Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (250. sayfa)
-
-
Ya ben büyük ümitlerle aldım bu tableti (s9). Ama fazla kullanmadığımı fark ettim:) Siz neler yapıyorsunuz tabletle? Kullanım senaryosu öneren olur mu? Biliyorum çok saçma soru oldu ama çoğu zaman telefon yetiyor her işime, koca tablete üşeniyorum:)
-
Kullanım alanı yaratmaya çalışmak yerine sık kullanmadığınız ürünleri elinizde tutmak hoşunuza gitmiyorsa satın. Parayla satın aldığınız bir ürünün hayatınızda yeri sandığınız kadar yoksa, ihtiyacınız yok demektir. Neden ihtiyaç yaratmaya çalışıyorsunuz ki? Sahip olduğunuz bir mal neticede, siz niye ona uyasınız?
-
Ders amaçlı alınmadıktan sonra çok kullanılacak alet değil bunlar, ben bazen evde iş yaparken müzik dinlemek için ve telefon şarj olurken kullanıyorum.
-
Telefon tutucu ile s9ultra kullanan oldu mu burada? -
Evet hocam. Aktarım hızını denemedim Anker'in data kabloları var onun için de ona da bakabilirsiniz. -
Balkonda maç, film, dizi izlerken kullanıyorum. Ultra modeli var bende, özellikle filmlerde ekran boyutu ve ses kalitesinden çok memnunum. -
arkadaşlar ultra için klavye önerebilicek varmı? kendi klavyesi biraz pahalı malesef.. kılıflı olanlar
Logitech K380s Pebble Keys 2 klavye dusunuyorum mousede almak istiyorum kullanan varmıdır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 28 Kasım 2024; 22:13:33 > -
Kullanıyorum, memnunum. Tam tabletlik ürünler. Amazon'da 500 liralık ön gözü de olan korumalı bir kılıf vardı Jtech marka, tam tablet ebatlarında, onu da tavsiye ederim.
-
cok tesekkur ederim hocam hocam kılıf sunu aldım cok guzel cıktı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCRB1N9C?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
-
Geçen sene yüksek lisans yaparken aldım yüksek lisans bitti 5 6 aydır açmıyorum bile öyle yani :) -
amazondan s9fe için kılıf aldım,kalem koyma yeri biraz dar cıkarırken problem oluyor, tavsiye edeceğiniz bu anlamda kılıf var mı acaba?
-
Geceleri yabanci dizi izliyom korku filmi izliyom birde ppsspp diye emulator yukledim psp oyunlarini indirip icine attim, birde gamepad aldim çakma ps4 kolu ama orjinalinden hic bi farki yok stand aldim standi masaya taktim yattigim yere dogru tableti takip ekrani indirdim muhtesem oyunlar oynuyorum tab s9 dan. Tab s9 cok guzel film ve oyun oynamalik ama gamepad'siz olmaz 420tl ye aldim orjinal sony ps4 aratmiyor -
Tab s9 45 W sarj destekliyor mu? Spigen 45 W sarj aleti almayı düşünüyordum tabletle birlikte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaligavie -- 29 Kasım 2024; 15:40:44 > -
Destekliyor 2 girişli ben 2 tane aldim cok kucuk kaliteli tek takarsan 45w cift takarsan 20 25w olarak tableti tek takiyom 45w ile cabuk sarj oluyor gostergeli kablom var ordan takip ediyom wattini -
Bende universitedeyken heves ettim not almak icin aldim s9plus ayrica film ve oyun icin de kullaniyordum universite bitince not isi bitti film icin tv, oyun icinde masaustu pc kullanmaya baslayinca sattim s9plusu hayatimda cok bir yeri yokmus onu farkettim ben de hatta akilli telefonu da birakmayi dusunuyorum cok fazla bosa zaman olduruyor bu cihazlar bence 3.5mm girisi olan sadece whatsapp calistiran kucuk bir cihaz bulsam alacagim ama yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 29 Kasım 2024; 19:0:26 > -
Tab S9 siparişi verdim spigen 45 w adaptör sipariş verdim sadece kılıf kaldı kılıf öneriniz var mı? -
2 kablo takılıyken 2. kablo bir cihaza takılı değilse tablet 45 watt şarj oluyor mu? Mantıksız bir soru mu oldu bilmiyorum sadece öğrenmek istedim.
-
Ben bunu aldım çok memnunum laptop açmıyorum hem iş için hem film dizi izlemek için.
-
3 ay sonra deforme oluyor diye yorumlar okudum o yüzden daha ucuz bir şey alsam mı diye düşünüyorum 3.500 lira bu klavyeli kılıf şu an
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X