Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (884. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.258.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bunu soylemeden gecemicem . aylardir kullanmis oldugum mat koruyucu artik omrunu tamamladi ve az once baloncukl baloncuk olmasindan dolayi ekrandan cikardim. ve ekrandaki renklerin canliligi gercekten cok fena alismisiz o mat koruyucunun donuk renklerine simdi sanirsin elimde s4 falan var woww :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

arkadaslar bunu soylemeden gecemicem . aylardir kullanmis oldugum mat koruyucu artik omrunu tamamladi ve az once baloncukl baloncuk olmasindan dolayi ekrandan cikardim. ve ekrandaki renklerin canliligi gercekten cok fena alismisiz o mat koruyucunun donuk renklerine simdi sanirsin elimde s4 falan var woww :))

Evet cogu kullanici el izi birakmiyo diye mat film kullanir ama malesef goruntu piksellerini o kadar kotu bozuyoki igrenc gorunuyo.ben 2.el almis oldugum wonderin ekran filminin mat oldugunu gorunce 2 gun dayanamadim hemen soktum.Aslinda telefonun cozunurlugu gercekten fena degil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar

Beyaz renkte Wonder telefonum var bugün elimden düşüp ekranın sağ köşesinde çatlaklar oluştu, telefonun dokunmatiğinde bi sorun yok, ekran satınalmak ve değiştirmek istiyorum ama araştırıken dokunmatik deniyor ekran deniyor ikisi sanırım ayrı ayrı. ben hangisini alacağım ve güvenilir nereden alabilrim... dokunmatiğinde hiç bir değşiklik olmadı sağlam çalışıyor umarım ihtiyacımı anlatabilrmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasadık

Merhaba Arkadaşlar

Beyaz renkte Wonder telefonum var bugün elimden düşüp ekranın sağ köşesinde çatlaklar oluştu, telefonun dokunmatiğinde bi sorun yok, ekran satınalmak ve değiştirmek istiyorum ama araştırıken dokunmatik deniyor ekran deniyor ikisi sanırım ayrı ayrı. ben hangisini alacağım ve güvenilir nereden alabilrim... dokunmatiğinde hiç bir değşiklik olmadı sağlam çalışıyor umarım ihtiyacımı anlatabilrmişimdir.

Tamir fiyatına ikinci elini alıp kullanırsın :)
    350TL'ye çok güzel makine bulursun.
    Sendeki diğer sağlam parçaları da yedek parça diye satarsın.

Babam kullanamazsa satcam ben elimdekini 2 aydır boş duruyo masamda.
  • mcornek kullanıcısına yanıt
    Titanium Backup Pro nun çalışması için telefonun root lu olması şart. Original roma Titanium Backup Pro kurarsınız ama telefon rootlu değilse TBP'yi çalıştırdığınız zaman root yetkisi alınamadı şeklinde bi uyarı verip kapanır.

Ben Ehndroix romlarını uzun süre kullanmıştım ve çok beğenmiştim, en son EHNDROIX III 13.5.20 (i8150 - Galaxy Wonder için) sürümünü kullanmıştım, gayet iyiydi. Şimdi baktım EHNDROIX V 14.1.3 sürümü çıkmış (CM11 tabanlı, yanılmıyorsam KitKat olması lazım).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat@fdh -- 29 Ocak 2014; 11:01:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celenlee

quote:

Merhaba Arkadaşlar

söküp dğeiştirme işini kendim yapacağım, ben hangi parçayı alacağımı bilemedim.
    linktekini satın alsam olurmu.

http://www.ebay.co.uk/bhp/galaxy-w-digitizer
    7.68 £

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celenlee

quote:

Merhaba Arkadaşlar

söküp dğeiştirme işini kendim yapacağım, ben hangi parçayı alacağımı bilemedim.
    linktekini satın alsam olurmu.

http://www.ebay.co.uk/bhp/galaxy-w-digitizer
    7.68 £

Sadece dış camda bir çatlak varsa bunu alman yeterli olacak.
    Ama içteki LCD çatlaksa onu da değiştirmengerekebilir. Keyfi olarak değiştirmeye de bilirsin sorun çok değilse.

