Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.258.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon uyglama güncellediğinde apk dosyaları sistemstorage diskinde oluyor

\system storage\mnt\asec\

Telefon ROOT lu old halde kurulduktan sonra APK lerini silmek istiyorum
    ne PC den ne telefondan silemiyorum

Root explorer, es dosya yönetici ve File Explorer ile denedim
    Bunun yöntemini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 22 Mart 2014; 23:19:14 >
  • telefonu alalı 1.5 sene oldu. çekmediğim sorun kalmadı. canıma tak etti artık. garantisi devam ediyor, servise götürmek istiyorum. sorun ise samsung servisine gittiğimde çok fazla sıra oluyor. sabahtan akşama beklesem sıra gelmez. ne yapmak lazım ??
  • Storm Spirit kullanıcısına yanıt
    Aldigin yere götür onlar halletsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun kendi stock romunu kurup rootladim ve titanium backupla gereksiz + kullanmadigim tum uygulamalari kaldirdim + marketten kullandigim uygulamalari ve guncellemelerini de indirip roma entegre ettim.. ek olarak ustune birde adreno booster kurdum.. antutu puani once 5000 kusurdu booster kurunca 6000 kusure cikti :D

Ram kullanimi 190mb.. telefon gayet stabil oldu.. tabi bunlari yaptiktan sonra bir fabrika ayari da yaptim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 23 Mart 2014; 15:05:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

aynen ama senin sensör olayı benimde basıma gelmişti bana takılan jelatın sensör delikleri yoktu dogal olarak sensörleri jelatin kapatıyordu birini arayınca yüzümü yaklaştırınca telefon kapanıyor du ama acılmıyordu karsı tarafın kapatması gerekiyordu bende jelatini cıkarttım ve düzeldi seninkide bendeki gibi diye düşündüm ama yazılımsal bir sorun olabilir

valla ben herseyi denedim.aslinda orjinal yazilimi tekrar atabilsem denerim ama genede tirsiyorum...birde tavsiye ediyolar ama hic rom kullanmadim..

yav birak ne orjinal yazilimi ya :D :Dben su anda bi rom yukledim s4 tadinda telefon. kilif alsam s view bile var. ama uygun kilif lazim. bilenler bilir. :)

suraya 2 ss atsam hemen gecmeye karar verirsin :)
    ustelik orjinal roma gecmekde cocuk oyuncagi yaziyorum ama sorma gitsin bunlari ogrenene kadar nelerle ugrastim.

bir keresinde yanlis recovery dosyasi flashladim. telefon acilmadi. telefoncu 25 tl istedi.. neyseki Allah'a sukur kendim yaptim. ya romlarin iyi yanida var kotu yanida var. su anda telefonum su anki hali PERFORMANS HARİC note 2 ve s4 le yarisir.

birde rom atma olayinda telefonu cokertebilirsinde. yani riskli bir is ama ben o riski goze aldim yaptim. su anda s4 un %90 i kadar var. :) ciddiyim uygulamalar bile var. s voice mesela.

Slm aslinda bende bilgi beceri olarak bu yazilim isinden anlarim.simdi heveslenmiyor degilim zaten oyle tatli anlatmissinizki imrenmemek elde degil ama bir garanti olayi ikincisi pil sisme olayi beni biraz ürkütmüştü.peki siz su anki romdan memnunsunuz sorun yok anlattiklariniza gore.o zaman bende denemek isterim.bana yol gosterirseniz memnun olurum.suan hangi romu kullaniyorsunuz.acik secik yukleme tarifi olan bir forum varmi verebilirseniz memnun olurum...

ingilizce biliyorsan xda ya bak. turk forum sitelerindede anlatiliyor. yardimci olmaya calisirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Spirit

telefonu alalı 1.5 sene oldu. çekmediğim sorun kalmadı. canıma tak etti artık. garantisi devam ediyor, servise götürmek istiyorum. sorun ise samsung servisine gittiğimde çok fazla sıra oluyor. sabahtan akşama beklesem sıra gelmez. ne yapmak lazım ??

Yuh istanbuldami bu kadar sira oluyor.Ankaradaki servisler gayet rahat...Aslinda benim teldede sorun var ama dediginiz gibi vermesi bir dert almasi ondanda bir dert sorun pek rahatsiz etmedigi icin vermeye gozum yemiyor :)

• diamond4000 kullanıcısına yanıt
    suara biraz mesgulum musait olunca denemeyi dusunuyorum.simdiden tesekkurler.

• quote:

gecen gun guncelleme geldi. ekran cozunurlugunu degistirdim. su anda elimde sanki tablet var :))

• Beyler full sarjda 2 saat gidiyor sarji acaba batarya mi degistirmem lazim rootlu cihazim cydmod mu ne var

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Beyler full sarjda 2 saat gidiyor sarji acaba batarya mi degistirmem lazim rootlu cihazim cydmod mu ne var

benimkide hemen hemen ayni. ama full kullanimda 2-2.5 saat suruyor. ben idare ediyorum. sabahtan aksama hic sıkıntı cekmiyorum bu aralar. hep sarjda.

