Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (878. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiSKE

celencee kardeşim
    benim kastettiğim ıvır zıvır bir dünya programlar..
    Mecbur gerekli olanları tabii ki kuracaksın

Ancak pek çok kişinin yaptığı gibi arabaya 5 kişi binmek değil Tv deki yarışmadaki gibi arabaya 20 kişi bindirip onunla yola çıkmaya benziyor

Normal kullanım altında bu problemleri yaşıyorum ben. Sorun orda zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Cm 11 android 4.4.1 kit kat versionunu mutlaka deneyin. Performans ve şarj süresi gerçekten çok iyi (xda da bulabilirsiniz). Fakat sdcard swap orjinal kernelle şuan kullanılamıyor. Sizin için problem değilse mutlaka bu sürümü kullanmanızı tavsiye ederim.

hocam bende kurmak istiyom ama nasil yapilacak bilmiyom sd kart olayi nedir bu surumde karti okumuyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su 3g aramanin ve fm radyonun cozuldugu bir rom var mi stock haric :D

• quote:

Orijinalden alıntı: celenlee

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

celencee kardeşim
    benim kastettiğim ıvır zıvır bir dünya programlar..
    Mecbur gerekli olanları tabii ki kuracaksın

Ancak pek çok kişinin yaptığı gibi arabaya 5 kişi binmek değil Tv deki yarışmadaki gibi arabaya 20 kişi bindirip onunla yola çıkmaya benziyor

Normal kullanım altında bu problemleri yaşıyorum ben. Sorun orda zaten.

@celenlee

aynı sorumlar bende de var berbat bi telefon(!) sırf android olsun diye yapılmış bi telefon malesef.

şuan bende facebook, el feneri, clean master, whatsapp var. twitter yüklemeye korkuyorum telefon patlar diye :)

bide wifiyi açınca uygulamalar güncelleyince kendini telefon mallaşmaya başlıyor. o yüzden güncellemeleri ikide bir kaldırmak gerekiyor. velhasıl nefret ediyorum bu telefondan. %20 lerdeyken internette dolaşırken pat diye kapanıyor. bazen şarja takıp %50 lerde çıkarınca 10 dakika sonra şarj %60'lara yükseliyor. Yani alınmayacak bi telefon malesef

• Sd kartı okumama problemi değil. Yine orjinal halinde olduğu gibi kullanıyorsunuz. Sd swap uygulamaları kendi sd kartınıza kurmanızı sağlıyor. Cm 9 - 10 - 10.1 - 10.2 de yapılabiliyordu. Bu rom da şuan için mevcut değil. Bir sonraki güncellemede eklenecektir. O da yakında çıkar. Xda forumda galaxy w konusunda nasıl yapılacağı anlatılıyor. Telefonunuza cwm recovery yükleyip rahatlıkla uygun romları kullanabilirsiniz.

• quote:

Sd kartı okumama problemi değil. Yine orjinal halinde olduğu gibi kullanıyorsunuz. Sd swap uygulamaları kendi sd kartınıza kurmanızı sağlıyor. Cm 9 - 10 - 10.1 - 10.2 de yapılabiliyordu. Bu rom da şuan için mevcut değil. Bir sonraki güncellemede eklenecektir. O da yakında çıkar. Xda forumda galaxy w konusunda nasıl yapılacağı anlatılıyor. Telefonunuza cwm recovery yükleyip rahatlıkla uygun romları kullanabilirsiniz.

ozaman sorun değil nenim için hocam cok teşekkür ederim garantisi bitsin ozaman yükleyeceğim siz kullanıyormusun cm10 sd kart program yükleme dışında başka bir sorun varmı
  • Cm 11 kullanıyorum. Kendi kullanımımda şimdilik bug la karşılaşmadım.

