Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (873. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 871872873874875
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celenlee

Bi araba alıyosun 5kişilik, satan adama diyosun ki 5 kişi binince araba yerinden hareket etmiyor.
    O da diyor ki arabayı arada bir boşalt, tek kişi kullan, o şekilde rahat rahat gezersin!!

Yok neymiş, hafızası çok doluymuş sil!
    Yazılım kendine gelsin fabrika ayarlarına dön.
    Kendi yazılımı olmadı, rom at.

Bırak bunları artık çöpe at kurtul diyorum kendi kendime ama sabır,4. kez servise vercem ve para iadesi alcam inş..

**Bazen beni aradıklarında telefon tepki vermiyor!! Cevapsız yazısı bile çıkmıyor.
    **Bazen mesaj yazacak oluyorum, klavye çıkıyor, 1-2dk bekiyorum yazması için!
    **Bazen arama yapacak oluyorum, hard reset atmadan kendine gelmiyor! Kilitleniyor!
    **Haftada 1kere mutlaka kapatıp açmak gerekiyor, yoksa soft reset atıyor kendisi zaten :p
    **Gelen mesajları silmen gerekiyor, yoksa kasar!
    **Arama günlüğünü haftada 1 temizle, yoksa kasar, arama yapacağın zaman 2dk beklersin!

Bana mı kötüsü denk geldi arkadaş!!
    1.5 senedir ittire kaktıra kullanıyorum.

Hocam bende hem Wonder hem S3 mini var ancak belirttiğin sorunlar onda da mevcut. Ram vs. 2 katı ancak sorunlar aynı. Tavsiyem exdialer kullanmanız ve gereksiz sistem uygulamalarını root yapıp silmeniz. Emin olun hız farkı belirgin bir şekilde hissedilecek.

• TouchWi5 adlı romu kullanıyorum son 3 aydır. (Version 4.2.2) Görsel öğelere oldukça önem veren bir rom olmasına rağmen 4.0 CM9'a göre çok daha iyi performans veriyor. Tavsiye ederim.

Not: Bu telefona neler neler yaptım ancak bu telefonda oyun oynanmayacağını nihayet anlamış bulunuyorum. Agent Dash, Subway Surfers, Temple Run gibi oyunlarda kasıyor. Ski safari'de bile kasıyor. Anca sudoku falan oynanır.
    Ancak mail, whatsapp vs. için kullanılabilecek bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celenlee

Bi araba alıyosun 5kişilik, satan adama diyosun ki 5 kişi binince araba yerinden hareket etmiyor.
    O da diyor ki arabayı arada bir boşalt, tek kişi kullan, o şekilde rahat rahat gezersin!!

Yok neymiş, hafızası çok doluymuş sil!
    Yazılım kendine gelsin fabrika ayarlarına dön.
    Kendi yazılımı olmadı, rom at.

Bırak bunları artık çöpe at kurtul diyorum kendi kendime ama sabır,4. kez servise vercem ve para iadesi alcam inş..

**Bazen beni aradıklarında telefon tepki vermiyor!! Cevapsız yazısı bile çıkmıyor.
    **Bazen mesaj yazacak oluyorum, klavye çıkıyor, 1-2dk bekiyorum yazması için!
    **Bazen arama yapacak oluyorum, hard reset atmadan kendine gelmiyor! Kilitleniyor!
    **Haftada 1kere mutlaka kapatıp açmak gerekiyor, yoksa soft reset atıyor kendisi zaten :p
    **Gelen mesajları silmen gerekiyor, yoksa kasar!
    **Arama günlüğünü haftada 1 temizle, yoksa kasar, arama yapacağın zaman 2dk beklersin!

Bana mı kötüsü denk geldi arkadaş!!
    1.5 senedir ittire kaktıra kullanıyorum.

bu olay bendede oluyordu biri aradığında önce 5 10 sn ışığı yanar sonra arayan numara sonra ismigösterirdi ve sonra açardık 1 2 sn geç açardı ama root yaptım stock rom a çogu uygulamayı 7 8 tana falan dondurdum baya rahatladı şimdi tabi yine kasma yaptımı kasıyor facebook uygulaması perişan durumda mesela s3 de kasmıyor ama bunda kasıyor yinede iyi opera ile baya iyi sitelere donmadan giriyor flash uygulamalara bile rahat giriyor stock roma root yap sonra uygulamaları dondur bence fark ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: snake_unreal

TouchWi5 adlı romu kullanıyorum son 3 aydır. (Version 4.2.2) Görsel öğelere oldukça önem veren bir rom olmasına rağmen 4.0 CM9'a göre çok daha iyi performans veriyor. Tavsiye ederim.

Not: Bu telefona neler neler yaptım ancak bu telefonda oyun oynanmayacağını nihayet anlamış bulunuyorum. Agent Dash, Subway Surfers, Temple Run gibi oyunlarda kasıyor. Ski safari'de bile kasıyor. Anca sudoku falan oynanır.
    Ancak mail, whatsapp vs. için kullanılabilecek bir telefon.

bende temle run kasmıyor aynı şekilde shark evo da kasmıyor angry birst falan kasmıyor bence stock rom kullanın
  • sen iyi pil giden en az ram harcayan rom kangisi
  • Arkadaşın Wonder'ı var da hesabı yok forumda onun yerine ben sorayım. Bu telefona JB nasıl yükleniyor?
  • ARKADAŞLAR,BU TELEFONDA GİDEN VE GÖNDERİLMİŞ MESAJLARI NERDEN GÖRUYORUZ.
  • facebook, twitter, el feneri, clean master, mackolik yüklü sadece telefona.

