Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.258.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de 2saat sonra wipe yapmak zorun da kalmıştım
  • arkadaşlar lütfen yardım edin benim galaxy wonderde şöyle bir sorun oidu wifi yi açıyorum ağ arıyor ve birsüre sonra ağ bulamadan wifi kapanıyor .Yapmadığım şey kalmadı hard reset attım düzelmedi, üstünde zaten orj stock rom var ben yinede tekrar stock rom yükledim yine düzelmedi, wipe reset falan yaptım olmadı ,bu sorunu nasıl çözüceğim lütfen yardım edin
  • Ağ ayarlarını bozmuşsun
    Evde mi iste mi yapıyorsun dediğini?
    Modem DHCP kapalı olsun, yani otomatik IP dagıtmalı
    telefon da otomatik IP almalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Ağ ayarlarını bozmuşsun
    Evde mi iste mi yapıyorsun dediğini?
    Modem DHCP kapalı olsun, yani otomatik IP dagıtmalı
    telefon da otomatik IP almalı

hiçbir ağ bulmuyor heryerde aynı
    evdede cafedede iştede wifiden ağ arattığımda hiçbir modemi bulamıyor ve wifi kapanıyor
  • Herkese Merhaba,

Bu konuyu 12 Kasım 2011 de açmışım ve 2 yıl 8 ay kadar olmuş. 17.926 mesaj 1.054.075 okunmaya ulaşmış. Emeği geçen herkese teşekkürler.
    3 yıla yaklaşan Galaxy W deneyimimde donanım olarak tek sorunum pil şişmesi oldu ve servis 2-3 günde pili değiştirip teslim etti. Hala 1 güne yakın kullanıyorum.
    Yaklaşık 1 yıldır da, gayet akıcı ama 1-2 sorunla (Kamera ve apollo) CM10 kullandım. CM10 gerçekten telefonu hızlandırdı ve bugüne kadar idare etmemi sağladı.
    Telefonum hala tertemiz ve çiziksiz sıfır gibi. 10-15 defa düşmesine rağmen herhangi bir sorun çıkarmadı. Bendeki ürün kore üretimiydi. 6 aydır da kılıfsız kullanıyorum hiç ekran filmi de takılmadı.
    Çok sorun yaşayanlar oldu ama ben hiç sorun yaşamadım desem yalan olmaz. Parasını sonuna kadar hak etti, teşekkürler Samsung demek istiyorum. Teşekkürler Samsung.
    Hala stock romla kullanan arkadaşlara artık CM yüklemelerini şiddetle öneririm.

3 gün önce Motorola Moto G alarak, emektar Samsung Galaxy Wonderımla tüm ilişkilerimi bitirdim.

Seni çok sevmiştim dostum :)

Kendinize ve foruma iyi bakın., tekrar emeği geçen herkese teşekkürler.

Sağlıcakla kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Weezer

quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

Orijinalden alıntı: YumurtadanÇıkanTavuk

quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Arco68 in son çıkardığı kitkat versionu gayet güzel. Açıkçası oyun hariç herşeyi bu telefonla kolayca kasmadan yapabiliyorum ve bir problem yaşatmıyor. Aldığıma pişman olmadığım telefonlar arasında.

Bence şuanda en iyisi 23/03 sürümü. Diğerlerinde hala küçük çaplı sorunlar var. Khan kernel + adreno sürücüleri + cm11 23/03/2014 kullanıyorum. Şarj, oyun, stabilite ve diğer her bakımdan telefonun şuana kadarki zirve noktası bu bence.

Merhaba, verdiginiz bilgi için teşekkürler, bir de bu dediklerinizi nereden bulup indirebiliriz, detayli anlatimi varsa çok iyi olur.

