< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 19 Ekim 2024; 9:26:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (242. sayfa)
-
-
Video ve foto düzenlemesi için güçsüz 10 ultra. İpad pro bu konuda çok daha iyi. Ancak içerik tüketici iseniz kesinlikle ultra.
Ancak tablet , hiçbir zaman pcnin yerini alamayacak. En kötü ultrabook, en güçlü tabletten daha güçlü şu anda. Ancak ipad prolar ile uktrabook denk ama onda da yazılım anlamında ipad kısıtlı. Laptop hem daha güçlü, hem de video edit yazılımlarında daha stabil oluyor.
-
S9 ve S10 arasında içerik üretimi açısından hangi çipset daha iyidir bu konuda bilgim yok malesef. Ancak 45 bin liraya ipad pro yu geçtim, mac book air bile mevcut. Ya da mac dışında istediğiniz işler için alabileceğiniz ultrabooklar var. Ancak s10 ultra kesinlikle istediğiniz işler için yeterli gelmeyecektir, özellikle uzun vadede. Bu noktada illa tablet olsun diyorsanız ipad dışında akternatifiniz yok malesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
45 bin tablete vermek bence hiç mantıklı değil. S9 PLUS + m1 macbook alınır o fiyata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görüşleriniz için teşekkür ederim. Bilmediğim hususlar hakkında bilgilenmiş oldum. Alırsam ultra modeli değil plus modeli tercih ederim. Kamu çalışanı indirimi şuanda yansımıyor siteye. Yansıdığında plus modeli 29 bine alırım büyük ihtimal. Ultra modeli 38 bine geliyor indirimle ama o kadar vermeye gerek yok. Tekrar teşekkürler. Olmadı laptopumu yenilerim 😁
S23ultra kullanıyorum her ay güncelleme geliyor. S9+ 1 ay önce aldım. Ağustos güncellemesindeyim. Yeni güncelleme gelecek mi? Her ay geliyor mu?
Tabletlerde üç ayda bir gelir
Yaklaşık 4 5 gün önce tab 10 plus tabletim elime ulaştı ilk açılışta beyaz renklerde ozellikle tabletin köşelere yakin kısımlarda yakından dikkatli bakınca titreştigini gördüm veya kumlanma deniliyor herhalde bugün de renk uygulaması indirip baktığımda koyu gri renkte benzer problemi gördüm ekranın genelinde. Ya benim gözler sıkıntı ya da tablet :) Daha da emin olmak için s9 plus telefonum var ekranda yer yer yanıklar olmasına rağmen beyaz gri renkleri göstermede tabletime göre baya pürüzsüz yekpare gördüm. Samsung a da yazdım önce cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi sorunun halen devam etmesi halinde yetkili servise teslim etmemi istediler bugün için yapamayacağım bu işlemi ama yarın bakacağım
S24 ten ağızları yanmıştır diye düşünmüştüm yabancı forumlara da göz attım bu tarz bir şikayete denk gelmedim belki benim kumlanma anlayışım farklıdır :) yarın bir telefoncuya da götüreceğim emin olmak için kumlanma var mı yok mu diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
S10 serisinde de yansıma önleyici ekran kullanıldı. S24U ekran teknolojisine benziyor. Gayet normal bu durum. İade edin değişim istemeyin. Arıza değil diyeceklerdir. Tabi aynı şeyden bahsediyorsak. Farklı bir durum varsa bir şey diyemem. Mesela beyaz renklerde titreme dediniz. S24U'da çok az da olsa sadece İnstagramda olan bişey. Uygulama açıldığında 1-2 sn titreme oluyor sonra geçiyor.
Hocam neredeyse ekranın tümünde beyaz, gri, diğer renklerde de az çok belli olacak sekilde kumlanma gibi çok yakından bakınca belli olan bir durum var. Bahsettiğiniz yansıma önleme teknoloji ile ilgili olabilir tam kestiremiyorum yarın bir telefoncuya gidip bir de yetkin gözün bakmasıyla tekrar bilgi geçerim.
Kumlanma karanlık ortamda %20 ve aşağısındaki seviyede ekran parlaklığında belli olur hocam. Onun dışında parlaklık yüksekken var ise sorun başkadır.
S10 plus 512gb ve s9+ klavye kılıfı ile aranıza katıldım. Ama klavye ışığı yanmıyor. Plus a özel bir durum mu? S10+ keyboarda klavye ışığı var mıdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece ultra modelinde klavye ışığı var diye biliyorum
S9 ultra 30 bine düşer mi tekrar ? S10 ultra çok pahalı geldi tablet için.
iPad Air 13 inç 31.700 e var. İkisi arasındayım şu anda.
Hadi ya. Şimdi yok bı indirim sanırım
S10+ klavyesi sipariş ettim hocam bugün gelir muhtemelen. Akşam deneyebilirsem bilgi veririm.
-
Eğitim indirimi devam ediyor görünüyor hocam. Kamuyu bilmiyorum.
-
Çok mutlu olurum, sizden haber bekliyorum. İki klavye arasında ne fark var tam bir muamma. İnternette yerli yabancı hiç bir sitede s9+ ve s10+ klavye karşılaştırması yok. Özelden de iletişime geçebiliriz.
Tabi memnuniyetle. S9+ klavyesini tecrübe etmedim ama. Kıyas konusunda pek yardımcı olamayacağım sanırım.
Kamu indiriminde S10 serisini kaldırmışlar. Whatsapp destek hattından yazmıştım haftasonu. Sonradan dahil olur mu bilmiyorum dedi eleman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X