• quote:

Cm 11 kullanıyorum. Kendi kullanımımda şimdilik bug la karşılaşmadım.

yani sorun yok performans ve batarya kullanımı stok rom göre nasıl
  • Performans olarak çok farkediyor. Ram kullanımı çok iyi uygulamaları geri çağırırken bekleme neredeyse hiç yok diyebiliriz. Kasma yavaşlama problemleri yok. Pil performansı ile ilgili pek fazla birşey söyleyemeyeceğim. Batarya eski olduğundan şarj süresinde düşüş var. Yinede orjinal roma göre şarjı daha az gidiyor diyebiliriz. En azından cm nin önceki versionlarına oranla cm11 de şarj daha uzun dayanıyor bunu söyleyebilirim.

• cloud35 kullanıcısına yanıt
    en iyisi bende geçiyim
  • Peki CM9 kullanmış mıydınız? Çevremden o romla çok iyi uyum sağladığını söylüyorlardı, eğer kullandıysanız CM11'e geçme nedeniniz daha yeni sürüme sahip olmak mı yoksa diğerlerinden daha da stabil olması mı? Şimdiden teşekkür ederim.
    Wifi
    Kamera
    Market
    Sms
    Bt

Bunlarda var mi sorun

• Cm9 da kullandım fakat cm11 in performansı çok daha iyi. Hepsini deniyorum hangisi daha stabil çalışıyorsa onda kalıyorum.
    Saydıklarınız sorunsuz çalışıyor.
    Söylediğim gibi benim kullanımımda şimdilik problemle karşılaşmadım. Siz karşılaşırmısınız bilemem. Sonuçta şuan alfa aşamasında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben cm11 dosyalarını indirdim. İmg dosyası ve iki tane zip dosyası var linklerde . Hepsini indirdim kurulum sırası nasıl olacak hocam bilgi verebilir misiniz denemek istiyorum.

Orijinal rom çok ağır ve hantal. Mesajlara girerken bile epey düşünüyor.
  • Beyler vidyo izlerken eger 5 dakikayi gecersem vidyodan cikamiyorum telefon siyah ekran oluyo sonra kapaniyo nedendir ve caresi nedir deli oldum kac gundur.. rom kullanmiyorum..orjinal rom. hep dizi izlerdim ama sonradan boyle pldu.. flash son surum indirdim olmadi fabrika ayarlari yaptim olmadi.. cok sacma bi durum oldugundan nettede bulamadim bisey.. tam anlasilmaso acisindan mevzu su.. girdik youtube a ilk 5 dk sikinti yok naparsan yap. ama 6. dakikada cikmayi dene cikamiyosun simsiyah kaliyo ve tel kapaniyo.. dizi film sitelerinde ise 5 dakika sonra bu vidyo oynatilamaz diyo.. lutfen yardim!!!!!

• Cm9 yuklu. Facebook a bildirim geldiginde veya mesaj geldiginde baloncuk uygulanasi yok. Face simgesinin uzerine kirmisi balon 1 yazmiyo ornek olarak. Aradim bulamadim bilen var mi ?

• quote:

Cm9 da kullandım fakat cm11 in performansı çok daha iyi. Hepsini deniyorum hangisi daha stabil çalışıyorsa onda kalıyorum.
    Saydıklarınız sorunsuz çalışıyor.
    Söylediğim gibi benim kullanımımda şimdilik problemle karşılaşmadım. Siz karşılaşırmısınız bilemem. Sonuçta şuan alfa aşamasında.

ipromeh'in rom'unu mu kullanıyorsunuz?
  • Lack of Comprehension kullanıcısına yanıt
    hadidjapri nin romunu kullanıyorum.

• akkolmurat kullanıcısına yanıt
    Öncelikle recovery telefona yüklenecek daha sonra rom daha sonrada gapps dosyası. Nasıl yapılacağı ilk sayfada ve xda da mevcut.
    Cwm recovery yükledim cm11'e ait iki zip dosyasını da yüklemek istediğimde hata veriyor. Ama aynı yöntemle Cm9 olan romu yükledim.

Cm11 çok merak ediyorum yüklemek istiyorum fakat hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkolmurat -- 23 Aralık 2013; 14:50:37 >
  • 
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.