yalnız bi ezan programı yükleyeyim diyorum en hafif olanını yüklesem bile telefon aşırı derecede ağırlaşıyor

anladımki bu telefon için 5 uygulamadan fazlası haram heralde. Wifiyi açınca otomatik güncelleme yaptığında telefon resmen günden güne batıyor mecburen tüm güncellemeleri tekrar kaldırıyorsun tabi wifiyi açınca tekrar yükleniyor welhasıl bu telefon bi işe yaramıyor. arama yaparken, mesaj atarken bile bazen perişan ediyor adamı!

arkadaş bi telefonla doğru düzgün arama yapamadıktan, uygulama da yükleyemedikten sonra ne yapayım bu telefonu!
  • bide benim telde şarj %20'lerdeyken bi internete girsem çat hemen kapanıyor sizde de varmı bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

ARKADAŞLAR,BU TELEFONDA GİDEN VE GÖNDERİLMİŞ MESAJLARI NERDEN GÖRUYORUZ.

Normal mesaj yazmaya girdigin yerde soldakiler sana gelen, sagdakiler senin gonderdiklerin. ama eski sistem dersen yok o.

@mc63

senin telefon sikintili
  • arkdaşla r bu telefonda ilerki günler için randevu,yapılacak işler,dogum gunu işlemleri nasıl yapılıyor..
  • yanietkinlik,görev,hatırlatma oluşturma..
  • mesajım bulunsun
  • @DEMİRCİEFE

takvim uzerinden yapilabiliyor.

@epsilon7

simdiye kadar bir kere kulaklikta sesin dusmesi sorununa denk geldim, onu da ac kapa yapinca duzeldi. Bence garantisi devam ediyorsa ver servise gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yılı devirdim sanırım bu telefonla ve diyorum ki aldığım güne lanet olsun. Saçma sapan takılmalar, kapanmalar, şarj göstergesi hataları vs. vs.

Ve tüm bunlar telefon yükte değilken sadece birkaç hafif uygulama kuruluyken oluyor. Bir gün canım çok sıkılır ve vaktim olursa rom, root her neyse artık o işlere de gireceğim. Zaten telefon saçma sapan çalışıyor daha kötü hale getiremem.

not: bir de sesin karşıya boğuk gitmesi problemi var.
  • Eski bir galaxy w kullanıcısıyım, şuan discovery ile mutluyuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var Wonder hakkında ;

Şimdi ben şarjım %90 üzerindeyken 3G görüşme yaptığımda 40 saniye sonra falan telefon kendiliğinden kapanıyor. Telefon yeniden başlıyor ama Samsung yazısından sonra açılmıyor tekrar kapanıyor. İnternet de gezinirken de kapanıyor. Bazen müzik dinlerken de kapanıyor. Şarj hep %90 ın üzerindeyken.

Daha sonra telefonu açıktan sonra şarj bitmiş gözüküyor. Şarja takın uyarısı veriyor. Ben batarya ömrünün bitmiş olduğundan şüphelendim. Ama 3G görüşmeden sonra telefon kapandığında 10 - 15 dakka bekledim kapalı olarak şarja takmadan. 10 - 15 dk sonra telefonu açtım tekrar şarj %80 %90 larda..

Bu nasıl oluyor ? Bilgisi olan var mı?

Not : Fabrika ayarlarına döndüm yine aynı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik

Arkadaşlar benim bir sorunum var Wonder hakkında ;

Şimdi ben şarjım %90 üzerindeyken 3G görüşme yaptığımda 40 saniye sonra falan telefon kendiliğinden kapanıyor. Telefon yeniden başlıyor ama Samsung yazısından sonra açılmıyor tekrar kapanıyor. İnternet de gezinirken de kapanıyor. Bazen müzik dinlerken de kapanıyor. Şarj hep %90 ın üzerindeyken.

Daha sonra telefonu açıktan sonra şarj bitmiş gözüküyor. Şarja takın uyarısı veriyor. Ben batarya ömrünün bitmiş olduğundan şüphelendim. Ama 3G görüşmeden sonra telefon kapandığında 10 - 15 dakka bekledim kapalı olarak şarja takmadan. 10 - 15 dk sonra telefonu açtım tekrar şarj %80 %90 larda..

Bende de aynı sorunlar oluyordu sonra bataryayı çıkarıp baktım ve şişme olduğunu gördüm. Şimdi orijinal batarya aldım en azından bu sorun çözüldü.

Benim de merak ettiğim bir konu var CM9 yükleyen herkes memnun mu telefonun hızından ve dengesinden?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç Çelik

Arkadaşlar benim bir sorunum var Wonder hakkında ;

Bende de aynı sorunlar oluyordu sonra bataryayı çıkarıp baktım ve şişme olduğunu gördüm. Şimdi orijinal batarya aldım en azından bu sorun çözüldü.

Benim de merak ettiğim bir konu var CM9 yükleyen herkes memnun mu telefonun hızından ve dengesinden?

Kardeş arkadaşla inceledik. O da aynı görüşte. Yeni batarya mı almam lazım ? Ne kadar olabilir Wonder orjinal bataryaları ? .. Cevabın için teşekkürler..

• Erdinç Çelik kullanıcısına yanıt
    Aldığım yerin adresini ÖM ile attım, 59 TL'ye aldım. 20-25'e satılanların orijinal olabilme ihtimali yok. Sizin de sorun çözülür inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 871872873874875
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.