Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.118
Cevap
213
Favori
302.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu konuşup karşılıklı karşılaştırırız hocam :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fosfofruktokinaz kullanıcısına yanıt

Aynı dertden müzdaribim. S10+ a S9+ klavyesi aldım. Bildiğim kadarıyla tek fark AI tuşunun olmaması. Ancak klavyenin genel yapısında, kalitesinde, materyalinde vs bir değişiklik varmı bilmiyorum. Bu konu şu an için muamma ve bununla ilgili Samsung Tr nin de hiç bir bilgisi yok ne yazık ki.

Ha pratikte şöyle bir farklılık daha var sanıyorum ; Örn. fiziksel klavye takılıyken AI den yardım alarak bir ingilizce metni düzeltmek istediğinizde mecburen ''keyboard toolbar'' ı kullanmak zorundasınız ve ''show keyboard toolbar with physical keyboard'' seçeneğinin de ayarlarda işaretli olması gerekiyor. Aksi taktirde FN+F1 e basarak AI menüsünü açamıyorsunuz yazım esnasında.

Sanıyorum S10+ ın klavyesinde AI tuşu olması sebebiyle, keyboard toolbar with physical keyboard ayarı kapalı dahi olsa AI tuşu ile AI Chat Assist i açabiliyorsunuz.

Terimleri ingilizce yazdım kusura bakmayın cihazı ingilizce kullandığım için Türkçeleri aklıma gelmedi.

• termomuk kullanıcısına yanıt
    Bir bakacağım fiyatlara. S10 plus daha iyi gibi benim için

• Merhabalar,

2 gün önce Amazon'dan Samsung Galaxy Tab S9 Ultra aldım. Gelen kutu üzerinde LPN etiketi var. İade/değişim ürünü bu etiketler. Tabletin kutusunda ki güvenlik bantları sağlam, hiçbir deformasyon yok. Kutuyu açtım video eşliğinde cihazda kullanılmış hissiyatı oluşmadı, belirgin bir emare yok. Şarj %27 ile kutudan çıktı, bu durum beni biraz tedirgin etti. Şarjın bu seviyede olması kullanılmış ürün olması olasılığını gösterirmi. Tabletin çalışma saati gibi bir gizli menüsü varmı acaba. Tabletin sıfır olup olmadığına nasıl emin olabilirim.

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

Üstteki %30 lar civari alttaki de %70 civarı parlaklıktayken çektim normalde gözle bu kadar görmemiştim ( kameranın fps i cihazın fps ini yakalayamadığı için olabilir belki de )

Mesela kalem ikonu veya diğer griye yakin widgetler benim s9 plus telefonumda daha pürüzsüz ve net gözüküyorken tablette sanki ekranın 2k lık teknolojisini yansıtmıyor gibi geliyor

Cihazın üzerinde cam koruma mevcut. Bugün teknik servise uğrayamadım ama yarın uğrayacağım insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fosfofruktokinaz kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, sizin tablette dikkatli baktığınızda gri renklerde yakından bakınca kumlanmaya yakin bir durum var mı yoksa geyet pürüzsüz ve net bir renk mi var

• Felice Forte F kullanıcısına yanıt

Hocam tabletin sıfır olup olmadığına emin olamazsınız tabiki ancak garanti başlangıç tarihini sorgulatabilirsiniz samsungdan.

Cihazın kasasında, ekranında vs bir çizik,leke,iz vs olmadığı sürece kullanın gitsin kafaya takmaya gerek yok

• Ben s10+ ve iPad Air 13 arasında kaldım halen. Fiyat farkı da var. 29 k vs 36.7 k. Performance olarak Samsung S9 kullananlar memnun mu

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt

Ikinci el 20 21 bine temiz S9 Plus bulursun al geç

Hocam ipad air 13 ü yakından deneyimleyin 60hz sizi rahatsız edebilir. 60hz den rahatsız olmazsanız iyi bir alternatif. Bir de telefonunuz apple ise ztn direk ipad alın ancak android telefon kullanıyorsanız samsung tercih sebebi olabilir.

• netmaster1903 N kullanıcısına yanıt
    6 taksitle kartla alıyorum. İkinci elle uğraşmak zor bulunduğum ilden dolayı

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    iPhone var bende aslında

Ipad alın o halde hocam samsung macera olur

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, cihazlar gelsin bakalım karar vereceğim

• Kamu indirimi tekrar yansımış S10 serisine. Muhtemelen eğitim indirimi de yansıyordur. İlgililere duyurulur

• S9 ultra klavyeli kılıflar S10 ultraya da uyuyor mu acaba? Mantıken uyması gerekiyor 😁

• Mr.Mitokondri kullanıcısına yanıt
    Var sanki hocam. Ama sen demesen 10 yıl fark etmezdim :) iPhone 14 proda da var gibi şimdi baktım. Hiç bir fark göremedim

s9+ uyoyordu s10+'a. Muhtemelen ultralar da uyuyordur hocam.

Hocam Ankamall Samsung'da şu an S10ultra'larda s9ultra kılıfı takılı. Ben de AI tuşu olmamasından anlayıp sorunca henüz gelmedi ama bu klavye de uyumlu demişlerdi.

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.