• Elimde Samsung galaxy wonder var bunu satıp discovery alsam diyorum iyimi yapmış olurum kötümü çünkü wonder en basit oyunda bile kasıyor arama yapmak istiyorum 10 sn sonra acılıyor telefondada fazla birşey yüklü değil ne önerirsiniz alsamı gm discovery
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

quote:

gecen gun guncelleme geldi. ekran cozunurlugunu degistirdim. su anda elimde sanki tablet var :))

Bide guncellenemi geliyo.valla iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataman67

Elimde Samsung galaxy wonder var bunu satıp discovery alsam diyorum iyimi yapmış olurum kötümü çünkü wonder en basit oyunda bile kasıyor arama yapmak istiyorum 10 sn sonra acılıyor telefondada fazla birşey yüklü değil ne önerirsiniz alsamı gm discovery

ekranı hariç 5 kuruş etmez..servisi berbat,işçilik berbat.. onun yerine galaxy win olabilir
  • Samsung i8150 Galaxy Wonder telefon açılmıyor

Arkadaşlar telefon sizlere ömür

Geçen haftalarda sormuştum rootlu olduğu halde apk dosyalarını silemiyorum diye
    Ben de tekrar root işlemi yaptım
    Seçim günü akşam telefon kapanmış

Açma tuşuna basıyorum samsung yazısı 2 sn de bir ekrana geliyor gidiyor
    3 - 5 görüntüden sonra hiç bir şey olmuyor, ekran kapalı
    Odin modu ( download ) aldım odin programı PC de port göremediği için yükleme yapamıyorum
    Bugun telefoncuya verdim olmuyor açılmıyor,
    Servise versem 1 aydanb önce gelmez
    Google amcaya da sordum ama somut bir bilgi bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Samsung i8150 Galaxy Wonder telefon açılmıyor

Arkadaşlar telefon sizlere ömür

Geçen haftalarda sormuştum rootlu olduğu halde apk dosyalarını silemiyorum diye
    Ben de tekrar root işlemi yaptım
    Seçim günü akşam telefon kapanmış

Açma tuşuna basıyorum samsung yazısı 2 sn de bir ekrana geliyor gidiyor
    3 - 5 görüntüden sonra hiç bir şey olmuyor, ekran kapalı
    Odin modu ( download ) aldım odin programı PC de port göremediği için yükleme yapamıyorum
    Bugun telefoncuya verdim olmuyor açılmıyor,
    Servise versem 1 aydanb önce gelmez
    Google amcaya da sordum ama somut bir bilgi bulamadım.

Recoverye girin. Acma kapama ses acma orta tus wipe data wipe partition yapin acilacaktir.

• Nemus lounchr temayı yükleyin bnda dua etmeyi unutmayn

• Recovery moduna geçmiyor geçse zaten yapacağım da

Şöyle bir mode var imiş ama ne işe yarar anlamadım

RANDUMP MODE
    Couse : Force Upload

Garanti bitmesine 2 ay var
    Telefon rootluydu

Telefoncu işlemci göçmüş dedi ne kadr doğru bilmiyorum
    İşlemcisi göçmüş ise rootlu old anlaşılmaz tahmin ediyorum
    Çünki anakart değiştirmeleri gerekir
    Anakart değişirse her şey ucar zaten

Şansımı deneceyeğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 2 Nisan 2014; 0:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

quote:

Orijinalden alıntı: ataman67

Elimde Samsung galaxy wonder var bunu satıp discovery alsam diyorum iyimi yapmış olurum kötümü çünkü wonder en basit oyunda bile kasıyor arama yapmak istiyorum 10 sn sonra acılıyor telefondada fazla birşey yüklü değil ne önerirsiniz alsamı gm discovery

ekranı hariç 5 kuruş etmez..servisi berbat,işçilik berbat.. onun yerine galaxy win olabilir

Bende discovery var gayet memnunun wonderla kıyaslanamaz bile alalı 5 ay oldu hiç bir sorunu yok servislik durumu hiç olmadı sürekli güncelleme geliyor ve güncellemelerde tüketicinin isteklerini dikkate alıyorlar mesela normalde bildirim ışığı olmamasına rağmen son güncellemeyle dokunmatik tuşlarının ışığını bildirim ışığı olarak kullanabiliyoruz ayrıca en son yapılan firmanın açıklamasına göre yaza doğru yeni bir güncellemeyle jelly beenden kitkata yükselteceklermiş

kasmadan oynadığım oyun ONLINE RPG AVABEL

galaxy wonderı kaç defa servise verdim hatırlamıyorum bir türlü iflah olmadı. birini yapıyorlar başka birşeyi bozuyorlar bence telefoncuya git eline discoveryi al bir dene hatta mümkünse hattını tak oyun yükle yada adama sor wifiden yüklettir orada dene ama kesinlikle memnun kalacağın bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simavli3443 -- 2 Nisan 2014; 2:02:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Beyler full sarjda 2 saat gidiyor sarji acaba batarya mi degistirmem lazim rootlu cihazim cydmod mu ne var

Hocam romun şarj kullanımı kötüdür ve batarya ölme yolundadır. Batarya değiştirin bir de batarya kullanımı iyi olan bir rom yükleyin. (cm11 olabilir)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    Batarya olmus hocam zaten degistirdim simdi askerdeyim pc imkani yok ben nasil romsuz haline cevirebilirim cihazi illaha kies lazim mi odin felan ?

• 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.