Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (893. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.258.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Originals

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Root attıktan sonra pişman olan var mı?

Ben attm hi bi sorn olmadi gayet memnundum

Eskisinden hızlı mı?

Telefonu çok seri kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Eskisinden hızlı mı?

Eskiden 3 kat hızlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eskisinden hızlı mı?

Eskiden 3 kat hızlı

Peki nasıl atabilirim? Riskler nelerdir? Biraz bilgi verirseniz sevinirim.

• Launcher öneriniz var mı?

• launcher önerim kesinlikle Nova Launcher.

Sizin ilk sorunuza cevabım ise veri dolaşımını açık yapmanız sizin için yeterlidir. 3g ile çok iyi bilgilerim olmadıından birşey söyleyemeyeceğim.
  • Yndireyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 19 Nisan 2014; 20:49:15 >
  • Telefona format attım.

Eski gmail hesabımla "android markete" girdim ve Opera Mobile Classic'i indirmek istedim olmadı.

Kağnı hızıyla tarayıcıdan girdim, indirmek istedim "Yüklendi" yazısı olduğu için indiremedim.

Başka browser indirmek istedim, olmadı.

Tekrar markete girdim, indirmedi.

FORMAT ATTIM

Aynı gmail hesabıyla denedim olmadı yine!

Yine format attım, yeni gmail hesabı açtım ve "android markete" girdim. İndire bastım, duşa girdim çıktım. İnmişti... Android Market, Google Play olmuştu.

Bu telefon beni deli edecek!!

• Ablama hediye aldım bu telefondan fakat play store a bağlanamıyorum. İkinci sıkıntı ise açık uygulamaları nasıl kapatabiliriz. Teşekkürler şimdiden
  • Şuan kullaniyorum kuzenimden almiştim,gayet guzel bir telefon biraz kasiyor o ayri.

• Arkadaslar tel e kitkat kurdunuzmu stabil çalışıyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Son çıkan sürümde (4/13) donmalar ve kendi kendine reset sorunları varmış(Ben yüklememiştim). Ben şu an 3/23/2013 de çıkanı kullanıyorum. Üstüne birde KhaN Kernel kurdum. Cillop gibi oldu telefon. Bizim Wonder'ı hiç bu kadar stabil bir şekilde kullanmamıştım. (Greenify de var telefonda)

Ekleme: Ayrıca şu 1 hafta içerisinde muhtemelen yeni sürüm çıkacak. Bakalım o ne durumda olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoSoVaLi41 -- 10 Mayıs 2014; 20:09:12 >
  • Beyler kitkattansa Cm 10.2 Build 6 yi flashlayin gayet stabil ve hizli :D batarya da bence gayet iyi gidiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KoSoVaLi41

Son çıkan sürümde (4/13) donmalar ve kendi kendine reset sorunları varmış(Ben yüklememiştim). Ben şu an 3/23/2013 de çıkanı kullanıyorum. Üstüne birde KhaN Kernel kurdum. Cillop gibi oldu telefon. Bizim Wonder'ı hiç bu kadar stabil bir şekilde kullanmamıştım. (Greenify de var telefonda)

Ekleme: Ayrıca şu 1 hafta içerisinde muhtemelen yeni sürüm çıkacak. Bakalım o ne durumda olacak.

Hocam gapps linkini atar mısınız?
  • Geç oldu biraz kardeş kusura bakma. Tıklayınca direk inmezse "packages link" e tıkla "gapps-kk-20140105-signed.zip" bunu indir.

https://itvends.com/gapps/gapps-kk-20140105-signed.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoSoVaLi41 -- 14 Mayıs 2014; 23:19:48 >
  • quote:

Geç oldu biraz kardeş kusura bakma. Tıklayınca direk inmezse "packages link" e tıkla "gapps-kk-20140105-signed.zip" bunu indir.

Gerek kalmadı ama yine de çok teşekkürler. Peki hocam sen romu kurduktan sonra performans ayarlarıyla oynadın mı yoksa dokunmadın mı hiç? Oynadıysan neler yaptığını söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YumurtadanÇıkanTavuk

quote:

Geç oldu biraz kardeş kusura bakma. Tıklayınca direk inmezse "packages link" e tıkla "gapps-kk-20140105-signed.zip" bunu indir.

