Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normalde kiesi kurduysan driverları yükleniyor. Bu arada bağlantıyı yaptığında kiesin kapalı olduğundan emin ol buna rağmen bağlanamıyorsan kiesi kaldır bilgisayarı yeniden başlathttp://developer.samsung.com/android/tools-sdks/Samsung-Andorid-USB-Driver-for-Windows linkindeki driverı indir ve kur bu sefer bağlanacaktır.
  • yok herşey tamam sürücülerde tamam kieste tamam dosya aktarımı vs herşey yapılıyor ama download modda cihazı tanımıyor deli etti beni ya windows 8 de tanıyorduda 8.1 de niye tanımıyor ben onu anlayabilmiş değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

yok herşey tamam sürücülerde tamam kieste tamam dosya aktarımı vs herşey yapılıyor ama download modda cihazı tanımıyor deli etti beni ya windows 8 de tanıyorduda 8.1 de niye tanımıyor ben onu anlayabilmiş değilim

benimde tanımıyor kardeş orjınal rom dönemiyorum
  • ha sıkıntı ya samsung cihazla ilgilenmediği gibi windows 8.1 için sürücü bile yayınlamamış bekle dur kaldım cm 10.2 de
  • Merhaba arkadaşlar.
    boyutu küçük olması sebebiyle kardeşime bu cihazdan almayı düşünüyorum.
    n11 de 33 tl çekle birlikte 475 tl ye geliyor ( enpara vs.. hariç )
    Sizce bu saatten sonra bu cihaz alınır mı? Yoksa biraz daha para ekleyip s3 mini falan mı almak daha mı mantıklı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tknn

Merhaba arkadaşlar.
    boyutu küçük olması sebebiyle kardeşime bu cihazdan almayı düşünüyorum.
    n11 de 33 tl çekle birlikte 475 tl ye geliyor ( enpara vs.. hariç )
    Sizce bu saatten sonra bu cihaz alınır mı? Yoksa biraz daha para ekleyip s3 mini falan mı almak daha mı mantıklı ?

Biraz paradan kastin ne kadar ? Ayrica ufak oyunlar disinda genelinde sms, konusma, mail ve internet icin kullanilacaksa fazlasiyla yeter..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

yok herşey tamam sürücülerde tamam kieste tamam dosya aktarımı vs herşey yapılıyor ama download modda cihazı tanımıyor deli etti beni ya windows 8 de tanıyorduda 8.1 de niye tanımıyor ben onu anlayabilmiş değilim

benimde tanımıyor kardeş orjınal rom dönemiyorum

Denemedim ama virrtual pc den bir de deneyin.

• OTG Kablosunu nasıl kullanabilirim? Mouse'a 5V Verip Data uçlarını Telefonuma bağladım Çalışmadı. Orjinal Rom'unu kullanıyorum.

Şurada biri yapmış;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2196238
    YouTube' da yapanlar var!
  • samsung i8150 dokunmatik hatası

-dokunmatiğimi 3 defa değiştirdim, ve hala aynı sorunla karşılaşıyorum. Acaba mekanik değil de sistemsel bir sorun mu var dır.
    hiç karşılaşan oldu mu bu durumla!

-telefonu fabrika ayarlarını yüklediğim zaman ekstradan bir işlem yapmak gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gult3kin -- 9 Aralık 2013; 11:24:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc63

iki dakka önce şarj takılıydı ve %91 gösteriyordu iki dakka sonra şarj dolduğunu belirten ses geldi sorun nerede acaba arkadaşlar daha önce başka bi batarya da denemiştim benzer bi sorun vardı o yüzden. varmı bi fikriniz??

Ben de %86 gösterirken benzer sorunu yaşadım, telefonu bence günde en az bir kere kapayıp açmak lazım. Yanlış bir döngüye giriyor muhtemelen uzun süreli açık kaldığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veliusta

OTG Kablosunu nasıl kullanabilirim? Mouse'a 5V Verip Data uçlarını Telefonuma bağladım Çalışmadı. Orjinal Rom'unu kullanıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=dWaC-b-zanE
  • quote:

quote:

OTG Kablosunu nasıl kullanabilirim? Mouse'a 5V Verip Data uçlarını Telefonuma bağladım Çalışmadı. Orjinal Rom'unu kullanıyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=dWaC-b-zanE
    Yapılabilir mi?

