Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.118
Cevap
213
Favori
302.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yildiz.ahmethakan Y kullanıcısına yanıt
    Süper o zaman teşekkür ederim. Gelince deneyiminizi paylaşmanızı bekleriz 😉

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tablete Pardus kurmak isteyen olursa ilginç bir video buldum.

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)Mustafa Şeperyoutube
    Samsung Galaxy Tablet S10 Ultra'nizda Linux deneyimini yaşamak ister misiniz? Bu videoda, Android tabanlı tabletinize Pardus işletim sistemini adım adım nasil kurabileceğinizi gösteriyorum. "Telegram Kanalım" t.me/mustafaseper "Telegram Samsung Kullanıcıları grubu" https://t.me/samsungtablettr "iPad Kullancılıarı Facebook Grubu" https://bit.ly/46LsX9U Destek amaçlı abone olabilirsin. *İlgini Çekebilir* *Samsung Videolarım :* https://bit.ly/47RIoNM *Macbook Videolarım :* https://bit.ly/47SSjCP *iPad Videolarım :* https://bit.ly/45pL3gl Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Android, Linux, Pardus, tablet, kurulum, tutorial, emülatör, Yuzu, AetherSX2, Winlator,.Linux emülatörü, Android tablette Linux, Pardus kurulumu, teknoloji, açık kaynak, bedava yazılım, adım adım, rehber, başlangıç, ileri seviye, teknik, kolay, hızlı, Android tablette Linux çalıştırma, Linux on Android, Termux, Vnc
    https://www.youtube.com/watch?si=MZRTK1XS0gFNJT_I&v=0dyG4W1Lhgk&feature=youtu.be
  • arkadaşlar bende bu tableti amazondan s9 ultrayı 27 bine alarak geçen hafta aranıza katıldım fakat bu tabletin kılıfını bulamıyorum yeni AI modelleri var cok pahalı geldi nasıl bulabiliriz uygun fiyatlı?

• Felice Forte F kullanıcısına yanıt

Selamlar banada LPN etiketli geldi fakat kapalı kutu idi etiketler vs açılmamıştı kendim video çekerek açtım hocam sorun yoktur buradada aktif olmamış hocam

https://www.samsung.com/tr/support/your-service/check-warranty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 22 Ekim 2024; 21:31:16 >
  • Sevgili arkadaşlar bende Samsung s9 ultra kullanıyorum fakat olmazsa olmaz dediğiniz bir ofis programı var mıdır PDF okumak düzenlemek ve not almak için ? Ücretli uygulamarda olur tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihLq F kullanıcısına yanıt
    Adobe fazlasıyla yeterli başka uygulamaya gerek yok

• fatihLq F kullanıcısına yanıt
    Ben telefonda ve tablette Xodo kullanıyorum. Kalemle de kullanılıyor. Hafızasına imza falan ekleyebiliyorsunuz.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Cihaz kasasında, ekranında veya herhangi bir yerde hiçbir sorun yok fakat şarj yüzdesinin %27 ile kutudan çıkması ve LPN etiketli olması tedirgin etti beni dediğim gibi fakat dediğiniz gibi kurulumunu yapıp test edip kullanmaya başlayacağım.

Samsung'u aramıştım geçen gün, cihaz garanti başlangıç bilgisi yok fakat son kullanım gibi bir şey söyledi müşteri temsilcisi, sesi çok kısık ve kesik kesik geliyordu ama bu ifadeyi kullandı, 31.8.2026 olarak görünüyor fakat sizin cihaza özel bir zaman değil bu genel bir zaman göstergesi sanırım dedi. Emin olamadı yani. 2 ay önceki yaklaşık bir zamandan başlangıç var gibi anlam çıkıyor ilginç şekilde ama bir daha arayacağım Samsung'u, bakalım nasıl bir bilgi alacağım.

Değerli vaktinizi ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Şimdi bende kontrol ettim ve "Aktivasyon tarihi bulunamadığı için garanti bitiş tarihi hesaplanamamaktadır" bilgisi var. Çok teşekkür ederim link için.

Sizin cihaz kutudan % kaç şarjla çıktı acaba?

Merhaba hocam tam hatırlamıyorum ama yarım şarjlıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Çektiğiniz video kaydı tableti ilk açtığınız zamana kadar devam etmişmiydi hocam.

Sadece kutu açılımı ve tableti içine koydukları koruyucuyu açıp çekmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar S9 düz versiyon için elimde Samsung'un kendi ekran gizleyici ekranı vardır. Almak isteyenler mesaj atabilir

• Önümüzdeki 3-4 ayda bu tabletlerin ciddi güncellemeler alacağını ve software konusunda artık bazı eksiklerinin tamamlanacağını düşünüyorum. Gece yeni bir özellik eklenmiş, daha önce yoktu. Şu işaretlediğim yerde split-screen yapmayı yarayan bir menü gelmiş. Tüm tam ekran uygulamalarda açılıyor.

Samsung çalışıyor, biraz yavaşlar ama olsun..

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 24 Ekim 2024; 9:30:58 >

Hocam bu menü eskiden de vardı ama rahatsız ettiği için kapatmıştım ben mesela.

bkz. 1 pencere ile çoklu pencere menüsünü göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz.ahmethakan -- 24 Ekim 2024; 13:57:57 >
  • yildiz.ahmethakan Y kullanıcısına yanıt
    Ben yeni gördüm hocam haklisiniz

• Geliştirici ayarlarını aktif ettikten sonra şu kısımda animasyon hızlarını 1x den 0.5x e çektim. Cihazın akıcılığı inanılmaz şekilde hızlandı. Bataryaya olumsuz bir etkisi var mı bilmiyorum ama animasyonlar uçuyor şu anda özellikle uygulama açma/kapama, uygulamalar arası geçiş vs acayip iyi oldu. 120hz i tam anlamıyla hissediyorum şu an.

Biraz deneyeyim olumsuz bir durum olursa yazarım ancak şimdilik süper akıcı..

Edit : Animation duration scale i 1x e geri çektim. Bu şekilde daha iyi oldu. Diğer ikisi 0.5x devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 25 Ekim 2024; 19:52:6 >

Hocam 0.5’de aşırı hızlı alıyor. Aslında ADB komutlarıyla 0.8 gibi ara değerler yapılabiliyordu. O da çok iyi olabilir.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Şuanlık fena hissettirmedi ben biraz hızlı seviyorum ondan olabilir hocam

• düz s9 u iş eğitimlerim ve geforce now için aldım ekranı inanılmaz kesinlikle tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.