Biraz geç oldu kardeşim kusura bakma ama şimdi sana indirme linklerini verip elimden geldiği kadar detaylı şekilde anlatmaya çalışıcam. Öncelikle cwm kurmalısın telefona. Onun detaylı anlatımı şurda var:http://www.sinanilyas.com/makale/53/samsung-galaxy-w-wonder-i8150-clockworkmod-recovery-cwm-yukleme.php Bu linkten samsung usb driver'ı indir. İndirdikten sonra da kur. Sonra da diğer üç dosyayı indir ve orada söylenenleri sırasıyla yap.
    Cwm'yi kurduktan sonra:
    http://goo.im/devs/arco/ancora/cm11.0/cm-11-20140528-UNOFFICIAL-ancora.zip
    http://yadi.sk/d/mHwSsPGLPX3gj
    https://yadi.sk/d/hars4yBHTcg2w
    Bu linklerdeki zip dosyalarını indir hiçbir şekilde oynamadan direkt sd karta at bu zip dosyalarının hepsini. (Sd kartın içindeki herhangi bir klasöre atma, direkt sd karta at)
    Bunların hepsini yaptıktan sonra telefonu kapat ve söylediklerimi dikkatle ve sırasıyla uygula.
    Ses açma tuşu, orta tuş (alttaki büyük tuş) ve güç tuşuna aynı anda basılı tut. Samsung yazısı gelince elini güç tuşundan çek diğer ikisine basılı tutmaya devam et. Karşına cwm çıktığında tuşları bırakabilirsin. Şimdi bu menüde ses tuşlarıyla aşağı ve yukarı ilerliyoruz orta tuşla da seçim yapıyoruz.
    Buradan sırasıyla:
    wipe data/factory reset - yes
    wipe cache partition - yes
    advanced - wipe dalvik cache - yes
    yapıp ardından güç tuşuna basarak bir önceki menüye geri dön
    mounts and storage bölümüne gir
    format system - yes
    format cache - yes
    format data - yes
    format sdcard0 - default
    Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra artık yüklemeleri yapmaya hazırız. Güç tuşuna basarak tekrar önceki menüye dön.
    install zip - install zip from sdcard1 (ya da buna benzer bi isim ama sonunda 1 yazanı seç)
    burada romun adı yazan seçeneği bul ve yes de.
    ardından gapps olanı bul ve yes de
    sonra tekrar geriye gelip
    sonra tekrar install bölümüne gelip kerneli seç ve yes de
    sonra tekrar geriye dönüp
    advance - wipe dalvik cache - yes
    tekrar geri gel
    reboot system now'a bas ve telefonun açılmasını bekle. İlk açılış biraz uzun sürer birkaç dakika bekle acele etme.

Artık telefonunu eskisinden çok daha iyi bir şekilde kullanmaya başlayabilirsin

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
    Öncelikle verdiğiniz detaylı cevap için çok teşekkür ederim, ben telefonda oyun oynamadığımdan sadece rutin işleri hızlı yapsın ve şarjı daha çok gitsin istiyordum.

Şu an CM9 ile kesinlikle daha başarılı bir telefon oldu. Greenify uygulaması ile arkada çalışan uygulamaları uyku moduna alabiliyorum ama kullanıan rami daha da azaltmanın bir yolu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcornek -- 20 Temmuz 2014; 20:30:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [S]ensei
    ...

Kendinize ve foruma iyi bakın., tekrar emeği geçen herkese teşekkürler.

Sağlıcakla kalın.

Size de tekrar hayırlı olsun diyorum, CM 10'u denemedim ancak CM9 şarj konusunda daha başarılı diyorlar ben de CM lere geçerek telefonumu yeni almış gibi hissediyorum, ilerde değişme düşünürsem de size Moto G sorularını sorarım.

Güzel günlerde kullanın, biz de size emeklerinizden ötürü teşekkür ederiz.
  • quote:

Öncelikle verdiğiniz detaylı cevap için çok teşekkür ederim, ben telefonda oyun oynamadığımdan sadece rutin işleri hızlı yapsın ve şarjı daha çok gitsin istiyordum.

Şu an CM9 ile kesinlikle daha başarılı bir telefon oldu. Greenify uygulaması ile arkada çalışan uygulamaları uyku moduna alabiliyorum ama kullanıan rami daha da azaltmanın bir yolu var mıdır?

Evet CM9 hem şarj hem de stabilite bakımından daha kullanışlıdır çünkü RAM'i çok fazla rahatsız etmez. Kullanılan RAM'i azaltmak yerine 416MB RAM sağlayan K^Kernel'i kurmanı öneririm.
  • Arkadaşlar ben de 15 aylık bir kullanımdan sonra yeni bir telefon alıyorum yaz boyu çalışıp bütçemi zorlayıp LG G2 sipariş ediyorum şimdi intenetten.
  • quote:

Evet CM9 hem şarj hem de stabilite bakımından daha kullanışlıdır çünkü RAM'i çok fazla rahatsız etmez. Kullanılan RAM'i azaltmak yerine 416MB RAM sağlayan K^Kernel'i kurmanı öneririm.

Onun için bir link var mıdır? Ben bu işlerde epey yeni olduğum için daha önce dediklerinizi yapmak kolay olmadı, detaylı anlatımınız olmasa hiç denemezdim bile.

Şu an 280 MB kullanıyor 75-90 arası değişiyor bana kalan ram.

Bir de tool pro gibi bir uygulama varmış, CM9 da bir iki gereksiz uygulama var( apollo, oi file manager) onları silmekte işe yarar mı, yoksa değmez mi? Bir diğer nokta hangout güncelleme diye uyarı geldi ama bende zaten yok o program, onu da silebilir miyim?

Yeni CM9 ile 2 saat 40 dakika ekran görüntüsü, 1 saat 20 dakika telefon görüşmesi ve toplamda 22 saat dayandı. Daha önce böyle bir değer elde edemiyordum. İnternete de az da olsa 3g ile bağlandım wifi hep açıktı.

