Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (881. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mc63

şimdi social hub music hub allshare google talk lattitude samsung apps game hub gibi işe yaramaz uygulamaları nasıl kaldırabilirim arkadaşlar illa rom mu atmak lazım bu uygulamaları başka bi yöntemle telefondan kaldıramaz mıyız?

telefonun donmaktan anası ağladı beni de sinir etti

room at kurtul telefon resmen akıyor custoom romla

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: mc63

şimdi social hub music hub allshare google talk lattitude samsung apps game hub gibi işe yaramaz uygulamaları nasıl kaldırabilirim arkadaşlar illa rom mu atmak lazım bu uygulamaları başka bi yöntemle telefondan kaldıramaz mıyız?

telefonun donmaktan anası ağladı beni de sinir etti

room at kurtul telefon resmen akıyor custoom romla

o zaman da çok şarj yiyor diyorlar ama custom romu bu yüzden atmak istemiyorum.

orjinal romdan uygulamaları kaldırabilsek süper olacak

• Titanium backupla kaldirmama ragmen uygulamalar hala duruyor silinmiyor resmen. Nasil cozulcek bu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Şuan işte olduğum için ayrıntılı yazamıyorum. Odini indirin, cwm nin son sürümünü indirin. Odin yardımıyla telefona cwm yükleyin. Galaxy w konusu altında hepsinin nasıl yapılacağı ayrıntılı anlatılmış. Daha sonra CM11 konusundaki dosyaları (yukarıda anlattığım gibi) indirin ve cwm yardımıyla telefona yükleyin (format ve wipe işlemlerini unutmayın).

slm hocam özel mesajlarınıza bakabilirmisiniz size bir mesaj gönderdim
  • scope_123 S kullanıcısına yanıt
    Evet silinmiyor. Problem titanium backupla ilgili olabilir. Kit kat uyumlu versionu çıktımı bilmiyorum. Açıkçası cm de kaldırmayı gerektirecek uygulamada yok.

• quote:

Evet silinmiyor. Problem titanium backupla ilgili olabilir. Kit kat uyumlu versionu çıktımı bilmiyorum. Açıkçası cm de kaldırmayı gerektirecek uygulamada yok.

Kaldirma olayi kisiden kisiye degisir. Bana gore var. Demek ki program tam olarak kitkat uyumlu degil.

• Monster rom V16 stabil olmus. Tavsiye ederim.

• Merhaba arkadaşlar şu sıra çok fazla rom ve root soruları var ben de araştırıyordum ancak benim bir arkadaşım ios 7 yüklü 4s'ini kendisi 5s alacağı için bana uygun bir fiyata satmayı düşünüyor, ne tavsiye edersiniz? Sizin kararınız nasıl olurdu?

Ben almayı düşünüyorum ama elimdeki Galaxy W fazla olacak 2.elde satılma durumu nasıl oluyor, 2 yılını doldurmuş, bataryası yeni değişmiş, düzgün kullanılmış bir telefonun ederi nedir ve nerede satmayı tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcornek -- 26 Aralık 2013; 23:26:53 >
  • mcornek kullanıcısına yanıt
    Telefoncular alir o da cuzi bir miktara, fazla bir sey olacagini dusunme.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Merhaba arkadaşlar şu sıra çok fazla rom ve root soruları var ben de araştırıyordum ancak benim bir arkadaşım ios 7 yüklü 4s'ini kendisi 5s alacağı için bana uygun bir fiyata satmayı düşünüyor, ne tavsiye edersiniz? Sizin kararınız nasıl olurdu?

Ben almayı düşünüyorum ama elimdeki Galaxy W fazla olacak 2.elde satılma durumu nasıl oluyor, 2 yılını doldurmuş, bataryası yeni değişmiş, düzgün kullanılmış bir telefonun ederi nedir ve nerede satmayı tavsiye edersiniz?

