Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.095
Cevap
211
Favori
299.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kalemi aktif kullanırım diyorsanız tercih edebilirsiniz diğer türlü iş bilgisayarı daha üretken olmanızı sağlayacaktır.

• arkadaşlar tableti güç tasarrufunda bile 120hz nasıl kullanabiliriz? s23 s24lerde işlemciyi düşük performansta kullanma vardı. zaten işlemciler çok güçlü olduğundan yetiyordu. bunu bulamadım bu tablette. yardımcı olabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pervical -- 15 Kasım 2024; 18:8:37 >
  • pervical P kullanıcısına yanıt
    Tablette yok birinden vazgececeksin
  • Galaxy MaxHz uygulamasını kurarak güç tasarrufu modunda ekranı 120hz yapmayı başardım, işine yarayacak arkadaşların bilgisine...
    Peki gercektende öyle oldu mu uygulama uzerinden olmuş olabilir ama ya gercekten oldumu onu nasil anliyacagiz
  • teober71 kullanıcısına yanıt
    tabiki oldu zaten anlaşılıyor bariz şekilde, bu uygulama yıllardır var galaxy cihazları için.
    Deniycem tamam, sagol
    Ayarlari nasil yapiliyor kırılmış mı yükledin yoksa playstoreden mi
  • teober71 kullanıcısına yanıt
    internetten yükleniyor, youtubeda detaylı videoları var oralardan yardım alabilirsin, uygulama tek seferlik 135tl ücretli bu arada.
  • Mr.Mitokondri kullanıcısına yanıt

hocam aldınız mı acaba? ben de şuan kılıf arıyorum da bulamadım.

https://www.hepsiburada.com/esr-samsung-galaxy-tab-s10-plus-124-inc-x820x826x827-uyku-modlu-kalemlikli-guclu-miknatisli-stromix-kilif-p-HBCV000072XE2H?ftid=31sp2hxllkxne6fd&magaza=ESR&url_src=and-product-detail

Bu linkteki ürünü aldım hocam şuanlık bir sorunum yok sadece dikey pozisyonda kullanımı yok bazı kılıflarda hem dikey hem de yatay kullanılabiliyor galiba ama ben suanlik memnunum üründen

• Mr.Mitokondri kullanıcısına yanıt
    ben de çok arada kaldım dikey olabilenlerden mi yoksa yazı için 30derece eğik durabilenlerden mi alsam diye. hocam kılıf orjinal esr mi? 60derecede dururken fazla dik duruyor mu masada duruşu nasıl? kalem yeri nasıl hocam sıkıntı oluyor mu? s9 plus uyumlu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pervical -- 17 Kasım 2024; 17:27:17 >
  • arkadaşlar tableti ikinci el aldım. alır almaz sıfırladım 2 gündür kullanıyorum, şarj biraz hızlı bitiyor gibi geldi. acaba batarya kendini 1 hafta sonrasında falan mı optimize edecek?
    Bataryanın amper değerini ölçebileceğin bir program var. Ampere adı. Kurup bataryanın şu anki kapasitesini öğrenebilirsin. Önce burdan başla istersen.
    S9 ların kapasitesi 8400 S9 plus 10090 ultra 11200. Buna göre ne kadar düşmüş ona bak istersen ilk önce
  • raikkonen21 kullanıcısına yanıt
    pil sağlığı yüzde 97 accubatterye göre hocam. 7 aylık cihaz.
    Programdaki mah değerine güveniyorsanız. Sıfırladıktan sonra bir süre kullanmanız lazım ilk kullanımda ayarlar uygulama yüklemeleri vs biraz fazla pil tüketir. 2. 3. Haftada oturur. Süreleri daha net alabilirsiniz.
  • raikkonen21 kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam çok teşekkürler, bir de sizin dediğiniz programı deneyeyim. ayrıca kılıf öneriniz var mı
    Spigen almıştım. Jetech de alan çok var grupta. Ekran koruyucum jetech.
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.