Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.095
Cevap
211
Favori
299.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30 derecelik fonksiyonu yazı yazmak için, alt çizmek vurgulamak vs için gayet yeterli. 60 derecelik açıyı sadece film dizi video izlerken kullanıyorum beni rahatsiz eden bir pozisyonu yok. Kalem yerinde de herhangi bir sıkıntısı yok yanda küçük bir boşluğu var oradan parmagimizla ittirdigimiz zaman kolaylıkla çıkıyor yerine de saglam oturuyor s9 s10 plus uyumlu olarak satıyor. Orijinallik konusu için satıcı ESR nin Türkiyedeko isim hakları bizde şeklinde söylemişti orijinallik konusunda bir şey diyemem

• Merhabalar, bugün tab s9+ satın aldım. En hızlı şarj kombinasyonu için hangi şarj başlığı ve kabloyu almam gerek yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• dorki D kullanıcısına yanıt
    Pd destekli 45w güç aktarabilen hepsi olur.
  • Yine de pratikte kullanan arkadaşlar marka model spesifik bir ürün söyleylebilir mi şarj hızından memnun olan. Teşekkür ederim.

Spigen 45w ikili aldim 2 tane indirimli hepsiburada dan ölçüm cihaziylada ölçtüm dogru veriler verdi . Hem kucuk hem isınmiyor hem kalite tavsiye ederim indirimdeyken kacırma !
  • arkadaşlar sizce tab s9 ultramı s10 ultramı

s10 ultra fiyatları günden günde düşmeye devam ediyor 35k küsürlere kadar inmiş.. hb amazonda

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Uzun vadede snapdragon işlemci en iyisi s9 ultra
  • Tabletler ile alakalı bilgi ve deneyim paylaşan herkese öncelikle teşekkür ederim

Samsung S9 fiyatı en son 20.7K dan aşağı düşmedi, bu sebep ile amzon üzerinden 11.6K ya samsung tab s9 fe aldım, amacım netflix, youtube ve doküman okumak üzerine ara sırada çizim yapmak, umarım pişman olmam.

Bu arada evde ipad 8 128gb da var procreate sadece ipad de olduğundan henüz ipad'i satmayı düşünmüyorum ama benzer işleri samsung tablette yaparsam onu da satabilirim.

Samsung tab s9fe için kılıf ve ekran koruyucusunu da trendyoldan aldım

Linklerin paylaşayım,

amazon
    Samsung Galaxy Tab S9 FE Tablet Gümüş 6 GB RAM, 128 GB Depolama (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJFW6PR7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

trendyol.com
    m.tk moveteck Samsung Galaxy Tab S9 Fe 10.9 inç Tablet Ekran Koruyucu Cam Nano Esnek Kırılmaz Tam Kaplar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/m-tk-moveteck/samsung-galaxy-tab-s9-fe-10-9-inc-tablet-ekran-koruyucu-cam-nano-esnek-kirilmaz-tam-kaplar-p-772594008?boutiqueId=61&merchantId=193621

trendyol.com
    m.tk moveteck Samsung Galaxy Tab S9 Fe 10.9 Kılıf Kalem Bölmeli Katlanır Standlı Yumuşak Silikon X510 (UYUMLU) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/m-tk-moveteck/samsung-galaxy-tab-s9-fe-10-9-kilif-kalem-bolmeli-katlanir-standli-yumusak-silikon-x510-uyumlu-p-790062503?boutiqueId=61&merchantId=193621

• https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBMPLZFC

cam koruma olarak şunu aldım fakat aşırı şekilde parmak izi bırakıyor ekranda önerebileceğiniz başka koruma varmı arkadaşlar ?

• Merhaba,

Teamsden toplantı yaparken hdmi ile tvye bagladigimizda sesi tablet yerine TV den almanın yolu varsa yazabilirseniz çok memnun olurum.
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Spigen marka var ben ondan aldim muhtesem amazondan almistim yada hepsiburdadan almista olabilirim ilk ciktiginda şu an var mi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorki

Merhaba,

Teamsden toplantı yaparken hdmi ile tvye bagladigimizda sesi tablet yerine TV den almanın yolu varsa yazabilirseniz çok memnun olurum.

Arkadaşlar şu konuyla ilgili bir fikri olan varsa bana iletebilir mi iş toplantılarında sesi TV'ye aktarmayı bir türlü bulamadım.

Hocam teams ile denemedim ama tvye dex modunda yansıtırsanız ses çıkışı bağlı cihazdan olsun diye bir seçenek olması lazım. Bu şekilde istediğiniz belki olabilir.
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Hocam nerde o seçenek bir yönlendirir misiniz.

Hocam şuan evde değilim ondan kendim göstermiyorum ama şu videodaki gibi ya da benzer şekilde olması lazım;

David “DEVO” Harryyoutube
    Unlock EXTERNAL HDMI AUDIO on Samsung Galaxy S24 Ultra in DeX mode on your TV - FIX NO AUDIO PROBLEM
    https://www.youtube.com/watch?si=xT5eI4lAsL4Uru7m&v=yrqnb_Y3Mf4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 27 Kasım 2024; 23:6:58 >

Tamamdır çok teşekkür ederim.

• Şarj kablo onerisi olarak sunabileceğiniz bir kablo var mıdır. Maksimum şarj hızına ulaşmak için hangi kabloyu almalıyız? şart aleti olarak 45 watt spigen sipariş ettim kabloyu ayrı en doğrusu neyse onu almak istiyorum.

Oldu mu hocam bu şekilde merak ettim.
    Ugreen, Baseus, Anker veya Mcdodo'nun 45W üzeri destekleyen kablolarından birini alabilirsiniz. Be de hepsi var memnunum.

Bence en güzeli Mcdodo'nun Watt değerini gösteren kablosu. İkinci en beğendiğim ise Ugreen'nin bir ucu 90 derece olan kablosu.
    Çok teşekkür ederim. Aktarım hızı olarak iyi mi?
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.