• Beyler UMTS Üzerinden video arama yapabilen custom rom var mı?

• Merhaba,

Cep telefonum var model w i8150 Cep telefonum problem var.

1- Kasma, Donma ve Yavaş oldu neden hiç anlamadım :( :(
    2- RAM bellek 351 MB ayrı işgal 317 MB arası 320 MB oldu Andorid siyah görünmüyor bekleme uzun süresi oldu

Cep telefonum bıktım ya :S

İYİ FORUMLAR TEŞEKKÜR EDERİZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

Beyler UMTS Üzerinden video arama yapabilen custom rom var mı?

orjinalde oluyordu customda yok sanırım
  • Akıcı bir şekilde modern combat 4, real racing 3, gta vice city gibi oyunları oynayabilen var mı?

• John Citizen kullanıcısına yanıt
    yok kardesim nerde.o kadar dikkatli ram kullandigim halde facebook u bile uyuz gibi açiyo hafif oyunlarda iyi ama biraz agir oyunlarda cortluyo.note 2 ve s3 kullanan birisi olarak bu telefon bana cok agir geldi ancak 2.el 270 tl aldim fiyatina gore suan isimi goruyo.belli birsure kullanip ust modellere gecmem lazim :))

• Bu telefonu kullaniyordum nexus 5e geçtim. Tek söyleyeceğim sudur ki almak paranizi çöpe atmaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

yok kardesim nerde.o kadar dikkatli ram kullandigim halde facebook u bile uyuz gibi açiyo hafif oyunlarda iyi ama biraz agir oyunlarda cortluyo.note 2 ve s3 kullanan birisi olarak bu telefon bana cok agir geldi ancak 2.el 270 tl aldim fiyatina gore suan isimi goruyo.belli birsure kullanip ust modellere gecmem lazim :))

Custom rom yüklemeyi denediniz mi ?

• Bugün w i8150 telefonumu yere düşürdüm bunun sonucunda giden ve gelen aramada kulaklıktan ses gelmiyor. Ancak hoparlörü açarak konuşabiliyorum. Garanti kapsamına girmez sanıyorum. Sorun ne olabilir rastgele bir telefoncuya götürsem çok masraf çıkarırlar mı? bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
    Hayir custom rom yüklemedim.tavsiye edermisiniz.Yazılım işleriyle ilgilirimdir ama bu garantili cihaz, birde nasıl atacagımı hiç araştırmadım.Çöker möker diye korkuyorum.
  • AttackHan kullanıcısına yanıt
    Slm dışında hasar yoksa ve garantisi varsa bence garantiye verin derim.Normal telefoncuda değiştirir ama garantisi ölür.size kalmış yani.
  • Arkadaşlar bu wonder la konuşma esnasında ekrana bakmak istediğimde ışıklar bazen açılıyor bazende açılmıyor.açılmayınca bende ışık sensörünün üzerine parmağımı 3-4 kere sürüyorum o zaman açılıyor.Mat filmden olabilir dediler onuda söktüm.şuan biraz daha şeffaf film var ama genede aynı sorunu yapıyor.Bu sorunla ilgili bilgisi olan varmı teşekkürler...
  • serhat1971 kullanıcısına yanıt
    En azından rehber mehber sorunlarıyla uğraşmazsınız öyle ki benim derdim şu an 2 gb lik oyunları bırakın açmayı takılmadan oynayabilmek. Tabi başlangıç için sadece root atıp titanium backupla gereksiz uygulamaları kaldırmanızı tavsiye edebilirim çünkü unroot yaparak garantiyi kolayca geri getirebilirsiniz.
    Benim şuan rehberde falan sorunum yok.Ancak note2 de s3 de oynadığım 750mb-1.5 gb oyunları hayal bile edemiyorum.Ama genede işimi görüyor.çocuklarada oynasınlar diye ufak oyunlar yükledim.şarj da çabuk bitiyor.Aslında note2 kullanıyordum ama bir arkadaşım ısrarla isteyince ona sattım.Ama bunuda rahatlıkla cebimde taşyorum.Siz hangi custom romu kullanıyorsunuz faydasını gördünüzmü.Eğer orjinal romdan çok hızlıysa şansımı deneyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.