Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.171
Cevap
214
Favori
310.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha aralık güncellemesi yeni gelmiş. tabletler ikinci planda kalıyor gördüğüm kadarıyla.

• Alpi_Turk A kullanıcısına yanıt
    Tabletler normal şartlarda 3 ayda bir güncelleme alıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben de tab s9 ile aranıza katılmış bulunuyorum. Almayı düşünen ve sorusu olanlar bana sorabilir merak ettiklerini ben de kullandıkça deneyimlerinmi sizinle paylaşırım.

• RedDevilStand kullanıcısına yanıt
    Ekran süreniz nasıl amoled diye çok güç tüketiyor mu ek olarak sizce 20 bin TL tablete vermek mantıklı mıdır günlük kullanım için yoksa ikinci el tab s8 veya Huawei Air, Huawei Maltepad 11.5 önerirmisin

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    tableti bu sabah tam şarjdan çıkardım daha ilk defa. şu an şarjı 46. Normal bir yoğunlukta kullandım. Şarjı bitmesine yakın ekran süresini editlerim. İhtiyaçla alakalı ne kadarlık bir tablet alınacağı. Her zaman imkanınız el verdiği ya da kafanızda ayırdığınız bütçe ne kadarsa o bütçe dahilinde en pahalısını almak çoğu zaman daha iyidir. İllaki istisnai durumlar vardır burada sizin ihtiyaçlarınız ve parayı korumak için yapabileceğiniz fedakarlık önemli. Örneğin ekran amoled olmasın 5k cebimde kalsın diyenler de var Snapdragon olmasına gerek yok sadece gündelik basit işler için kullanacağım diyip ekstra 5 ya da 10k vermeyenler de var. Ben mesela tab s9 fe alayım amoled ekran olmadan kullanabilirim telefonumda exynos var alışığım snapdragon olmasa da olur diye düşünüyordum kız arkadaşımın hediyesiyle tab s9 sahibi oldum ve şu an telefonumun yüzüne bile bakmıyorum snapdragon hızından sonra. Tabi s9 fe kullanmadım belki exynos o cihazda yeterli seviyede çalışıyordur yorum yapamam. Bu arada telefonum a33 o yüzden yapay zeka yok bende fakat tabletle ilk defa yapay zeka özelliklerini deneme fırsatım oldu eğer görsel editleme ve sürekli not alma konusunda ihtiyaçlarınız olacaksa bir hayli kolaylaştırıyor işlerinizi bilginiz olsun. Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedDevilStand -- 8 Şubat 2025; 23:34:53 >

Çok teşekkür ederim bana değerinizi gösterdiğiniz için öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Tablette genel amacım dizi film izlemek arada kalemle çizim yapmak aslında bütçe olarak 10 15 bin gibi bütçem var ikinci el de olsa bu tableti bulabilirim

Ekran süresi geldi gayet yeterli hocam

• Merhaba galaxy tab 9 da dex mod kullanıyorken tableti dokunmatik yüzey olarak kullamabiliyoruz. Ama ben aynı zamanda tablet ekranınıda kullanmak istediğim için kapatmak zorundayız. Bir sorum olacak bu bağlantıda telefonu dokunmatik yüzey yapamaz mıyız? S24+

• byorkouk kullanıcısına yanıt
    Telefonunuza Bluetooth Fare ve Klavye uygulaması yükleyerek yapabilirsiniz.

• hkubilayk H kullanıcısına yanıt
    3cü parti değilde keşkw samaung ekosistem olarak eklese güzel olurdu. Sonuçta dex modda dexi aktif ettiğimiz cihaz dokunmatik yüzey olabiliyor. Hemen yanında ona bağlı olan telefonuda dokunmatik yüzey yapabilsek iyi olurdu

• Samsung'un tüm uygulamaları tablet ve telefon arasında birbiriyle senkronize olurken bir tek notes senkronize olmuyor. Ayarlarda senkronizasyon da açık. Bir türlü çözemedim bu sorunu.

• byorkouk kullanıcısına yanıt
    Hepsini yapabilirsiniz.

• Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

Güncelleme gelmiş arkadaşlar.

• Alpi_Turk A kullanıcısına yanıt
    batarya süresini düşürdü mü bir önceki güncelleme? hala yapmadım yapmalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pervical -- 21 Şubat 2025; 2:39:47 >
  • pervical P kullanıcısına yanıt

Detaylı takip etmedim açıkçası, ne desem yalan olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung cihazlarda Pil sağlığı ve döngüsünü öğrenme;
    - Geliştirici seçeneklerini açın,
    - usb hata ayıklama etkin,
    - Minimal ADB and Fastboot yazılımını bilgisayarınıza yükleyin,
    - Samsung usb sürücüleri yüklü olsun,
    - Minimal adb çalıştırın,
    - Cihazı bilgisayara usb kablo ile bağlayın,
    - Sırasıyla kopyala yapıştır;
    adb devices
    always allow (cihazın ekranından)
    adb shell dumpsys battery

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

Böyle yazılar çıkacak.
    - Pil Sağlığı: mSavedBatteryAsoc (üstteki görselde pil sağlığı %99)
    - Pil Döngüsü: mSavedBatteryUsage (100’e bölünür=pil döngüsü, üstteki görselde pil döngüsü 63474 yani 63474/100=634 defa pil doldur-boşalt yapılmış)

Not: Görsel örnektir.

• dahlia kullanıcısına yanıt
    Hocam tablette çok yazı yazacağınızdan bahsetmişsiniz?
    Hangi ekran koruyucuyu kullanıyorsunuz?
    Bu ekran koruyucu ile, ekranda canlı görüntü ve istediğiniz ölçülerde yazı yazma zevkini alabiliyormusunuz?

• Bu tablete xbox kolu bağlayabiliyor muyuz, arkadaşlar?

• barisg B kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapabilirim?

• Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

Tab S9 Türkiye güncellemesi geldi.

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.