Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.258.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dostum kertenkele

quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

Bu telefona 700 vermistim simdi essek opse 300 e 350 ye asla satmam.. alinacak telefonda bundan iyi olmayacaktir.. arkadasim galaxy win aldi guya 4 cekirdek ama 1080 i gectim 720p video bile cekemiyor.. oyunlarda da hic fark yok..

Bu yuzden 5 ay once kardesime verdim..o gun bugundur note 2 var ama wonderi asla unutmam :) androidin her detayini onla kesfetmistim..

Genel olarak tertemiz telefon..bir tek ustteki gri plastik kisim da hafif cizikler var..onu degistirsem 0 olacak :)

ilk akıllı telefonun wonder di note 2 den önceki aldığıma pişman oldum facebook u bile kaldırmıyor du sayfayi biraz kaydırınca ram dolup tel kilitleniyordu sattım kurtuldum

Onlar uygulama stabilizasyonundan kaynaklaniyor.. iphoneler 512mb ramla aciyor herseyi.. hem gb de eski bir sistem..makinenin sucu yok ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• note 2 dede gb "sistem"i var tık demiyor ama 512 mb ram ın suçu var o telefonda çalışmayan uygulama bunda çok rahat çalışıyor

• quote:

note 2 dede gb "sistem"i var tık demiyor ama 512 mb ram ın suçu var o telefonda çalışmayan uygulama bunda çok rahat çalışıyor

GB derken arkadaş Gingerbread 2.3.x Android sürümü demek istemiş arkadaş :)

Android 4.0+ sonrası boşta 10-20 mb ram kalana kadar cihaz kasmıyor cpu sorunu olmadıkça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

note 2 dede gb "sistem"i var tık demiyor ama 512 mb ram ın suçu var o telefonda çalışmayan uygulama bunda çok rahat çalışıyor

Android 4.0+ sonrası boşta 10-20 mb ram kalana kadar cihaz kasmıyor cpu sorunu olmadıkça.

w de ram yokki 10 mb boşta bıraksın olanı da sisteme anca yetiyor zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

w de ram yokki 10 mb boşta bıraksın olanı da sisteme anca yetiyor zaten

4 ustu diyor zaten, bizimkisi 2.3.6 en son

• arkadaşlar öncelikle merhaba wonder ile birisini aradığım zaman bazı durumlardan en son görüştüğüm kişiyi aramaya başlıyor.Çağrı sonlandırdığım zaman asıl aramak istediğim kişiyi arıyor.Fabrika ayarlarına geri de yükledim sorun devam ediyor.Teşekkürler.
  • sonunda telefon modem gibi kullanmayı çözdüm

taşınabilir wifi aygıt açıyorsunuz
    sizin laptop veya pc nizde wifi olması lazım ama telefona bağlanıyorsunuz sonra 3g aktif ettimi bağlanıyor 1.5sne sonra çözdüm ya okdar araşdırmam rağmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

sonunda telefon modem gibi kullanmayı çözdüm

taşınabilir wifi aygıt açıyorsunuz
    sizin laptop veya pc nizde wifi olması lazım ama telefona bağlanıyorsunuz sonra 3g aktif ettimi bağlanıyor 1.5sne sonra çözdüm ya okdar araşdırmam rağmen

Oho ben telefonu alali 1.5 sene oldu ilk aldigimda biliyordum

• faldov kullanıcısına yanıt
    Sat kurtul bence sorunlu bir telefon

• quote:

Bu telefona 700 vermistim simdi essek opse 300 e 350 ye asla satmam.. alinacak telefonda bundan iyi olmayacaktir.. arkadasim galaxy win aldi guya 4 cekirdek ama 1080 i gectim 720p video bile cekemiyor.. oyunlarda da hic fark yok..

Bu yuzden 5 ay once kardesime verdim..o gun bugundur note 2 var ama wonderi asla unutmam :) androidin her detayini onla kesfetmistim..

Genel olarak tertemiz telefon..bir tek ustteki gri plastik kisim da hafif cizikler var..onu degistirsem 0 olacak :)

bende ayni dusuncedeyim. 715 tl ye aldim. ilk android telefonum. ve su anda para etmemesi cok can sıkıyor. ne yapalim guncellemelerini kendimiz yapicaz

telefon bende fazla kasma yapmiyor 30'a yakin uygulama yuklu. android 4.4.2 kullaniyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

quote:

bende ayni dusuncedeyim. 715 tl ye aldim. ilk android telefonum. ve su anda para etmemesi cok can sıkıyor. ne yapalim guncellemelerini kendimiz yapicaz

telefon bende fazla kasma yapmiyor 30'a yakin uygulama yuklu. android 4.4.2 kullaniyorum.

4.4.2 de açılmayan/çalışmayan bir özellik var mı? Ben de yüklemeyi düşünüyorum ama kararsızım. Tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

quote:

4.4.2 de açılmayan/çalışmayan bir özellik var mı? Ben de yüklemeyi düşünüyorum ama kararsızım. Tavsiye eder misiniz?