• hiç anlamadğım bir iş ama yapan varsa yapılabilir yani
  • elektronik bilgine güveniyosan yap 5v çıkış yerine giriş verip telefon yakmada
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

elektronik bilgine güveniyosan yap 5v çıkış yerine giriş verip telefon yakmada

Yaptım Çalışıyor, bir faremi feda ettim ama maksat denemekti.

Yapmak isteyenlere;
    Adaptörlü Win7'de çalışan ve HID (Driver gerektirmeyen) Bir USB HUB alacaksın,
    Sonra Telefonuna sürümü yüksek bir rom yükleyeceksin. Bu kadar..
    Şuan Rom olarak bunu kullanıyorum. " [4.3.1]growl V7.1 "
  • GÜNCEL 1-2 sorunum vardı, servise verdim, sorun yok dediler, ne yapmalıyım bu konuda??

1. SORUN
    Telefon arama aldığı zaman, karşı tarafa çağrı sesi gidiyor AMA telefonda hiçbir tepki yok.

Canlandırma:
    1.Şahıs:Seni aradım neden dönmüyorsun?
    2.Şahıs: Hayır, aramadın.
    1.Şahıs: Bak kayıtlarıma hem de 2 kere aradım.
    2. Şahıs: Benim kayıtlarıma da bakalım, kimse aramamış.

Meğer üstünde şebeke olmasına rağmen, telefon çağrı almasına rağmen tepki vermiyormuş.

2. SORUN

Birini aramak istediğimde dakikalarca bekliyorum. Ara diye bir kaç kere bastığımda da 1-2dk sonra aramaya başlıyor.

3. SORUN

Bir mesaj vs yazmak istediğimde, klavyenin tepki vermesi için yine dakikalarca bekliyorum.

Servis hiçbir soruna rastlanmamıştır, cihazınızı gelin alın diyor.

Sizce ne yapmalıyım? Servis sorunu kabul ettiği taktirde para iadesi alacağım, ancak sorunlarımı görmezden geliyorlar.

Resetlenmeler, donalar, kasmalar bunları demedim bile şu ilk 3 sornunu çözseler yeterdi ama sorunla karşılaşılmadı diyerek kestirip attılar!!

• Senin sorunun cozumu format olabilir
    formattan sonra da cok fazla program yukleme

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE
    Senin sorunun cozumu format olabilir
    formattan sonra da cok fazla program yukleme

Araba almışım 5 kişilik, diyorsun ki araca tek başına bin :)

Bu aracı 5 kişi binebilsin diye yapmışlar, ben de 5 kişi binebilmek için aldım.

Bu telefonu, mailleri kontrol edebileyim, widgetları kullanabileyim, bunları yaparken de telefon edebileyim, mesaj çekebileyim diye aldım ben.
    Yapanlar da aynı iddalarla yapmış ki bi dünya anlatmışlar özelliklerini,neler yapabileceğimi.
    Şimdi ne telefon geliyor, ne gidiyor, ne mesaj yazabiliyor (Vaktine göre..)

Programları kullanmayacak olsaydım, sadece sms ve telefon için gider 150TL'ye bir Nokia alırdım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 18 Aralık 2013; 13:39:00 >
  • Cm 11 android 4.4.1 kit kat versionunu mutlaka deneyin. Performans ve şarj süresi gerçekten çok iyi (xda da bulabilirsiniz). Fakat sdcard swap orjinal kernelle şuan kullanılamıyor. Sizin için problem değilse mutlaka bu sürümü kullanmanızı tavsiye ederim.

• celencee kardeşim
    benim kastettiğim ıvır zıvır bir dünya programlar..
    Mecbur gerekli olanları tabii ki kuracaksın

Ancak pek çok kişinin yaptığı gibi arabaya 5 kişi binmek değil Tv deki yarışmadaki gibi arabaya 20 kişi bindirip onunla yola çıkmaya benziyor
  • 
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.