< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (251. sayfa)
-
-
Bir de ekran koruyucu olmadan kullanmayı düşünüyorum klavyeli kısmı kapanınca ekrana zarar verir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaligavie -- 29 Kasım 2024; 21:4:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ekran koruyucu olmadan kullanıyorum hiç bir problem yok 15 gün oldu. Aklıma bile gelmedi zarar gelebileceği.
5 tb seagate 2.5 inch hard diski bir türlü tablete gösteremedim bunu da bulsam tam olacak. Var mıdır bir yolu fikri olan yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
-
Bununla ilgili iki neden geliyor aklıma. Birisi Android cihazlar fat32 ya da exFat dosya tipini destekler. Diskin NTFS formatında ise ondan görmeyebilir. İkincisi de yetersiz güç. Harici diski sadece USB portundan besliyorsan tabletin USB portu yeterli gücü sağlamayabilir.
Çok teşekkürler ancak evde huawei matepad 11 var onda görünüp rahat şekilde kullanılıyor hdd. Acaba yazılımsal birşey olabilir mi. Belki bir program ya da izin gerekiyordur.
-
Microsd kart yuvasından Max 1tb destekler yazmış. Usbc portu ile ilgili bir kısıtlama olduğunu göremedim özelliklerinde. Dediğiniz gibi firmware tarafında bir kısıt da olabilir araştırmak lazım.
Acaba rica etsem külliyatınıza bu bilgiyi katmak için uygun olduğunuzda bir araştırma şansınız var mı. Siz konuya hakim ilgili biri gibi duruyorsunuz. burdaki diğer arkadaşlar da sayenizde öğrenmiş olur diye düşündüm.
-
Tek takarsan 45w baska bi cihazida takarsan 25-20w oluyor
Teşekkür ederim 2 portlu spigeni aldım çok memnunum bir de üst seviye kablo alacağım o da baseus olur. Gösterdiğiniz programı deniycem şimdi indirip.
-
Teşekkür ederim 2 portlu spigeni aldım çok memnunum bir de üst seviye kablo alacağım o da baseus olur. Gösterdiğiniz programı deniycem şimdi indirip.
Hard diski gördü teşekkür ederim sürpriz oldu.
-
Hocam merhaba, oyun kolunu nerden aldiniz?
Arkadaşlar sunum için, projeksiyona bağlayıp, sunum kumandası bağlayıp kullanabileceğim hafif bir setupa ihtiyacım var. Tab S9 ile yapabilir miyim ? Projeksiyon için önce HDMI sonra VGA çevirici kullanacağım. Randıman alabilir miyim ? Bu amaçla kullanan var mı ?
-
Üstündeki fare pedide calisiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X