Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (879. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de CM9 yüklemeyi düşünüyorum 1 ay sonra 2 yıllık garanti süresi bitecek, ama araştırırken özellikle rehberin geç açılma sorununu çözmek için Advanced Task Killer programını buldum ve Korhan isminde bir kullanıcı en optimum ayarları da paylaşmış, ben o şekilde kullanıyorum şu anda 2 saniyeyi geçmiyor rehbere ve mesajlara ulaşmak.

1- Ayarlardan ignore list, build recommended ignore list'i seçin. ( sadece ana görevler çalışır.)

2- Ignore service, front app işaretleyin.

3- Auto kill level- crazy yapın

4- Auto kill frequency- when screen off apın.

5- Security level- high yapın.

Ben faydasını gördüğüm için paylaşmak istedim şimdi telefonumu daha çok seviyorum.
  • akkolmurat kullanıcısına yanıt
    cwm nin hangi sürümü yüklü? Son sürüm olması lazım.
  • cloud35 kullanıcısına yanıt
    Hocam yüklü sürüm şu : recovery-clockwork-6.0.4.5-ancora.tar

Hocam sayfa şu :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2551664

Sizden ricam zahmet olmayacaksa sayfadaki rom yükleme işlemini anlatmanız.

Release kısmını anlamadım. Bu dosyalardan hangisini yüklemeliyim? 3 tane zip dosyası muvcut üçü de rom mu yoksa biri rom diğerleri update mi?

5 yıldır android kullanıyorum çok kez rom yükledim vs. ama bu işlem bana biraz karışık geldi.

CM9 yüklemeyi hemen yaptım. Ama CM11 yüklemesini anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkolmurat -- 24 Aralık 2013; 10:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

cwm nin hangi sürümü yüklü? Son sürüm olması lazım.

hocam bende cygmod kurmak itiyorum ilk olarak clockword modu kurmam gerekir clockword mod 6.0.1.9 indirdim odin v4.43 de indirdim ilk olarak bunları yapıp sonra backup alıp daha sonra cygmod yüklemem gerekir
  • akkolmurat kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Relaese 3 olanı indireceksiniz diğerleri eski sürümleri. Birde gapps dosyasını indireceksiniz. Bahsettiğiniz cwm sürümünü kullanıyorum. Bu sürümde hata vermemesi gerekiyor. Eğer hata alıyorsanız yine aynı konunun önceki sayfalarında flashable versionu vardı onu indirin flashlayın. Öncelikle telefona full format atın cwm den yapabilirsiniz hersey silinsin daha sonra sd card a attığınız rom dosyasını kurun arkasından gapps dosyasını kurun wipe işlemlerini yapın telefonu yeniden baslatın.
    Bu arada geliştiricilerden biri sdcard swap yapabilen kernel modlamış konu altında verilmiş sd card swap yapmak isteyenler bu kerneli rom yükleme işlemleri bittikten sonra (telefonu yeniden başlatın) indirip cwm yardımıyla yükleyebilirler (wipe işlemlerini unutmayın).
    Not: Kerneli daha denemedim. Hata var mı bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan işte olduğum için ayrıntılı yazamıyorum. Odini indirin, cwm nin son sürümünü indirin. Odin yardımıyla telefona cwm yükleyin. Galaxy w konusu altında hepsinin nasıl yapılacağı ayrıntılı anlatılmış. Daha sonra CM11 konusundaki dosyaları (yukarıda anlattığım gibi) indirin ve cwm yardımıyla telefona yükleyin (format ve wipe işlemlerini unutmayın).

Çok teşekkür ederim. Telefon şarjda dolsun hemen başlayayım. Sonucu paylaşırım burada.

