Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (871. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 869870871872873
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonu aldığım güne lanet olsun.Bir telefon arama yaparken dahi donar mı?Araması için tıklıyorum 40sn sonra arıyor.Servise vermeyi düşünüyorum.Başka bir çözüm yolu var mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateşkes

Bu telefonu aldığım güne lanet olsun.Bir telefon arama yaparken dahi donar mı?Araması için tıklıyorum 40sn sonra arıyor.Servise vermeyi düşünüyorum.Başka bir çözüm yolu var mı sizce?

Mesaj gelince de donuyor benimki bazen. Arama yaparken zaten donuyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Bu telefonu aldığım güne lanet olsun.Bir telefon arama yaparken dahi donar mı?Araması için tıklıyorum 40sn sonra arıyor.Servise vermeyi düşünüyorum.Başka bir çözüm yolu var mı sizce?

Onu unutmuşum mesajda da donuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Onu unutmuşum mesajda da donuyor.

servise verirseniz beni bilgilendirin düzelme olursa

• Telefonun orjinal bataryasini alabilecegim bi yer var mi? Bataryasi sisti. Cakma bi tane aldim o da hemen bitiyir mubarek. Gunde 2 defadan az sarja taktigimi hatirlamaz oldum.

Batarya konusunda yardim bekliyorum. Hos garantisi hala devam ediyor ama servise gonderip 1 ay beklemek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Akşam takacaklar cihazı makineye sabah mesaj atacaklar onarım tamamlanmıştır gelin alın. Gitceksin diyceklerki cihaza taktık hiçbir sorun görülmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona bilen birine format attır
    Sistem şişmiştir ondandır
    Resetlenince tekrar eski haline dönuyor
    Yeni almış gibi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 14 Ekim 2013; 16:07:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Telefona bilen birinw format attır
    Sistem şişmiştir ondandır
    Resetlenince tekrar eski haline dönuyor

servis bu işi yapmaz mı
  • Servise gerek yok boşuna orda beklemesine
    5 dk lık iş için servisle mi uğraşacaksın
    Bu adrestekileri yap eski haline döndürürsün
    Dikkatli bir şekilde oku.
    Temelini anlarsan cok kolay..
    ORJ ROM NASIL YUKLENiR - SIFIRLANIR
  • Kardesler bu donma olaylari servisle cozulcek birsey degil. Olan romu tekrar atip size geri verecekler. Onun yerine cihazi rootlayip gereksiz uygulamalari kaldirin. Hatta cm9 yukleyin.
    Ben Nexus 4 e gectim 1-2 ay once. Galaxy W hala elimde cm9 kurulu. Gayette seri calisiyor.

• Çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: worldmaster61

Telefonun orjinal bataryasini alabilecegim bi yer var mi? Bataryasi sisti. Cakma bi tane aldim o da hemen bitiyir mubarek. Gunde 2 defadan az sarja taktigimi hatirlamaz oldum.

Batarya konusunda yardim bekliyorum. Hos garantisi hala devam ediyor ama servise gonderip 1 ay beklemek istemiyorum.

Servis 1-2 günde teslim ediyor.
  • ateşkes kullanıcısına yanıt
    fabrika ayarlarına çevirdim sanki düzeldi gibi. Subway surfersta dahi kasıyordu kasmadan oynayabildim şimdi. Yine kasıyor da eskiye göre kasmıyor

Note 2 ya da Note 3 e geçeceğim inş şu telefonu ne diye aldım bilmiyorum
  • Bugün itibari ile Wonder'dan Discovery'e geçiş yapmış bulunuyorum
  • beyler bu telefonun tek çözüm yolu elden çıkarmak..yapacak bişey yok..
    s3mini aldım gerçekten çok fark var arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Bugün itibari ile Wonder'dan Discovery'e geçiş yapmış bulunuyorum

Ben de değiştireceğim. Şu telefonu aldığıma o kadar pişmanım ki. Daha doğru düzgün kullanmadım. Telefona daha bir tane oyun yüklemedim. Sadece facebook ve twitter var. Gereksiz hiçbir uygulama açık değil. Ama rehbere girmek eziyet. Arama yapmak eziyet. Gelen aramaları cevaplamak, mesajlara bakmak eziyet. En kısa zamanda değiştireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi London_ -- 15 Ekim 2013; 1:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Bugün itibari ile Wonder'dan Discovery'e geçiş yapmış bulunuyorum

Hocam kullandıktan sonra W ile farklarını yazar mısın? Yani rehber, arama, mesajlarda donam gibi sorunlar var mı? Aldığınız telefon benim de aklımda olan cihazlardan bir tanesi de.
  • açikçası ben suanlık wonderdan memnunum millet neyini begenmedi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

açikçası ben suanlık wonderdan memnunum millet neyini begenmedi acaba ?

sen tam olarak neyini beğendin
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    330 liraya göre iyi bir cihaz tahmin ettiğimdende güzel çikti bence.sadece facebook uygulamasi beni cildirtiyor yavas.facebook,facebook messenger,instagram,whatsapp kullanıyorum cm9 rom'lu gayet yetiyor bana
  • 
Sayfa: önceki 869870871872873
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.