Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (894. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.258.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonum durup dururken hiç durmadan ortam taraası yapıp mtp başlatılıyor diyor ve telefon titriyor acill cevapp lütfenn
  • Arkadaşlar selam şöyle bir soorunum var telefonumun klavyesi bazen çalışmıyor tuşlara basıyorum ama yazmıyor neden acaba
  • samsung s5310 die kızaklı bi telefonunda bile jb var hala bu telelfon jb çıkarmaması gerçekden yazık paramıza yazık ya
  • arkadaşlar aliexpress'ten batarya bakıyorum bu telefon için fakat 1500mAh değil de 2000civarı üretilenlerden bakıyorum emin olamıyorum.

1500mAh için bile olsa burdan alıp kullanan deneyen oldu mu tavsiye edebilir misiniz ?
  • Arkadaşlar benim telde son zamanlarda internete girer girmez şarzı azalıyor ve neredeyse yarısı doluyken bile uyarı vermeden kapanıyor ve açılmıyor...Bir ara bir uyarı gördüm telefonunuzda virüs var şarjınızın çabucak bitmesine sebep olur gibi reklam diye düşünmüştüm. Avast yüklü ama o virüs vb. algılamıyor sorun ne olabilir ne tavsiye edersiniz. İnternete girmeyince çok anormallik yok.
    Birde bazen çok ağırlaşıyor hiç oyun yüklü değil oynamıyorum ama buna rağmen ram hep 300lerin üstünde neden bu kadar çok yoğun nasıl telefonu hızlandırabilirim?
  • Dün cebi servise bıraktım bugün aldım. Batarya garantiden değişti, birde SW yüklendi yazmışlar. Bakalım bu batarya ne kadar gidecek....
  • merhaba, telefonumda cmd 4.0.2 var, uzun süredir böyle kullanıyordum fakat biraz önce telefon kendiliğinden kapandı. açmaya çalışınca telefon samsung yazısının çıktığı ekrana kadar gelip orada kalıyor. ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyudakitas

merhaba, telefonumda cmd 4.0.2 var, uzun süredir böyle kullanıyordum fakat biraz önce telefon kendiliğinden kapandı. açmaya çalışınca telefon samsung yazısının çıktığı ekrana kadar gelip orada kalıyor. ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.

Yeniden temiz rom kur kardeşim. Saf cm11 öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remurat

Arkadaşlar benim telde son zamanlarda internete girer girmez şarzı azalıyor ve neredeyse yarısı doluyken bile uyarı vermeden kapanıyor ve açılmıyor...Bir ara bir uyarı gördüm telefonunuzda virüs var şarjınızın çabucak bitmesine sebep olur gibi reklam diye düşünmüştüm. Avast yüklü ama o virüs vb. algılamıyor sorun ne olabilir ne tavsiye edersiniz. İnternete girmeyince çok anormallik yok.
    Birde bazen çok ağırlaşıyor hiç oyun yüklü değil oynamıyorum ama buna rağmen ram hep 300lerin üstünde neden bu kadar çok yoğun nasıl telefonu hızlandırabilirim?

Maalesef telefonun kapasitesi bu. Telefonu root'luyarak game hub, social hub, gmail vb. gereksiz sistem uygulamalarını sil ram'i rahatlat. Rom kurarsan çok daha iyi bir performans elde edersin bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

samsung s5310 die kızaklı bi telefonunda bile jb var hala bu telelfon jb çıkarmaması gerçekden yazık paramıza yazık ya

Galaxy w o kadar kötü bir telefon değil. Senin bahsettiğin telefon bu telefonun yakınından geçemez. En iyi geliştirici kadrosu bu telefonda (arco68, sir mordred, lafactorial ...)
    jb istiyorsan rom kur ama ben kitkat öneririm.
  • Arco68 in son çıkardığı kitkat versionu gayet güzel. Açıkçası oyun hariç herşeyi bu telefonla kolayca kasmadan yapabiliyorum ve bir problem yaşatmıyor. Aldığıma pişman olmadığım telefonlar arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YumurtadanÇıkanTavuk

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

samsung s5310 die kızaklı bi telefonunda bile jb var hala bu telelfon jb çıkarmaması gerçekden yazık paramıza yazık ya

Galaxy w o kadar kötü bir telefon değil. Senin bahsettiğin telefon bu telefonun yakınından geçemez. En iyi geliştirici kadrosu bu telefonda (arco68, sir mordred, lafactorial ...)
    jb istiyorsan rom kur ama ben kitkat öneririm.

samsung güncelleme verdimi custom romların her türlüsü var zaten bende custom rom kullanuyorum ama samsung kendi orjinal stabil 4.1.2 jb yayınlasa hız gör sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Arco68 in son çıkardığı kitkat versionu gayet güzel. Açıkçası oyun hariç herşeyi bu telefonla kolayca kasmadan yapabiliyorum ve bir problem yaşatmıyor. Aldığıma pişman olmadığım telefonlar arasında.

hocam link versenizde bende kursam kitkat ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arco68 in son çıkardığı kitkat versionu gayet güzel. Açıkçası oyun hariç herşeyi bu telefonla kolayca kasmadan yapabiliyorum ve bir problem yaşatmıyor. Aldığıma pişman olmadığım telefonlar arasında.

