Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.120
Cevap
213
Favori
303.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün öğrenci indirimine baktım taksit yapmıyorlar. kulaklığı düşünce arada 1000 tl oynuyor. Yakın zamanda buds 3 pro almış olmasam resmi siteden alıp geçeceğim 4 taksit de yapıyor ama kulaklık ihtiyacım yok. Yapsa öğrenci indirimine de taksit hemen alınır :)

• termomuk kullanıcısına yanıt
    Ara sıra kontrol edin bende geçen taksitsiz aldım sonra dün akşam saatlerinde baktığımda 6 taksit görünüyordu, 1 saat sonra baktığımda taksit yine yoktu, samsungun sitesi ağır kalitesiz bir site o yüzden bazen site hata veriyor, ya hata anına denk gelmeniz gerek ya da düzelmiş anına, çözemedim

Aldığım s10 plusıda kargodayken iptal ettim 1 haftadır geri ödeme yapmalarını bekliyorum, hem siteleri kalitesiz hem de müşteri hizmetleri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S10 fiyatlarına baktım aşırı uçmuş. İkinci el 3 aylık s9 aldım 15e. En mantıklısı ikinci el s9 serisi almak gibi. S9 PLUS vardı 20 bine aklım onda kaldı ama ders film dizi için s9 ideal geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WebServisi kullanıcısına yanıt

Hocam gerçekten dediğiniz gibi oldu. Yazdığınızı okuyup tekrar girip baktım peşin fiyatına 6 taksit yaptı. Ben böyle saçmalık görmedim. Aldım s10 plusı. Size ayrıca teşekkür ederim. Girip bakmazdım yoksa :)

• termomuk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam :)

• Öğrenci indiriminde taksit yazısı nerede oluyor? Nereden anlayabiliriz taksit yapıp yapmadığını

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tam son aşamada ödemeyi onaylayacağınız alanda çıkıyor hocam.

@webservisi teşekkür ederim hocam, sıra klavyede. S10+ ai tuşlu almaya gerek var mı onu düşünüyorum.

• S10 plus modeli öğrenci indirimi ile fiyatları ne kadar su an, s9fe plus kullanıyorum aklımı kurcalıyor. Geçeyim mi sizce

• Kamu indirimini nasıl kullanabilirim arkadaşlar

• Hurafe26 H kullanıcısına yanıt
    28899 ₺ hocam. Yanında herhangi bir hediyesi yok.

• dropby23 D kullanıcısına yanıt

Bu linkten girip üye girişi yapıyorsunuz. Kamu mail adresini tanımlıyorsunuz. Ürünler direk indirimli fiyatlarıyla çıkıyor karşınıza.

• Şu konuda fiyat takibi yapmaktan başka, şöyle tabletin güzel yönleri, faydalı tavsiye edilebilecek uygulamalar paylaşırsa nede güzel olurdu.

• JAX kullanıcısına yanıt
    Tablet elime ulaşırsa yardımcı olacağım elimden geldiğince hocam.

Ekran koruyucu kullanıyor musunuz öneresi olan var mı bu arada ?

• Fiyatlara zam yapmış samsung kamu indirimiyle 29 bin liraya gelen S10+ 5 bin lira zamlanmış. Daha soğrusu normal mağaza ile fiyat aynı olmuş. %15 indirim yazıyor ama indirim yansımıyor. Acaba geçici bişey mi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 18 Ekim 2024; 13:8:5 >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    Zam değil yine bug'a girmiş siteleri. Normal sitede de aynı fiyat

• WebServisi kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım. Dedim ki %15 indirim yazıyor ama fiyat normal mağaza ile aynı indirim olmuyor dedim. Ara ara deneyin dedi. Bittiğine dair bir bilgilendirme almadık dedi.

Ben hala S10+ ile ultra arasında gidip geliyorum. Ne yapsam karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 18 Ekim 2024; 19:20:1 >
    Doğru diyor. Bazen düzeliyor site hocam o ana denk gelmeniz lazım

Tabiki S10+ hocam.. Ultra elde taşınacak gibi değil. Bende S9 ultra vardı 20 gün sonra satmıştım cihazı. Elinizde kocaman bir harici monitör gezdiriyorsunuz gibi oluyor.

Ha çizim yapanlar için süper bence büyük ekran.. Ama benim çizimle hiç aram yok. Not almak için bile 14.6'' çok büyük.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Benim kullanma amacım daha çok laptop gibi olacak. Video ve fotoğraf düzenlemesi yapıcam. Cap Cut vb programlar için düşünüyorum. O yüzden büyük ekranı sebebiyle kafamı karıştırıyor Ultra modeli. Yoksa bu işin optimumum olanı tabi ki Plus model

O zaman kesinlikle ultra. Mağazaya gidip ikisini de elden test ettim. Ultra modeli aslında o kadar büyük değil, sadece ekran oranı yüzünden uzunlamasına bir tarzı var ve tabletin dikey olarak kullanılma şansı yok, ancak dediğiniz gibi büyük ekran ihtiyaçları için kullanılabilir. Aslında s10 ultra yerine ipad pro hem ekran oranı hem kullanım amacınız hem de fiyat olarak sizin için daha mantıklı olabilir zira S10+ ile Ultra arasındaki fiyat farkı gereksiz fazla, 45 bine çıkıldıktan sonra ipad pro dışında başka tablete bakmazdım şahsen. 9300+ günlük kullanıma her türlü yeter ancak diğer işlemler için m4 rakipsiz.

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.