Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (876. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyanogenmod final sürümlerinde bir hatayla karşılaşmazsınız. 10.2 alfa sürüm kullandığım halde problem yaşamıyorum ve bir eksiklik yok. Bu saatten sonra bu telefonu orjinal romuyla kullanmak problem olacaktır. 2.3.6 zaten düşük performanslı birde buna telefonun düşük rami eklenince kasmaması imkansız. Tavsiyem custom rom kurmanız. Bu telefon için kurulabilecek en iyi custom rom benim görüşüme göre cyanogenmod 10.2 dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR,TELEFONU KABLO İLE BİLGİSAYARA BAĞLADIGIMIZDA,BU ZİL SESLERİ VE BİLDİRİM SESLSRI TELEFONUNUN HANGİ KLASÖR VEYA DOSYASINDA OLUYOR.Bİ,R TURLU BULAMADIM.
  • merhabalar wonder kullaniyorum genelde uc ve one browser kullaniyorum browserde 3 4 tane sekme aciyorum telefon kasmaya basliyor sekmenin birini kapatinca bazen geciyor ama genelde hepsi lazim oluyor ve browser acikken baska bir program a ve bir mesaj gelse bakayim diye basarsam browser kendi kendine kapaniyor bunu nasil duzeltebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

merhabalar wonder kullaniyorum genelde uc ve one browser kullaniyorum browserde 3 4 tane sekme aciyorum telefon kasmaya basliyor sekmenin birini kapatinca bazen geciyor ama genelde hepsi lazim oluyor ve browser acikken baska bir program a ve bir mesaj gelse bakayim diye basarsam browser kendi kendine kapaniyor bunu nasil duzeltebiliriz

Ram yetersiz geliyor. Çözüm 2 sekmeden fazla açmamak.
  • kies yüklü usb sürürücleri yüklü odin görmüyor formattm yeniden kurdum windows 8 gördü yine ihtiyacç oldu görmüyor şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

kies yüklü usb sürürücleri yüklü odin görmüyor formattm yeniden kurdum windows 8 gördü yine ihtiyacç oldu görmüyor şimdi

Isleme baslamadan once neti kapat.. driverler kurulu olsada windows tariyor guncel driver var mi yok mu diye o da uzun suruyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

merhabalar wonder kullaniyorum genelde uc ve one browser kullaniyorum browserde 3 4 tane sekme aciyorum telefon kasmaya basliyor sekmenin birini kapatinca bazen geciyor ama genelde hepsi lazim oluyor ve browser acikken baska bir program a ve bir mesaj gelse bakayim diye basarsam browser kendi kendine kapaniyor bunu nasil duzeltebiliriz

Ram yetersiz geliyor. Çözüm 2 sekmeden fazla açmamak.

En iyi opera.. 6 7 sekme kasmadan calistigini bilirim.. 5800 da da kullaniyordum simdi note2 dede.. vazgecemem operadan

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

quote:

kies yüklü usb sürürücleri yüklü odin görmüyor formattm yeniden kurdum windows 8 gördü yine ihtiyacç oldu görmüyor şimdi

Isleme baslamadan once neti kapat.. driverler kurulu olsada windows tariyor guncel driver var mi yok mu diye o da uzun suruyor..

kardeş kies samsung driver usb sürücüleirn sildim şimdi ney yükliyim once bak sana hata msjını jpge atam

• merhaba arkadaşlar. 1.5senedir wonder kullanıyorum son birkaç aydır ızdıraba dönüştü. 3G yi açmamla beraber yüklü bütün uygulamalar açılıp ram yiyor telefon kasılıyor. rehbere ve mesajlara 3g kapılıyken bile güçlükle giriyorum. arama tuşuna bastıktan en az 30saniye sonra arama yapıyor. bazen kapanıp açılıyor. telefon çöp mü olmuş yoksa kurtarılırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inci-gunes

merhaba arkadaşlar. 1.5senedir wonder kullanıyorum son birkaç aydır ızdıraba dönüştü. 3G yi açmamla beraber yüklü bütün uygulamalar açılıp ram yiyor telefon kasılıyor. rehbere ve mesajlara 3g kapılıyken bile güçlükle giriyorum. arama tuşuna bastıktan en az 30saniye sonra arama yapıyor. bazen kapanıp açılıyor. telefon çöp mü olmuş yoksa kurtarılırmı?

Telefona bir format at

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

quote:

kardeş kies samsung driver usb sürücüleirn sildim şimdi ney yükliyim once bak sana hata msjını jpge atam

kiesi indir kur sonra odin i ve stock fw yi.. herşeyi ayarla sonra interneti kapat.. telefonu download moda alıp usb yi tak.. usb kablonun iyi bir şey olmasına dikkat et ayrıca bataryada %15 in altında olmasın..

sonra bas starta gitsin ;) ek olarak kuruluma başlamadan önce hafıza kartını çıkart.. yedeğini alıp biçimlendir ya da android, lost.dır gibi eski uygulama atıklarının bulunduğu klasörleri sil ;)

• Arkadaşlar kulaklık girişinde oturmama sorunu yaşıyor musunuz? Yani sorunun sebebinden pek emin değilim ama Sony ve Urbanears'ın kulaklarını deneyince benim telefonum iyi ses vermezken (Sony'de şarkının bileşenleri eksik duyuldu, Urbanears'da ise çok çok kısık ses geldi maksimum ses seviyesinde bile), note 2 ile tam performans gösterdi kulaklıklar. Telefonun kendi kulaklığı dışında diğer kulaklıkları sorunsuz kullanabilen var mı, yoksa sadece benim telefonumdan kaynaklı bir sorun mu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Cyanogenmod final sürümlerinde bir hatayla karşılaşmazsınız. 10.2 alfa sürüm kullandığım halde problem yaşamıyorum ve bir eksiklik yok. Bu saatten sonra bu telefonu orjinal romuyla kullanmak problem olacaktır. 2.3.6 zaten düşük performanslı birde buna telefonun düşük rami eklenince kasmaması imkansız. Tavsiyem custom rom kurmanız. Bu telefon için kurulabilecek en iyi custom rom benim görüşüme göre cyanogenmod 10.2 dir.

10.2 kitkat mı oluyor ? Randımanlı mı peki ben 10.1 kullanıyorum farklar neler ?
  • John Citizen kullanıcısına yanıt
    Kit Kat değil. Android 4.3.1 versionu. Stabil çalışıyor.

• quote:

nerden indircez
  • quote:

quote:

nerden indircez

http://www.****.com/forum/konu/rom-jb-4-3-1-jls36i-cyanogenmod-10-2-alpha-build-4.846287/page-9
  • iki dakka önce şarj takılıydı ve %91 gösteriyordu iki dakka sonra şarj dolduğunu belirten ses geldi sorun nerede acaba arkadaşlar daha önce başka bi batarya da denemiştim benzer bi sorun vardı o yüzden. varmı bi fikriniz??
  • growl 6 kullaniyorum, stabil ve tarayici vs. kasmayacak rom ariyorum. var mi yardimci olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coyika C kullanıcısına yanıt
    3 farklı kulaklık kullanıyorum sennheiser cx300, mx680i (iphone uyumlu), note 10.1 ile gelen kulaklık. Hiç birinde problem yaşamadım.

• beyler acil yardımınıza ihtiyacım var windows 8.1pro kurdum gitti paracığım herneyse telefonumu bir türlü odin moda sokamadım şöyle odin açılıyor fakat telefonu tanımıyor windows 8.1 sürücüleride yükledim sadece sorun download modda acil yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.