Bence şuanda en iyisi 23/03 sürümü. Diğerlerinde hala küçük çaplı sorunlar var. Khan kernel + adreno sürücüleri + cm11 23/03/2014 kullanıyorum. Şarj, oyun, stabilite ve diğer her bakımdan telefonun şuana kadarki zirve noktası bu bence.
  • Arkadaşlar telefona önereceğiniz şarj ve performans olarak iyi rom hangisi? Birde cm11 in son çıkanını indiremedim link verebilir misiniz (28.05.2014 olani) ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar

en güncel en stabil hangi rom kullanılıyor hangi rom'u kurabilirim.
  • Teşekkür ederim.Cihazı servise verdim pili şişmiş değiştirdiler. Resetlemeden dolayı bir hafta sonra yine verdim. baktım pil yine değişmiş eski pil takmışlar 2012 üretim nedir bu deyince bataryanız testten geçmedi %60 bitik dediler değiştirdik. bari sıfır taksaydınız bu ne böyle deyince bizahmet sıfır batarya taktılar.Bu arada cihaz fabrika ayarlarında hiçbir ekstra program yokken hafıza kartı yokken bile ara ara görüşme esnasında bile kapanıp açılıyor servis her zamanki gibi Sw yüklendi hata görülmedi diye geri veriyor bıktım artık...

Telefonu aldığımdan beri kendi kendine açılıp kapanıyor defalarca servise verdim.Yazılım yüklendi diye geri verildi.Sorun devam etti ve görüşme yaparken bile kapanmaya başladı.Defalarca servise verdim her defasında Sw yüklendi hata görülmedi diye geri verildi.Çok alakasız sebepler sunuldu.Hafıza kartından olabilir ki takılı değil,3 ayda bir simkart değişmeliymiş vb.servis çok ilgisiz 1 haftalık bataryamı alıp eski batarya takıp verdiler.Dokunmatik değişti içinde tozlar ve çiziklerle teslim ettiler vb.Samsung merkeze ulaştım onlarda servis ne derse odur diyor.4 ana parça değişti sorun çözülmedi.Samsung alırken birkez daha düşünün derim...

• Arkadaşlar aşırı batarya ısınmalarına dikkat:

http://www.haber7.com/telefon/haber/1170466-samsung-galaxy-s4-patladi
  • quote:

quote:

Bence şuanda en iyisi 23/03 sürümü. Diğerlerinde hala küçük çaplı sorunlar var. Khan kernel + adreno sürücüleri + cm11 23/03/2014 kullanıyorum. Şarj, oyun, stabilite ve diğer her bakımdan telefonun şuana kadarki zirve noktası bu bence.

Merhaba, verdiginiz bilgi için teşekkürler, bir de bu dediklerinizi nereden bulup indirebiliriz, detayli anlatimi varsa çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

quote:

Merhaba, verdiginiz bilgi için teşekkürler, bir de bu dediklerinizi nereden bulup indirebiliriz, detayli anlatimi varsa çok iyi olur.

Biraz geç oldu kardeşim kusura bakma ama şimdi sana indirme linklerini verip elimden geldiği kadar detaylı şekilde anlatmaya çalışıcam. Öncelikle cwm kurmalısın telefona. Onun detaylı anlatımı şurda var:http://www.sinanilyas.com/makale/53/samsung-galaxy-w-wonder-i8150-clockworkmod-recovery-cwm-yukleme.php Bu linkten samsung usb driver'ı indir. İndirdikten sonra da kur. Sonra da diğer üç dosyayı indir ve orada söylenenleri sırasıyla yap.
    Cwm'yi kurduktan sonra:
    http://goo.im/devs/arco/ancora/cm11.0/cm-11-20140528-UNOFFICIAL-ancora.zip
    http://yadi.sk/d/mHwSsPGLPX3gj
    https://yadi.sk/d/hars4yBHTcg2w
    Bu linklerdeki zip dosyalarını indir hiçbir şekilde oynamadan direkt sd karta at bu zip dosyalarının hepsini. (Sd kartın içindeki herhangi bir klasöre atma, direkt sd karta at)
    Bunların hepsini yaptıktan sonra telefonu kapat ve söylediklerimi dikkatle ve sırasıyla uygula.
    Ses açma tuşu, orta tuş (alttaki büyük tuş) ve güç tuşuna aynı anda basılı tut. Samsung yazısı gelince elini güç tuşundan çek diğer ikisine basılı tutmaya devam et. Karşına cwm çıktığında tuşları bırakabilirsin. Şimdi bu menüde ses tuşlarıyla aşağı ve yukarı ilerliyoruz orta tuşla da seçim yapıyoruz.
    Buradan sırasıyla:
    wipe data/factory reset - yes
    wipe cache partition - yes
    advanced - wipe dalvik cache - yes
    yapıp ardından güç tuşuna basarak bir önceki menüye geri dön
    mounts and storage bölümüne gir
    format system - yes
    format cache - yes
    format data - yes
    format sdcard0 - default
    Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra artık yüklemeleri yapmaya hazırız. Güç tuşuna basarak tekrar önceki menüye dön.
    install zip - install zip from sdcard1 (ya da buna benzer bi isim ama sonunda 1 yazanı seç)
    burada romun adı yazan seçeneği bul ve yes de.
    ardından gapps olanı bul ve yes de
    sonra tekrar geriye gelip
    advanced - wipe dalvik cache - yes
    sonra tekrar install bölümüne gelip kerneli seç ve yes de
    sonra tekrar geriye dönüp
    advance - wipe dalvik cache - yes
    tekrar geri gel
    reboot system now'a bas ve telefonun açılmasını bekle. İlk açılış biraz uzun sürer birkaç dakika bekle acele etme.

Artık telefonunu eskisinden çok daha iyi bir şekilde kullanmaya başlayabilirsin

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Weezer -- 21 Haziran 2014; 20:20:34 >

• 
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.