Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: x3beche Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.100
Cevap
212
Favori
299.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geforce now deneyimini anlatır mısın hocam bende düşünüyorum. Faydalanalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • stem, epic, uplay üzerinden denediğim oyunlarda sıkıntı yok online olanlar dahil ki ben wifi kablosuz kontrolcü mouse üzerinden oynuyorum 60 mb internet hızım. hep 2080 geldi hiç 1060 gelmedi bu kampanyalı 3 aylık paketi aldım. division 2 den çok keyif aldım devamlı online entegrasyonu olan bir oyun olmasına rağmen gecikme minimum düzeyde keza cs 2 ve rocket league de öyle. hikayeli oyunlarda da sıkıntı yok ac valhalla olsun cyberpunk olsun anında yüklenip hazır hale geliyor yanlız şöyle bir trick durum var, oyunun grafik ayarlarını oyun içinden anında değiştiremiyorsan oyun tekrar açıldığında değişecek diyorsa tekrar açıldığında yine eski ayarlarda açılıyor redditten vs baktım bir çözüm bulamadım bu duruma bazı oyunları yüksek ayarlarda açıyor bazılarını orta grafikte açıyor ama anında değiştiremiyorsa değişmiyor(divison medium, ac valhala yüksek gibi). battlenet den oynanan oyunlar çok sıkıntılıydı diablo 4 olsun warzone olsun diğer istemcilerden aldığım deneyimi alamadım devamlı bir takılma yükleme durumları var. tabletin wifi modemi iş yerinin verdiği uçan kaçan thinkpad den çok daha iyi ve stabil. oled ekran ve kaliteli ses çıkışı sayesinde oyun oynamaktan aldığım keyf katladı.

• merhaba galaxy aı ya türkçe desteği geldimi acaba

• Ben de geçenlerde Amazon'dan s9 ultra aldım. %25 şarj ile geldi. Yine Amazon'dan Supcase marka kılıf siparişi verdim daha yeni. Bu kılıf olmadan tableti kullanmak imkansız bence tutacak yer yok. Tab s7 plus tabletimi de bu kılıfla kullanıyorum. Tam zırh şeklinde ve dahili ekran koruyucu var herkese tavsiye ederim.

İnternet'te en fazla tavsiye edilen programları da sıralayayım:

Readera pdf okuyucu(ücretsiz versiyonu)

Revanced Manager(reklamsız YouTube için MicroG de yüklenmesi gerekiyormuş)

Tubemate (youtube video indirme programı)

Byiptv Pro (belgesel yabancı müzik kanalları izlemek için)

Bu arada masaüstü bilgisayarımın ekranını kablosuz olarak tablete aktarmak için Windows+k tuşuna basıyorum. Çünkü pc Oled televizyonuma bağlı saatlerce oyun oynayacaksam bazen bunu yapıyorum. Özellikle gecikmenin önemli olmadığı oyunlarda.

• Tablete türkçe aı desteği geldi. Telefonu güncellemedim. Güncelleyen var mı. Telefonda da türkçe desteği geldi mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aylık s9 plus tabletim de kalem hissiyatı kayboldu yazarken bastırmak gerekiyor veya uygulama açarken ama normal elle kullanımda herhangi bir sorun yok ne yapmak lazım çok ta kalem kullanmadım doğrusu

• omeruby O kullanıcısına yanıt

sizin cihaz ne hocam? bende tab s9+ var. Çeviri vs ye Türkçe Dil gelmedi.

• ilhan78 kullanıcısına yanıt
    Tablete geldi benim ama S24 Ultra telefonuma gelmedi.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

benim de tam tersi 😂

s24 ultra telefonuma geldi, s9+ tabletime gelmedi.

• makko58 M kullanıcısına yanıt

Eğer mıknatıslı kılıf kullanıyorsanız manyetik alan kalem yazımını olumsuz etkiliyor. Kılıfı çıkarıp bir deneyin düzelmezse servis yolu gözükür gibi

• S9+ var bende de bugün çevir kısmında türkçe görülüyor

• omeruby O kullanıcısına yanıt

Dün gece 1 gibi bana da geldi.

• Tab S9 a geldi. Artık one ui 6.1 güncellemesini yapabilirim ;)

• Tablete (s9 plus)dil paketi güncellemesi geldi, telefondan ses yok, s24 ultra, bekliyoruz.

• inventive kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan s pen i sıfırlayınca düzeldi ama yedek uç almak lazım öneri varmı

• Tab S9 128 gb fiyatı daha 1-2 ay önce 17.5 - 18 aralığındaydı şimdi 22.5'dan aşağı bulmak imkansız. Dolar mı arttı ? Bu zammın sebebi ne acaba ? m1 iPad Air öğrenci indirimiyle daha uyguna geliyor, samsung ekosistemine geçtim, tableti uyguna bulamıyorum.

İlerleyen dönemde fiyatın düşme ihtimali var mıdır ?

Güncelleme: 3 aylık sıfırdan farksız tam da istediğim bej renkte s9 'u 14 bine alarak aranıza katıldım. İkinci eli kovalamak gerekiyor bazen uygun denk geliyor. Benimki öyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 31 Ekim 2024; 14:24:26 >
  • ilhan78 kullanıcısına yanıt

Ne güncellemesi hocam?

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    One UI 6.1.1 hocam, son güncellemeyle Sözlü Çevirmen ve diğer AI araçlarına Türkçe dil desteği geldi. Tab s9+ cihazımda gayet stabil şekilde çalışıyor.

• Merhaba S9+ kullanıyorum daha önce uygulamada iken sağ üstten alta atıp veya kapatabiliyordum şimdi yapamıyorum bir ayar mı var acaba

• 
Sayfa: önceki 243244245246247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.