibi arada kalmıştım gittim redmi pad pronun ikiz kardeşi poco pad siparişi verdim ama hala aklım s9fe modelinde işlemci exynos olması ve ekranı tft olması kafamı kurcalıyor. Redmi ve poco daki ekran samsung dan daha iyi muhtemelen yorumlarda Samsung un tft si iyidir deniliyor ama tft tft dir bence hepsi standarttır çünkü eski bir teknoloji 4 bin liralık Tab A6 dada Tft var 15 bin liralık tab s9 fe dede. En azından ips olsaydı fena olmazdı gidipte denemiyorum burda küçücük ilçede deneyecek yerde yok 😡 -
Sizin beklentinizi tam olarak bilemiyorum ama bende telefon olarak S24 Plus kullanıyorum 11 aydır. Ama buna rağmen bana tabletin ekranı da gayet başarılı geliyor. Beni tatmin ediyor. Daha çok film dizi İnternet amaçlı kullanıyorum zaten bu kapsamda kullanırken görüntüsü netliği parlaklığı oldukça güzel bence. Hızı da iyi. 6 ram ile ilgili bir sıkıntı olmadı şu ana kadar. Ama uzun yıllar sonra ne olur bilinmez. Kalemi aldığımdan beri hiç kullanmadım. Kalem duyarlılığı ile birlikte ekran kalitesi ve memnuniyet ne olur o konuda bilgi veremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 5 Aralık 2024; 12:18:36 > -
Teşekkür ederim kaleminize sağlık benim için net bir cevaptı -
Yorumlarınızı bekliyorum poco pad için -
Poco pad bende gördüm, ancak kalem olması, güncelleme desteği ve ai özellikleri ile ben s9fe tercih ettim, özellikle arada ingilizce metinler okurken bilmediğim kelimeleri sözlük uygulaması ile kolayca çevirebiliyorsunuz, ai demişken s23 telefonumdaki ai yetenekleri henüz gelmedi sanırım çok kurcalamadım ancak dediğim gibi çeviri özellği benim çok işime yaradı, ekrna konusunda tabi 120hz amoled gibi olmaz ancak arkadaşlar emin olun kötü değil, s23 telefonu cok kullanıyorum ondan buna geçince ekran konusunda sorun çekmiyorum, ama gözünüz kartal gözüdür ona birşey diyemem :)
-
1 saat önce fe modelini aldım bende. Şu anlık memnunum. Hangi şatj aletini önerirsiniz? -
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Anker veya Spigen adaptör kullanabilirsiniz. Bende anker var. Spigende kabloda bulunuyor ondan en ekonomik olanı o. Orjinal Samsung 45 watt şarj cihazını fiyatının çok yüksek olması nedeniyle önermiyorum.
https://www.hepsiburada.com/anker-313-samsung-pps-destekli-45w-usb-c-sarj-cihazi-iphone-android-macbook-uyumlu-type-c-hizli-sarj-adaptoru-a2643-siyah-anker-turkiye-garantili-p-HBCV00004DB51M
https://www.hepsiburada.com/spigen-45w-usb-c-hizli-sarj-aleti-orgu-sarj-kablo-samsung-pps-2-0-isi-dusurucu-gan-destekli-akim-korumali-guc-adaptoru-super-hizli-sarj-iphone-android-ipad-macbook-type-c-ach02589-p-HBCV00002YY8JU
-
Kaç tl geldi?
-
Anladım hocam ikincisini alayım o zaman saolun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X