Gerek kalmadı ama yine de çok teşekkürler. Peki hocam sen romu kurduktan sonra performans ayarlarıyla oynadın mı yoksa dokunmadın mı hiç? Oynadıysan neler yaptığını söyler misin?

Performans ayarlarıyla oynamazsan olmaz :) Şöyle kullanıyorum ben:

İşlemci: Smartassv2 (Başlangıçta ayarla işaretli)
    G/Ç zamanlayıcısı: Sio (Başlangıçta ayarla işaretli)
    Bellek yönetimi: İki seçenek de işaretli
    16bit Geçirgenlik işaretli

Bu şekilde hiç bir uygulama da yarı yolda bırakmadı beni, özellikle sosyal uygulamalarda çok iyi performansı var. Oyun oynayan birisi olmadığım için oyunlarda ne derece performans verir onu bilemem. Ama dediğim gibi diğer herhangi bir programda sorun yaşamadım.

Bu arada sadece Galaxy Wonder i8150 için forum açtı bir arkadaşımız. Gerçekten güzel oldu. Sadece Galaxy W üzerine çalışmalar olacak forumda. Forumda ayrıca bizim telefona kernel düzenleyen, grafik sürücülerini düzenli bir şekilde güncelleyen, kernele TRIM desteği ekleyen, yine bizim için f2fs dosya sistemi ekleyen iki temiz zeki insan da bu forumda olacak. Kendileri cidden çok iyi geliştiriciler. Bütün arkadaşları bekleriz.

Siteye gitmek isteyenler buradan

• quote:

quote:

quote:

Performans ayarlarıyla oynamazsan olmaz :) Şöyle kullanıyorum ben:

İşlemci: Smartassv2 (Başlangıçta ayarla işaretli)
    G/Ç zamanlayıcısı: Sio (Başlangıçta ayarla işaretli)
    Bellek yönetimi: İki seçenek de işaretli
    16bit Geçirgenlik işaretli

Bu şekilde hiç bir uygulama da yarı yolda bırakmadı beni, özellikle sosyal uygulamalarda çok iyi performansı var. Oyun oynayan birisi olmadığım için oyunlarda ne derece performans verir onu bilemem. Ama dediğim gibi diğer herhangi bir programda sorun yaşamadım.

Bu arada sadece Galaxy Wonder i8150 için forum açtı bir arkadaşımız. Gerçekten güzel oldu. Sadece Galaxy W üzerine çalışmalar olacak forumda. Forumda ayrıca bizim telefona kernel düzenleyen, grafik sürücülerini düzenli bir şekilde güncelleyen, kernele TRIM desteği ekleyen, yine bizim için f2fs dosya sistemi ekleyen iki temiz zeki insan da bu forumda olacak. Kendileri cidden çok iyi geliştiriciler. Bütün arkadaşları bekleriz.

Siteye gitmek isteyenler buradan

Teşekkürler. Evet hocam forum olayını biliyorum diğer forumlardan da takip ediyorum zaten telefonla ilgili gelişmeleri. Oradan da tanıyorum sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Weezer -- 18 Mayıs 2014; 16:52:26 >

• KoSoVaLi41 K kullanıcısına yanıt
    Bu arada hocam ben f2fs destekli kerneli bulamadım. Link atabilir misin? Seni de yoruyorum böyle sürekli soru sorarak ama kusura bakma
  • quote:

Bu arada hocam ben f2fs destekli kerneli bulamadım. Link atabilir misin? Seni de yoruyorum böyle sürekli soru sorarak ama kusura bakma

:) Yok ne demek kardeşim önemli değil. O kernel henüz paylaşılmadı, test için kullanılıyor sanırım şu an. Yakında paylaşır muhtemelen geliştiricisi
  • önerebileceğiniz jb rom varmı ama virus vs olmasın şarjıda sömürmesin 2 saat biten rom var ya
  • 
Sayfa: önceki 891892893894895
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.