Durumuna göre 300-350 tl en fazla.
  • @arco68 in CyanogenMod 11.0 (4.4.2) versionu kullanılabilir durumdahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588495 linkinden indirip deneyebilirsiniz @hadidjapri nin romundaki bazı hatalar bu romda yok. Yüklemeden önce cwm üzerinden format atmayı ve wipe işlemlerini unutmayın. Ayrıca ClockworkMod v6.0.4.5 kullandığınızdan emin olun.
  • quote:

@arco68 in CyanogenMod 11.0 (4.4.2) versionu kullanılabilir durumdahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588495 linkinden indirip deneyebilirsiniz @hadidjapri nin romundaki bazı hatalar bu romda yok. Yüklemeden önce cwm üzerinden format atmayı ve wipe işlemlerini unutmayın. Ayrıca ClockworkMod v6.0.4.5 kullandığınızdan emin olun.

sarj olayı nasıl o rommda
  • quote:

quote:

@arco68 in CyanogenMod 11.0 (4.4.2) versionu kullanılabilir durumdahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588495 linkinden indirip deneyebilirsiniz @hadidjapri nin romundaki bazı hatalar bu romda yok. Yüklemeden önce cwm üzerinden format atmayı ve wipe işlemlerini unutmayın. Ayrıca ClockworkMod v6.0.4.5 kullandığınızdan emin olun.

Yine husrandir alistik artik sarji iyi giden rom yok denecek kadar az ama onlarda da gorsellik yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: scope_123

quote:

quote:

Yine husrandir alistik artik sarji iyi giden rom yok denecek kadar az ama onlarda da gorsellik yok maalesef.

ben gerçi stok rooma döndüm en iyi si stok rom simdilik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scope_123

quote:

quote:

ben gerçi stok rooma döndüm en iyi si stok rom simdilik

Sarj en iyi stock romda olabilir ama cok agir bezdiriyor insani. Yani modlanmis bir custom rom haline getirebilmek icin cok ugrasmak lazim.

• Arkadaşlar bu telefonda sd kart ve sim kart takılı olmadan, bilgisayara usb ile bağlandığında pc telefonu görür mü?
  • quote:

arco buglari cozmeyi garantilemiyor bu romda. zaten yazmis beklemeyin diye. ne zaman zamani olursa artik. daha denemedim ama bakalim napcaz :) siz denediniz mi cm nin onceki surumlerine kiyasla ne fark var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar daha önceki soruma da cevap bekliyorum birde şunu soracağım, bu konu altında daha önce made in china, made in korea konuşmaları geçmiş. Bu telefonun orjinal samsung made in korea olanını kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Arkadaşlar daha önceki soruma da cevap bekliyorum birde şunu soracağım, bu konu altında daha önce made in china, made in korea konuşmaları geçmiş. Bu telefonun orjinal samsung made in korea olanını kullanan var mı?

İlk sorun icin denemedim ama gormesi lazim. ikinci sorun icin nereden bakiliyorsa bakayim soylerim.

Arkadaslar su soguk gunlerde telefonun sicakligini (en azindan batarya) 13 derece ve altin dusurmeyin, telefon calismiyor.

• diamond4000 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle fakat şuanki haliyle gayet kullanılabilir bir rom. Kendi kullanımımda bir hataya rastlamadım. Kullanmadığım özelliklerde hata varsada daha test edemedim. En azından temel kullanım özelliklerinde bir hata görünmüyor. Telefon stabil çalışıyor. Gapps ART desteklemediğinden mecburen dalvik kullanıyoruz. Eğer ART aktif edilirse gapps hata vermeye başlıyor. Zamanı olduğunda ART destekli gapps verecektir diye düşünüyorum. @hadidjapri nin romunda bazı uygulamalarda hatalar vardı örneğin face ve foresquare uygulamalarının bazı bölümlerinde gecicikmeler yaşanıyordu. arco nun romunda bunlar giderilmiş. Zaten @hadidjapri kendi romunu geliştirmeyeceğini açıkladı. Şarj süresinde bir farklılık göremedim. Yine stock roma göre az gidiyor. ART aktif olduğunda hem performans hemde şarj yönünden iyileşmeler olacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 879880881882883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.