Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (874. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcornek

Aldığım yerin adresini ÖM ile attım, 59 TL'ye aldım. 20-25'e satılanların orijinal olabilme ihtimali yok. Sizin de sorun çözülür inşallah.

Cevap için sağol kardeş.
  • quote:

Aldığım yerin adresini ÖM ile attım, 59 TL'ye aldım. 20-25'e satılanların orijinal olabilme ihtimali yok. Sizin de sorun çözülür inşallah.

merhaba.benimde batarya çabuk bitmeye başladı.orjinal ise bende pm alabilirmiyim aldığınız yeri.birde bu telefona daha yüksek batarya kullansak birşey olurmu acaba.hiç araştırdınız mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun aşşağı yukari 2.eli kaç tl ediyor ciziksiz falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

telefonun aşşağı yukari 2.eli kaç tl ediyor ciziksiz falan

Kendin satarsan 300 civari

• quote:

hocam bana da bir pm atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Size ve acemi nefer arkadaşa da mesaj attım. Orada da yazdığım gibi garanti durumu varsa özellikle şişmiş bir bataryaya da sahipseniz ücretsiz değiştirmeyi deneyin. Samsung teknik servisi aradım epey uğraştım ama resmen artık mal satıldıktan sonra sallayan yok.

Ben bu rom işine girmemiştim ancak özellikle ekşisözlükte CM9 için çok iyi uyum sağladığı ile ilgili yazılar var, bunu kurma diyen yok heralde.

• Eğer cihazınız garantili ise bataryanız şişmiş ise değişim yapılır.
  • quote:

quote:

quote:

Size ve acemi nefer arkadaşa da mesaj attım. Orada da yazdığım gibi garanti durumu varsa özellikle şişmiş bir bataryaya da sahipseniz ücretsiz değiştirmeyi deneyin. Samsung teknik servisi aradım epey uğraştım ama resmen artık mal satıldıktan sonra sallayan yok.

Ben bu rom işine girmemiştim ancak özellikle ekşisözlükte CM9 için çok iyi uyum sağladığı ile ilgili yazılar var, bunu kurma diyen yok heralde.

be bir çok rom denedim rebel rom milestone 2 ve ehndroix romlarından memnun kaldım

• quote:

be bir çok rom denedim rebel rom milestone 2 ve ehndroix romlarından memnun kaldım

Bu romları galaxy wonder a mı yükledin?
    adres verir misin?
    Bir göz atayım nasıl bir şey bana uyarsa deneme yapabilirim
  • kulaklık sesini yükselmek için bildiğiniz bir uygulama var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

Bu romları galaxy wonder a mı yükledin?
    adres verir misin?
    Bir göz atayım nasıl bir şey bana uyarsa deneme yapabilirim

http://nitrox-developers.blogspot.com/

http://forum.andronova.net/showthread.php?20755-ROM-ANDRO%DDD-GB-Rebel-Rom-Milestone-2

• arkadaşlar, usb ile cihazın içine girdiğimizde zil ve bildirim seslleri hangi dosyada**** olarak bluetooth ile aktardığım zil seslerı,bluetooth doyasında görunuyor.bu doğru mu.bi el atsanız.
  • Zamanında 800TL verip ne hayallerle almıştım telefonu, sattım kurtuldum galaxy ace kullanıyorum en azından verdiğim para belli, beklentimin karşılığını alıyorum. 1 aya kadar kısmetse GM Discovery almaya çalışcam. Bu telefona iyi diyen varsa ya telefondan anlamıyor ya da GM Discovery isimli bir cihazı hiç duymamış.
  • Benim kulaklık jakı bozuldu. Değişimi mümkün ne ve ne kadar bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
  • Telefonun bataryası şişti.
    Garantiyi aradım büyük ihtimalle değişitircekler ama kargodur 1 hafta beklemesidir bilmem ne üşeniyorum.
    2. telefonum da yok.

Şu ilanlardaki bataryalar orjinal mi acaba? Fiyatlardan pek haberim yok biraz daha pahalıdır diye aklımda kalmış.

http://www.n11.com/samsung-i8150-galaxy-wonder-batarya-P15020329
    veya
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-w-i8150-orjinal-batarya-pil-97093357

Eğer orjinalse alıcam değilse daha ucuz çakmasına bakıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 8 Kasım 2013; 17:19:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Telefonun bataryası şişti.
    Garantiyi aradım büyük ihtimalle değişitircekler ama kargodur 1 hafta beklemesidir bilmem ne üşeniyorum.
    2. telefonum da yok.

Şu ilanlardaki bataryalar orjinal mi acaba? Fiyatlardan pek haberim yok biraz daha pahalıdır diye aklımda kalmış.

http://www.n11.com/samsung-i8150-galaxy-wonder-batarya-P15020329
    veya
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-w-i8150-orjinal-batarya-pil-97093357

Eğer orjinalse alıcam değilse daha ucuz çakmasına bakıcam.

dostum aynı durumu ben de yaşadım velinktekilere benzer bir batarya aldım. tavsiye etmem. bendekinin sarjı 3-4 saatte bitiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Zamanında 800TL verip ne hayallerle almıştım telefonu, sattım kurtuldum galaxy ace kullanıyorum en azından verdiğim para belli, beklentimin karşılığını alıyorum. 1 aya kadar kısmetse GM Discovery almaya çalışcam. Bu telefona iyi diyen varsa ya telefondan anlamıyor ya da GM Discovery isimli bir cihazı hiç duymamış.

bence chin al lenovanın 200 300 tl 4çekirtekli 2gb ramli sağlam gpusu var telefonlar ıps ekran falan var onlardan alderim tabi garantisi yok
  • quote:

quote:

Zamanında 800TL verip ne hayallerle almıştım telefonu, sattım kurtuldum galaxy ace kullanıyorum en azından verdiğim para belli, beklentimin karşılığını alıyorum. 1 aya kadar kısmetse GM Discovery almaya çalışcam. Bu telefona iyi diyen varsa ya telefondan anlamıyor ya da GM Discovery isimli bir cihazı hiç duymamış.

bence chin al lenovanın 200 300 tl 4çekirtekli 2gb ramli sağlam gpusu var telefonlar ıps ekran falan var onlardan alderim tabi garantisi yok

Türkiyede satılıyor mu ? 200-300TLLik telefonda garanti aramam zaten :)
  • quote:

Aynen ben de note 2 ye geçtim. Wonder pişmanlık demek

• quote:

quote:

quote:

Türkiyede satılıyor mu ? 200-300TLLik telefonda garanti aramam zaten :)

türkiye satılmıyor ama telefoncular getirtiryor

• 
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.