Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (886. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.258.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz34

telefonu aldıktan sonra root yada custom rom ile kullanmamak olmuyor. 2 seneyi geçti garanti süresi doldu 3 kere serviste bataryası değişti. bozulduğu yerde değiştirecem artık :D

Hocam siz başka android sitesinde bulundunuz mu ? Profil resmi aynı olan birini hatırlıyorum da.

googleandroid gen tr sitesinde bulunmuştum. orda ön inceleme yazısı yazmıştım ki teknoloji haber sitelerinde incelemesi bile yoktu telefonun. onun haricinde androidhatti adlı forumda da takılıyorum. kullanıcı adım farklıdır orda

Evet ben de oradaydım sonra kapandı site, isminiz enes mi?

hayır. celal. sdn forumunda da aynı resmi kullanıyorum

• GO SMS PRO...
    Genel olarak güzel bir program... Android telefonda toplu SMS için tavsiye ederim... Plug-in kurmak gerekiyor...
    Program yarı Türkçe yarı İngilizce :) Tam dil desteği olsa iyi olur.
    Samsung Galaxy W ile uzun mesajları parça parça gönderiyordu. Sorunu aşağıdaki şekilde çözdüm.
    Settings>Send&Receive Settings
    Uzun mesajları böl (160 vs.) onay olmayacak,
    Fix problem sms won't send (70 per sms limited vs.) ONAY OLACAK...
    Aynı sorunu yaşayanlara yararlı olması ümidiyle...
  • Arkadaslar telefonla gecirdigim 2.5 yilin sonunda
    -cm9 10 kurulumunu bir cok kere yaptim
    -miui bile kurdum
    - 3 tane batarya degistirdim (cm cok sisiriyor)

Fakat sonunda dayanamadim sattim telefonu ekrani kirik kirik ve desire 500 e gectim kendinize iyi bakin ozleyecegim bu sayfayi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda Data'yı kapattım, tüm widgetları kapattım, Sadece fotograf galeri hesapmakinesi ve alarm kullanımı ve günde yarım saat 1 saat arası telefon görüşmesi ile 2 gün şarjı gidiyor. Düz telefon olarak kullanıyoruz.

Akıllı telefon meziyetlerini yerine getiremediği için bu yönetmi seçtik napalım!!
  • Galaxy wonder i8150 windows 8 usb driver
    Galaxy wonder i8150 8 usb driver for windows
    Galaxy wonder i8150 usb mobile driver windows 8

Bildiğiniz üzere bizim telefon W8 de sürücüler otomatik tanımıyor
    Kısa bir araştırmadan sonra sürücleri buldum ve yandex diske attım

Muhtemelen diğer samsung modelleri de bu sürücler ile W8 de calışacaktır
    İhtiyacı olanlar indirebilirler. Boyut 13,5 MB

Setupdan değil aygıt yöneticisi sürücü güncelleştir komutunu kullanın

http://yadi.sk/d/DicVW3AUHTK3z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 7 Şubat 2014; 8:07:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsan-k

Arkadaslar telefonla gecirdigim 2.5 yilin sonunda
    -miui bile kurdum

Fakat sonunda dayanamadim sattim telefonu ekrani kirik kirik ve desire 500 e gectim kendinize iyi bakin ozleyecegim bu sayfayi

Arkadasim masallah 2.5 sene dolu dolu kullanmissin telefonu.Ben note2 mi buyuk diye satip 2.el uygun wonder aldim ama anladimki wonder a sadece birkac ihtiyac uygulama yukleyip oyle kullanacan yoksa fazla uygulama yuklersen tel sapitiyo.Bende kisa bir sure kullanip islemcisi daha iyi bir modele gececem.yoksa cekilmez bu tel.sanada hayirli olsun.esekten inip ata binmis gibi olursun :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 8 Şubat 2014; 22:34:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

quote:

-miui bile kurdum

Arkadasim masallah 2.5 sene dolu dolu kullanmissin telefonu.Ben note2 mi buyuk diye satip 2.el uygun wonder aldim ama anladimki wonder a sadece birkac ihtiyac uygulama yukleyip oyle kullanacan yoksa fazla uygulama yuklersen tel sapitiyo.Bende kisa bir sure kullanip islemcisi daha iyi bir modele gececem.yoksa cekilmez bu tel.sanada hayirli olsun.esekten inip ata binmis gibi olursun :))

ata binmek ne ki gerçekten ferahladım ya cm9+seeder+titanium back up+günde 2 kere şarj ettim telefonu ya

• Ben orjinal yazilin kullaniyorum ama gunde 2 kere sarj edildigi dogru.tekrar hayirli olsun.

