Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (890. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.258.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu telefon beni deli ediyor.

Şarjın dolması gerekirken dolmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarya ölmuş bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

batarya ölmuş bence

Daha önce de böyle olmuştu düzelmişti.

Ne yapmamı önerirsiniz? Bataryayı buzlukta, soğukta mı bekletsem acaba?

• ayarlar / telefon hakkında kısmına girip en altta derleme numarası kısmına sürekli tıklarsanız bi süre sonra ekana uyarı geliyor ve geliştirici seçenekleri ana ayarlarda aktif oluyor @serhat1971
  • quote:

Orijinalden alıntı: junex

ayarlar / telefon hakkında kısmına girip en altta derleme numarası kısmına sürekli tıklarsanız bi süre sonra ekana uyarı geliyor ve geliştirici seçenekleri ana ayarlarda aktif oluyor @serhat1971

Slm tel.hakkinda en altta yapim numarasi var dediginiz menu yok hatta ben genede birkacini defalarca tikladim.sadece android surumunde zombie by diye bir resim cikti....

• 2 sene önce aldığım cihazın pili şişmiş çıkardım haliyle. kaç lira wonder bataryası acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

2 sene önce aldığım cihazın pili şişmiş çıkardım haliyle. kaç lira wonder bataryası acaba ?

Ben 20 ya da 25 liraya almıştım, tam hatırlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

2 sene önce aldığım cihazın pili şişmiş çıkardım haliyle. kaç lira wonder bataryası acaba ?

5 falan olsa iyiydi

• Arkadaşlar telefonu kırma yada satma aşamasındayım.

Geçmişte 2-3 ROM yükledim ama ilk başta hızlılardı sonradan yavaşladılar.

En son burada bir arkadaşın tavsiyesi ile Sony temalı bir rom kullandım ama oda çok kasamaya başladı.

Hızlandırma ve satmaktan kurtulması için önerisi olan var mı?

ROm tavisyesi olabilir.

Aplikasyon tavsiyesi olabilir.

Yavaşlık sorunundan kurtulmuş çözüm üretmiş arkadaşlardan yardım istiyorum. Çok makbule geçecek.

Saygılaırmla
  • cyanogenmod 11 su an en saglam calisani diyebilirim, mart ayinda cikan son surumu xda devlopers forumlarinda bulabilirsiniz. ben kurdum memnunum 145 mb bos ram ile calisiyor cihaz su anda .

• quote:

cyanogenmod 11 su an en saglam calisani diyebilirim, mart ayinda cikan son surumu xda devlopers forumlarinda bulabilirsiniz. ben kurdum memnunum 145 mb bos ram ile calisiyor cihaz su anda .

hocam link verebilir misiniz? ben de denedim ama yüklenmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

quote:

Orjinal yazilimda var mi hatirlamiyorum, gelistirici secenekleri menusu bulursaniz orada. Ben odin ya da pc ile falan ugrasmadan cihazin kendi recoverysi ile andrid 4.0.4 kurdum cyanogenmod 9 ile. Yag gibi akiyor. Tavsiye ederim.

orjinal yazilimda o menu yok.Bende orjinal yazilim kullaniyorum.Ama soyle iyice tarif eden bir forum bulabilirsem rom yuklemek istiyorum.

Burada detaylıca anlatılmış, tavsiye ederim.

http://www.sinanilyas.com/makale/55/samsung-galaxy-w-wonder-i8150-rom-yukleme-cyanogenmod.php

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

quote:

Orjinal yazilimda var mi hatirlamiyorum, gelistirici secenekleri menusu bulursaniz orada. Ben odin ya da pc ile falan ugrasmadan cihazin kendi recoverysi ile andrid 4.0.4 kurdum cyanogenmod 9 ile. Yag gibi akiyor. Tavsiye ederim.