3g goruntulu gorusme yok . onun haricinde fazlasi var eksigi yok diyebilirim :D

• quote:

Görüntülü görüşme lazım değil zaten. Whatsapp, facebook falan çalışıyorsa yeter. En yakın zamanda deneyeceğim, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 28 Şubat 2014; 19:43:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Görüntülü görüşme lazım değil zaten. Whatsapp, facebook falan çalışıyorsa yeter. En yakın zamanda deneyeceğim, teşekkürler.

he bide cm11 de fotolar sd karta kaydedilmiyor. bi kac yolu var gecersen anlatirim..

• ya arkadas ne uyuz telefon.Gorusme esnasinda ekrana bakayim diyorum isiklar yanmiyor goruntu gelmiyor.karsi taraf kapatiyor hicbirsey goremiyorum kapanip kapamadigini.taaki 30 saniye sonra dugmeye basinca isik geliyor.Varmi basina gelen cozum bulan arkadas.

• Aşağıdaki fırsat linkindeki hafıza kartı Sandisk Class 10 - 32 GB - 45 TL ye aldım ve taktım çalıştı
    Kart almak isteyenler alabilirler.
    İlerde telefon değiştirirsem de bunu kullanırım

http://forum.donanimhaber.com/m_88606368/f_//tm.htm#88772739

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 4 Mart 2014; 17:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

ya arkadas ne uyuz telefon.Gorusme esnasinda ekrana bakayim diyorum isiklar yanmiyor goruntu gelmiyor.karsi taraf kapatiyor hicbirsey goremiyorum kapanip kapamadigini.taaki 30 saniye sonra dugmeye basinca isik geliyor.Varmi basina gelen cozum bulan arkadas.

Çözümü şu,

1- Format atılacak
    2- Hiçbir hesap yüklenmeyecek
    3- Hiçbir uygulama yüklenmeyecek
    4- Hiçbir Widget yüklenmeyecek (Olanlar da kaldırılacak)
    5- Data kapatılacak

Sadece Telefon, Mesaj, Kamera, Galeri, Alarm ve Hesap makinesi kullanılacak.

Bu şekilde 35 günü geçti tık demedi, resetlenmedi, donmadı, arama işlevini başarıyla tamamladı, pili 2-3 gün gidiyor :)

YANİ VERDİĞİMİZ PARAYI ÇÖPE ATMIŞ SAYARAK AKKILLI TELEFON ÖZELLİKLERİNDEN FERAGAT EDEREK NORMAL TELEFON OLARAK KULLANINCA SORUN KALMADI

Lanet olsun bu telefona!!

***Telefonu yukarda analattığım şekilde ayarlayıp, babama verdim.
    Kendime de 530TL'ye Galaxy Wonder aldım, 2 yıldır çektiğim işkenceye değmiyormuş, 500TL daha harcadım ama kafam rahatladı. Ama kinim büyük bu telefona!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 5 Mart 2014; 10:06:28 >

• Babana hangi telefonu verdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Babana hangi telefonu verdin?

Wonder (Akılsız Telefon Olarak Ayarlayıp verdim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: celenlee

quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

ya arkadas ne uyuz telefon.Gorusme esnasinda ekrana bakayim diyorum isiklar yanmiyor goruntu gelmiyor.karsi taraf kapatiyor hicbirsey goremiyorum kapanip kapamadigini.taaki 30 saniye sonra dugmeye basinca isik geliyor.Varmi basina gelen cozum bulan arkadas.

Çözümü şu,

1- Format atılacak
    2- Hiçbir hesap yüklenmeyecek
    3- Hiçbir uygulama yüklenmeyecek
    4- Hiçbir Widget yüklenmeyecek (Olanlar da kaldırılacak)
    5- Data kapatılacak

Sadece Telefon, Mesaj, Kamera, Galeri, Alarm ve Hesap makinesi kullanılacak.

Bu şekilde 35 günü geçti tık demedi, resetlenmedi, donmadı, arama işlevini başarıyla tamamladı, pili 2-3 gün gidiyor :)

YANİ VERDİĞİMİZ PARAYI ÇÖPE ATMIŞ SAYARAK AKKILLI TELEFON ÖZELLİKLERİNDEN FERAGAT EDEREK NORMAL TELEFON OLARAK KULLANINCA SORUN KALMADI

Lanet olsun bu telefona!!

***Telefonu yukarda analattığım şekilde ayarlayıp, babama verdim.
    Kendime de 530TL'ye Galaxy Wonder aldım, 2 yıldır çektiğim işkenceye değmiyormuş, 500TL daha harcadım ama kafam rahatladı. Ama kinim büyük bu telefona!

Evet dediklerinizin bir coguna katiliyorum.Ama Cok az widget facebook,twitter birkac oyun birkacta uygulama biraz agirlastiriyo ama isimi fazlasiyla goruyor.Aslinda eski note2 kullanicisi olarak mecburen satip,270tl ye wonder almis olsamda gercekten sifir alinip kullanilacak telefon degil.Aslinda benim sorunum arama esnasinda ekran sensorunun takili kalmasi onuda seceneklerden kapattim.idare ediyo.biraz daha kullanip ust modellere gecmek lazim...

• 
Sayfa: önceki 886887888889890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.