Telefonun kendi hafızası bana yetiyor şimdilik. Sürüm yükseltsem yeterli çok teşekkür ederim tekrar :)
  • quote:

Şuan işte olduğum için ayrıntılı yazamıyorum. Odini indirin, cwm nin son sürümünü indirin. Odin yardımıyla telefona cwm yükleyin. Galaxy w konusu altında hepsinin nasıl yapılacağı ayrıntılı anlatılmış. Daha sonra CM11 konusundaki dosyaları (yukarıda anlattığım gibi) indirin ve cwm yardımıyla telefona yükleyin (format ve wipe işlemlerini unutmayın).

cwm yükledim simdi ne yapmam lazımeski sistemin backupmı almam gerekiyor
  • Her ihtimale karşı yedek almanız önerilir. Fakat yedeği sd karta alın telefonun hafızasına değil. Daha sonrada yukarıdaki işlemleri sırasıyla yapın.

• quote:

Her ihtimale karşı yedek almanız önerilir. Fakat yedeği sd karta alın telefonun hafızasına değil. Daha sonrada yukarıdaki işlemleri sırasıyla yapın.

telefonda yedek alınacak bir sey yok
    bu linkten

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2551664
    relase 3 indiriyorum
  • gapps indireceğim degilmi indirdiğim dosyaları hafıza kartınamı atacağım
  • sd karta atacaksınız yoksa sistemi formatlayınca dosyalar silinir doğal olarak yükleyemezsiniz.

birde cwm modda backup kısmında hafıza kartını bulamadım nasıl ayarlayacağım

siz cm 11 yukarıda verdiğim sitedenmi indirdiniz sadece ordaki realese 3 ve gapps yi mi indirip kurdunuz telefona root yapmama gerek varmı cyrgmodu kurmak için
  • Sd Card 1 diye yazar. Root yapmaya gerek yok. cm rootlu geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 24 Aralık 2013; 19:12:59 >
  • quote:

Sd Card 1 diye yazar. Root yapmaya gerek yok. cm rootlu geliyor.

sd card varda backup alınca telefonun kendi hafızasına alıyor hafıza karına almıyor realese 3 ve gapps indirip kuracağım degilmi birde cygnmodda fabrika ayarlarına dönme orijinal romda olduğu gibimi
  • Sanırım siz farklı bir sürüm kullanıyorsunuz. Yukarıda da söylediğim gibi ben 6.0.4.5 versionunu kullanıyorum. Backup kısmında sdcard1 diye yazar. Bu versiondan daha eski versionlarda yüklemeyi yapamayabilirsiniz hata verebilir.

• Cwm eski versiyonlardan oldugu icin cm11 i yukleyememistim.Son versiyonu yukled ve gappsla beraber romu yukledim. Suan gayet iyi gozukuyor. Sarj hakkinda suan bisey diyemicem kullanmam lazim biraz. Hiz menuler arasi gecis guzel. Tarayici berbat. Titanium bakcup ile isteedigm uyg kaldirdim fakat ana sayfamda simgeleri hala gozukuyor. Nasil yok edicez bilen var mi ?

• scope_123 S kullanıcısına yanıt
    Simgeyi ekranın en üstüne sürükleyin kırmızı olunca bırakın.

• quote:

Sanırım siz farklı bir sürüm kullanıyorsunuz. Yukarıda da söylediğim gibi ben 6.0.4.5 versionunu kullanıyorum. Backup kısmında sdcard1 diye yazar. Bu versiondan daha eski versionlarda yüklemeyi yapamayabilirsiniz hata verebilir.

aynı sürüm kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: scope_123

Cwm eski versiyonlardan oldugu icin cm11 i yukleyememistim.Son versiyonu yukled ve gappsla beraber romu yukledim. Suan gayet iyi gozukuyor. Sarj hakkinda suan bisey diyemicem kullanmam lazim biraz. Hiz menuler arasi gecis guzel. Tarayici berbat. Titanium bakcup ile isteedigm uyg kaldirdim fakat ana sayfamda simgeleri hala gozukuyor. Nasil yok edicez bilen var mi ?

hocam tarayıcı berbat derken internet tarayıcısımı opera felan yükleniyordur sanırım kasma felan varmı titanyum backup du nerden bulabilirim diğer seyler kamera radio felan duzgun calişiyormu müzik player felan wirelles çekim nasıl hat çekiminde sorun varmı yazrın bende yükleyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 877878879880881
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.