Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (882. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cloud35

Aynen öyle fakat şuanki haliyle gayet kullanılabilir bir rom. Kendi kullanımımda bir hataya rastlamadım. Kullanmadığım özelliklerde hata varsada daha test edemedim. En azından temel kullanım özelliklerinde bir hata görünmüyor. Telefon stabil çalışıyor. Gapps ART desteklemediğinden mecburen dalvik kullanıyoruz. Eğer ART aktif edilirse gapps hata vermeye başlıyor. Zamanı olduğunda ART destekli gapps verecektir diye düşünüyorum. @hadidjapri nin romunda bazı uygulamalarda hatalar vardı örneğin face ve foresquare uygulamalarının bazı bölümlerinde gecicikmeler yaşanıyordu. arco nun romunda bunlar giderilmiş. Zaten @hadidjapri kendi romunu geliştirmeyeceğini açıkladı. Şarj süresinde bir farklılık göremedim. Yine stock roma göre az gidiyor. ART aktif olduğunda hem performans hemde şarj yönünden iyileşmeler olacağını düşünüyorum.

ya bu art ion pmem gibi seyler nedir ? arastirmaya useniyorum sen kisadan soylesene. bide arco goo.im e yukluyor dosyalari. goo.im de indirme surekli kesiliyor. cozum nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Arkadaşlar daha önceki soruma da cevap bekliyorum birde şunu soracağım, bu konu altında daha önce made in china, made in korea konuşmaları geçmiş. Bu telefonun orjinal samsung made in korea olanını kullanan var mı?

İlk sorun icin denemedim ama gormesi lazim. ikinci sorun icin nereden bakiliyorsa bakayim soylerim.

Arkadaslar su soguk gunlerde telefonun sicakligini (en azindan batarya) 13 derece ve altin dusurmeyin, telefon calismiyor.

Telefonun bataryasını çıkarmanız gerekiyor onun altında yazıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Arkadaşlar daha önceki soruma da cevap bekliyorum birde şunu soracağım, bu konu altında daha önce made in china, made in korea konuşmaları geçmiş. Bu telefonun orjinal samsung made in korea olanını kullanan var mı?

İlk sorun icin denemedim ama gormesi lazim. ikinci sorun icin nereden bakiliyorsa bakayim soylerim.

Arkadaslar su soguk gunlerde telefonun sicakligini (en azindan batarya) 13 derece ve altin dusurmeyin, telefon calismiyor.

Telefonun bataryasını çıkarmanız gerekiyor onun altında yazıyor

O zaman bir ara bakar yazarım ama sanki çin diye hatırlıyorum

• bu ion - pmem olayi nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal rom kullanan arkadaşlar whatsapp son güncellemesini yaptılar mı? Ben uzun zamandır yapmıyordum ancak bugün 3 gün içerisinde güncellemeniz gerekiyor diye yazı çıktı.

2.3.6 ile çalışacağından emin değilim.
  • Arkadaslar stock rom kullaniorum ama oyunlarda hep kasiyor guzel stabil hizli bi rom oneriniz varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    diğer romlar iyi hızlıda onlardada sarj sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

diğer romlar iyi hızlıda onlardada sarj sorunu var

bendede sarj sorunu var hocam sanırım bataryadan sabah 10 da sarjdan aldım şuan %28 telefonun ekranı 2 saat açık kaldı kendi kendine iniyor sarj batarya kalitesiz şişme yok ama ömrü bitik sanırım
    bende aynı telefonu kullanıyorum hocam hiç bir program yüklemesem 3g felan kapatınca bayağı gidiyor sarjı stok romda
  • slm arkadaşlar gecen hafta samsung galaxy we servise gönderdim yazılım güncellenmiş ama ana bant sürümü değişmiş I8510XXLMI olmuş daha önce böyle değildi sizlerinki nasıl acaba mesaj gelince mesaj sekli tam ordada çıkmıyor kenarda cıkıyor
  • quote:

slm arkadaşlar gecen hafta samsung galaxy we servise gönderdim yazılım güncellenmiş ama ana bant sürümü değişmiş I8510XXLMI olmuş daha önce böyle değildi sizlerinki nasıl acaba mesaj gelince mesaj sekli tam ordada çıkmıyor kenarda cıkıyor

Yazılım ne olmuş güncellenmiş derken

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

slm arkadaşlar gecen hafta samsung galaxy we servise gönderdim yazılım güncellenmiş ama ana bant sürümü değişmiş I8510XXLMI olmuş daha önce böyle değildi sizlerinki nasıl acaba mesaj gelince mesaj sekli tam ordada çıkmıyor kenarda cıkıyor

eski yazılımı yüklemişler ama bant sürümü degişmi bu I8510XXLMI mesaj gelince mesaj simgesi ortada cıkardı ekranın simdi sol tarafta cevapsız cagrıda yine ortada idi sag tarafta cıkıyor
  • bir nokia olmasa da bu telefon da saglam cikti, en azindan sevgimi kazanacak kadar (aman nazar degmesin)
    dun besinciye intihar etti, dis kabinin tamami niyazi oldu ama ekran saglam hala

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

eski yazılımı yüklemişler ama bant sürümü degişmi bu I8510XXLMI mesaj gelince mesaj simgesi ortada cıkardı ekranın simdi sol tarafta cevapsız cagrıda yine ortada idi sag tarafta cıkıyor

sana yanlis yuklemis olmasinlar. ? xxlb4 du tr icin. gerci ben stok rom kullanmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• diamond4000 kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum orda turkce simdilik bir sorun yok sadece mesaj gelince mesaj simgesi ortada cıkardı ekranın simdi sol tarafta cevapsız cagrıda yine ortada idi sag tarafta cıkıyor
  • xxlmıile bir sey fark ettim arkadaslar video cekerken resimde cekiyor önceki sürümlerde varmıydı bilemiyorum ama

önceki sürüm böyle idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 14 Ocak 2014; 16:01:29 >
  • şu telefon aldığım için çok pişmanım.kasmalar bitirdi beni.oyun falan zaten yok telefonda 3 tane uygulama kullanıyorum.rehbere giriş bile 30 saniyeyi buluyor.telefonu duvarda patlatıcam ama bakalım ne zaman.
  • arkadaşlar rca kablosu ile tv'ye çıkış alabiliyor muyuz?. deneyen var mı?
  • slm arkadaslar samsung galaxy w norton mobile antivirüs progrmaını lisansını aldım anca klisans girme yerinde tıklayınca saat eya tarih yanlış olabilir dogru ise güvenlik sertifikası engelliyordur gibi mesaj cıkıyor bunu nasıl kadırıp lisansı girebilirim
    1) Telefonunuz rootlu değilse rootlayın,
    2) gereksiz bi sürü program var onları kaldırın (veya Titanium Backup Pro programı ile dondurun)
    3) XXLM8 kernelini yükleyin

oyun performansının arttığını göreceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat@fdh -- 16 Ocak 2014; 17:01:41 >
  • 
Sayfa: önceki 880881882883884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.