Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: slientwr Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.098
Cevap
211
Favori
299.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S10 plus mu daha mantıklı s9 ultra mi sizce

• Hurafe26 H kullanıcısına yanıt
    Bence ikisi de olur ama ultra modellerin çok büyük olduğu söyleniyor. S10 serisi 7 yıl güncelleme alacak. S9 serisi 4 yıl. Bunları da göz önünde bulundurmak gerek

• Hurafe26 H kullanıcısına yanıt

Portatiflik önemliyse S10 plus mantıklı hocam. Ultra ; sanki elinde harici monitörle geziyormuş gibi oluyor. Ama cihaz sürekli masanın üstünde kalacaksa, çok mobil değilseniz ultra da alınabilir. S9 Ultra vardı bende bir süre kullanıp sattım, şimdi s10 plus var. Ultra hiç bir yere sığmıyordu uçakta, trende masayı açıp koyayım dediğinde acayip yer kaplıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 1 Kasım 2024; 17:28:59 >
  • Teşekkür ederim yorumlar için sağolun

• stanco kullanıcısına yanıt
    Dolar euro 3 aydir yerinde sayiyor hatta geriye dogru gidiyor amerika seciminden sonra ne olur bilmem

hocam hangi platformdan buldunuz acaba, 16 17binden aşağı satan yok.

• pervical P kullanıcısına yanıt
    Sahibinden.com da denk geldi. Aralıklı olarak bakıyorum, yeni açılan ilandı hemen irtibata geçip aldım.

İşin iyi tarafı 18.500 e yazan bir satıcıya 17.500 rica etmiştim kabul etse gidip alacaktım ancak kabul etmedi, iyi ki kabul etmemiş :) şimdi fiyatı 19.000 e çekmiş

16.5e 1 sene kullanılmış s9+ alacağım galiba. s9'un ekranı bölünmüş ekranda hem youtube videosu izleyip hem de not almak için yeterli olmaz sanırım.

S9 plus da kullandım, bölünmüş ekran için ideal boyut diyebilirim. Ben s9 u yanımda taşımak için aldım bana yetiyor.

Ultraya gelirsek o bambaşka bir cihaz, evde kullanırken dahi yorabiliyor.

aslında huawei matepad air almak istiyordum ben, ama spen çeviri özelliği aşırı işime yarar ve muadilini de bulamadım huaweide. s9fe+'da almak istemedim işlemcisi kötü diye. sıfır matepad air mi alsam yoksa 3 5 bin lira daha fazla verip 2.el s9+ mı alsam çok arada kaldım açıkcası. (telefon s23 ultra)

Fe serisine bulaşmamak lazım(ekran kalitesi sebebiyle). Huawei cihazları iyi ancak samsung servis ve uygulamalarını daha çok seviyorum.
    Ben olsam s9+ alırdım nihai karar sizin tabi

ikinci el mevzusuyla alakalı ne düşünüyorsunuz peki hocam?

Aldığınız kişinin mesleğini sorun, mesela öğretmense uzak durun, tasarım ve çizim yapan illüstratörse uzun durun. Çünkü yoğun kullanılmıştır. Öğrenci ise de yoğun kullanmıştır. 12 ay kısa süre değil, keşke 4-5 ay olsaydı. Yine de temiz ve az kullanılmış olabilir, sorup öğrenmeye çalışın hocam.

• Selamlar. Bugün Samsung S9 tabletimin pil durumunu merak edip ampere uygulamasını kurdum Max kapasite 8140 çıktı. Çok kullanmıyorum film dizi ve oyun oynuyorum arada bir. %3 lük bir kayıp olmuş sizde durumlar ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikkonen21 -- 4 Kasım 2024; 23:3:18 >
  • raikkonen21 kullanıcısına yanıt
    8 aylık s9+ tabletim %98 sağlık çıktı benim de. Gayet normal gibi. Her gün aktif kullanıyorum ben

• mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Değer gayet iyi hocam. Ben biraz ara ara kullanıyorum boşta beklediğinden olabilir. Hemen hemen bende de aynı süredir kullanıyorum.

• mikropzoft kullanıcısına yanıt

hocam s9+ için kaç saat ekran süresi alıyorsunuz acaba? not tutmak için kullanacağım ekran bölerek genelde. ekranın bi kısmında youtube bi kısmında notes şeklinde. kaç saat ekran süresi verir ortalama olarak bu şekilde? üniversite öğrencisiyim

Valla ben öğretmenim, okulda ders anlatırken kullanıyorum, 40dk lık bir derste ortalama %7 şarjım azalıyor. 1 saatte %10 civarı normal kullanımda da youtube vs. Tam şarj için 9-10 saati rahat görüyor yani.

• Düz tab S9 almak istiyorum, 22-23K fiyatı ile fiyat performansı en yüksek cihaz o gibi şu an.
    Ama 5 yıllık güncelleme işi kafama takılıyor.
    Zaten hâli hazırda 1,5 senelik cihaz, alırsam da anca 4-5 ay sonra alabileceğim.
    7 senelik güncelleme sözü verilen tab s10 serisinde de düz modeli kaldırmışlar o yüzden 33K'dan başlıyor fiyatlar.
    Güncelleme tablette ne kadar önemli olur bilmiyorum, not alıp dizi/film izleyeceğim zaten. Sizce alınır mı?

• 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.