• quote:

-miui bile kurdum

cm cok sisiriyor derken ? bende uzun sure once stock romu biraktim. stock romun o kasmalari beni deli ediyordu :) bide benim batarya duzgun gorunumlu olmasina ragmen cok az gidiyor. ne yapsak bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

-miui bile kurdum

ne akilli telefonunya
    bildigin akilsiz telefon

ama Allah'a sukur bunu bulamayanda var. cok nankoruz ya.

bide adam yine esekten inip ata binmis. sen ferrariden inip esege binmissin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: met25

quote:

quote:

quote:

quote:

Tavsiyeniz icin tesekkurler.Aslinda murat 124 u ne kadar hizlandirabilirsinizki buda ayni iste.ne kadar zorlarsan zorla motor belli :)

Haklisiniz hatta çok uğraşınca motor da patlayabilir(benim pil şişmişti)

Dogru söylediniz.valla benim için haber uygulamaları,whatsapp,facebook,twitter ve birkaç hatırı sayılır oyunları açıyor.wifi paylaşımıda var.Genede fiyatına göre memnunum...Bence romlarla uğraşmaktansa atı degiştirmek daha akılcıl.

Siz telefonu alalı çok olmadı galiba benle 2 yıldır yoldaş bu telefon. Daha 7. gününde telefonu bozmuştum servise yollamak zorunda kalmıştım. Şimdi olsa kendim tamir edebilirim. Ama çok fena içime oturmuştu telefon açılmayınca.
    edit: imla

cm 11 i ( 4.4 kitkat ) yükleyin telefonunuzu yeniden sevmeye başlayın sayın arkadaşlar..

CM 11 kitkat

• quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

quote:

quote:

-miui bile kurdum

ne akilli telefonunya
    bildigin akilsiz telefon

ama Allah'a sukur bunu bulamayanda var. cok nankoruz ya.

bide adam yine esekten inip ata binmis. sen ferrariden inip esege binmissin.

Puhahaha valla cok dogru ferrariden esege bindim ama işimi goruyor.Ferrariye iyi para veren olunca dayanamayip satmistim.kismet olursa gene ferrari alirim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 12 Şubat 2014; 2:55:47 >

• met25 kullanıcısına yanıt
    Slm bu kitkat nasil? rem durumu nedir.Birde turkce yukleme tarifi bulabilirmiyim.Orjinal rom kullaniyorum kitkat yukledigime degermi ?

• quote:

Slm bu kitkat nasil? rem durumu nedir.Birde turkce yukleme tarifi bulabilirmiyim.Orjinal rom kullaniyorum kitkat yukledigime degermi ?

sarjı cabuk bitiyor diger yönden iyi kasma felan olmuyor
  • Arkadaşlar telefonum bir kaç aydır müzik çalarda şarkı listesini göstermiyor.Bellek kartına bakıp müziği açabiliyorum ama müzik çaları açınca samsung over the horizon yazıyor o kadar.Bir çözüm yolu var mıdır?
  • Hey gidi günler hey Wonder almadan önce forumda bu konunun yazılarını okuyup ben ne zaman alacağım diye heyecan yapıyordum. :D
    Sonra aldık 2 yıl olacak sanırım alalı. Orjinal bataryayı tükettim şişme yaptı. En az 15 kere Rom değiştirdim telefonda sanırım her romdan sonra batarya kalibrasyonu yapmadığım için öyle oldu. Neyse şimdi internetten aldığım bir batarya ile idare ediyorum oda bazen %20 ye geldiğinde telefon kapanıyor ve açtığımda şarj tamamen bitmiş oluyor.

Neyse gelelim sormak istediğim şeye;
    Şuanda 4.4 Kitkat kullanıyorum haliyle henüz tam stabil değil ve bende artık stabil olmayan Rom kullanmaktan bıktım. Stock'a dönsem tekrar kasma yapacak biliyorum o yüzden editlenmiş GB 2.3.6 Önerebileceğiniz Var Mı? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: knife130

Hey gidi günler hey Wonder almadan önce forumda bu konunun yazılarını okuyup ben ne zaman alacağım diye heyecan yapıyordum. :D
    Sonra aldık 2 yıl olacak sanırım alalı. Orjinal bataryayı tükettim şişme yaptı. En az 15 kere Rom değiştirdim telefonda sanırım her romdan sonra batarya kalibrasyonu yapmadığım için öyle oldu. Neyse şimdi internetten aldığım bir batarya ile idare ediyorum oda bazen %20 ye geldiğinde telefon kapanıyor ve açtığımda şarj tamamen bitmiş oluyor.

Neyse gelelim sormak istediğim şeye;
    Şuanda 4.4 Kitkat kullanıyorum haliyle henüz tam stabil değil ve bende artık stabil olmayan Rom kullanmaktan bıktım. Stock'a dönsem tekrar kasma yapacak biliyorum o yüzden editlenmiş GB 2.3.6 Önerebileceğiniz Var Mı? Teşekkürler...

En stabil rom cm9 dur bence hem hızlı hemde iyi biir de novalauncher atin tadından yenmez

• Cevabınız için teşekkür ederim :)
    Siz hangi romu kullanıyorsunuz şuan belirtirseniz sevinirim. Ona göre bir fikir sahibi olmuş olurum hemde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: knife130

Cevabınız için teşekkür ederim :)
    Siz hangi romu kullanıyorsunuz şuan belirtirseniz sevinirim. Ona göre bir fikir sahibi olmuş olurum hemde .

Ben telefonu sattım satmadan önce cm 9 + nova launcher kullandım

• Slm nekadara sattiniz acaba bende satacagim

• 
Sayfa: önceki 884885886887888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.