orjinal yazilimda o menu yok.Bende orjinal yazilim kullaniyorum.Ama soyle iyice tarif eden bir forum bulabilirsem rom yuklemek istiyorum.

http://www.sinanilyas.com/makale/55/samsung-galaxy-w-wonder-i8150-rom-yukleme-cyanogenmod.php

Slm verdiginiz link için çok tesekkur ederim.en kisa zamanda bakacagim.peki siz rom kullaniyormusunuz.kullaniyorsaniz memnunmusunuz.Birde kullanilan romlar pilin şişmesine sebep olmuyormus diye duydum.bilginiz varmi.tşk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Slm verdiginiz link için çok tesekkur ederim.en kisa zamanda bakacagim.peki siz rom kullaniyormusunuz.kullaniyorsaniz memnunmusunuz.Birde kullanilan romlar pilin şişmesine sebep olmuyormus diye duydum.bilginiz varmi.tşk.

Rica ederim. Stock rom kullanıyorum şu anda. Ama artık cihazın takılmasına ve donmasına sabredemiyorum. Telefonu servisten alınca bende cyanogenmod 11 yükleyeceğim. Bataryası şişti telefonun o yüzden serviste. Orjinal rom ile şişti.

Şu sayfayı da inceleyebilirsiniz.
    http://www.maxi-cep.com/forum/konu/rom-kk-4-4-2-kot49h-cyanogenmod-11-0-20140122-unofficial.855643/

"-" işaretini kaldırmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 12 Mart 2014; 19:40:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Stock rom kullanıyorum şu anda. Ama artık cihazın takılmasına ve donmasına sabredemiyorum. Telefonu servisten alınca bende cyanogenmod 11 yükleyeceğim. Bataryası şişti telefonun o yüzden serviste. Orjinal rom ile şişti.

Şu sayfayı da inceleyebilirsiniz.
    http://www.maxi-cep.com/forum/konu/rom-kk-4-4-2-kot49h-cyanogenmod-11-0-20140122-unofficial.855643/

"-" işaretini kaldırmayı unutmayın.

verdiginiz bilgiler icin tesekkurler.demekki pil orjinal romlada sisebiliyor.verdiginiz linki inceleyip yorumlari okudum cogu kişi becerememis.bu yuzdende hata almislar.Benimde cesaretim bir geliyor bir gidiyor :)

• junex J kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim,cm11 yukledim. Bakalim zamanka sisecek mi

• 2 - 3 ayda bir telefonu sıfırlayın baska çare yok
    Rootlayın, sıfır kurulum yapın programları ayarları kendinize göre yapın
    Sonra CM ile full yedek alın PC de dursun
    kasmaya başladığında yedeği geri yükleyin
    CM yuklemesini tecrube etmemiş olanlar yapmasın tehlikeli olabilir
  • arakdaşlar daha önce one x ve lg g pro kullandım ikisininde ekranlarını kırılınca idarelik bu teli aldım, lg g pro gibi kullanmaya çalışınca menuler inanılmaz kasılıyordu, rehber yarım saatte geliyordu, bende gözümü karartıp rom yükledim, şu anda cihaz su gibi akıyor nerdeyse lg g pro dakine benzer bir kullanım sağlıyor.
    açıkçası çok şaşırdım, samsung hiç bir ek özellik eklemediği halde nasıl bu kadar kötü bir rom yapıyorda bir kaç amator bu kadar iyi romlar yapabiliyor anlamış değilim.
    şikayetçi olanlar bence rom yüklesinler.
    tek kötü bir şey yaşadım(belki benim yanlışlığım) ilk yüklediğim romda, ilk browser açılışında paypala yönlendirdi, bende hemen başka bir rom yükledim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

5 falan olsa iyiydi

Bu kadarda oluculuk yapma hocam :)

• Arkadaşlar zil sesi seviyesi en yüksekte olmasına rağmen birisi aradığında ses az çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

• 
Sayfa: önceki 888889890891892
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.