• quote:

quote:

Onun için bir link var mıdır? Ben bu işlerde epey yeni olduğum için daha önce dediklerinizi yapmak kolay olmadı, detaylı anlatımınız olmasa hiç denemezdim bile.

Bir de tool pro gibi bir uygulama varmış, CM9 da bir iki gereksiz uygulama var( apollo, oi file manager) onları silmekte işe yarar mı, yoksa değmez mi? Bir diğer nokta hangout güncelleme diye uyarı geldi ama bende zaten yok o program, onu da silebilir miyim?

Yeni CM9 ile 2 saat 40 dakika ekran görüntüsü, 1 saat 20 dakika telefon görüşmesi ve toplamda 22 saat dayandı. Daha önce böyle bir değer elde edemiyordum. İnternete de az da olsa 3g ile bağlandım wifi hep açıktı.

Hocam az önce yazdığım mesajı dikkate alma ya K^Kernel CM11 Kernelidir sakın onu deneme. Gece gece kafa gitmiş File Manager'i silme dosya yöneticisi o işine yarar. Apollo da müzik uygulaması onun yerine daha iyi bir müzik uygulaması indirip silebilirsin ben mesela ttpod kullanıyorum çinliler tarafından geliştirilen bir uygulama ama içerisi ingilizce gayet kolay anlaşılıyor. Şarkı sözlerini canlı şekilde gösteriyor çok güzel bir müzik uygulamasıdır. Hangouts falan o tarz gereksiz şeyleri silebilirsiniz.

• quote:

quote:

Hocam sen son mesajımı unut ya o kernel sadece CM11'e özel. Uykulu uykulu kafa dalmış kusura bakma File manager dosya yöneticisidir silme sakın işine yarar. Apollo da müzik uygulamasıdır daha güzel bir müzik uygulaması indirip onu silebilirsin. Ben ttpod kullanıyorum çinliler yapmış ama içi ingilizce ve şarkı sözlerini canlı olarak gösterme özelliği var çok güze bir uygulama tavsiye ederim. Hangouts falan o tarz kullanmadığın şeyleri silebilirsin.

• Teşekkür ederim, o zaman ben bu haliyle kalıyorum artık, müzik programı olarak poweramp var sizin dediğinize de bakayım. Bir de bu romda ilk kısımda fazladan boş sayfa var onları kaldırmanın bir yolu var mıdır?

Bu arada hayırlı olsun güzel günlerde kullanın gerçekten çok başarılı bir seçim LG G2 şu an piyasada fiyatının hakkını en iyi şekilde veren telefonlardan.

Bu rom işine sonradan girince telefonu yeni almış gibi oldum epeydir kurcalıyorum.
  • mcornek kullanıcısına yanıt
    Poweramp sakın yükleme.Ben bir yer de okumuştum poweramp yükleyince telefon sürekli yeniden başlıyormuş.İlk önce yedek alın öyle deneyin.
  • Poweramp'i epeydir kullanıyorum ben pek bir sorununu görmedim. CM9 yükledim bu arada, dediğiniz gibi bütün yedeklemeleri yapıp o işe girdim.

Şu an sorunum CM9 ile anasayfada fazladan gelen boş sayfaları kaldırabilmek.
  • mcornek kullanıcısına yanıt
    Ben de şimdi cm9 kurucam telefona.CM11 yüklemiştim şarjı 2saat gidiyordu telefonun.Stock rom da bu süre 5 saate çıktı.O sayfaları kaldırmak için ekranı dokunarak uzaklaştırma hareketi yapınca bütün sayfalar gözüküyor basılı tutarak aşağıdaki çöp kutusuna getireceksiniz.
  • Go to System settings, scroll down to interface > launcher > homescreen

Buradan kaç sayfa istediğimizi seçebiliyoruz, az önce öğrendim ben de.

Şu anda CM9 ile 14 saat geçti 2 saat 21 dakika ekran görüntüsü ve %47 kaldı. Konuşma ve 3g sıfıra yakın. Wifi hep açık.

Şarj ve akıcılık konusunda şüpheleri olanlara CM9'u tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar;

Telefondan faceye girince üst solda sohbet, haber kaynağı vs açılan yere tıklıyorum açılmıyor orası. Eskiden böyle bir sıkıntı yoktu ama son bir kaç gündür bu sıkıntıyı yaşıyorum sorun nedir acaba.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arco68 in son çıkardığı kitkat versionu gayet güzel. Açıkçası oyun hariç herşeyi bu telefonla kolayca kasmadan yapabiliyorum ve bir problem yaşatmıyor. Aldığıma pişman olmadığım telefonlar arasında.

Bence şuanda en iyisi 23/03 sürümü. Diğerlerinde hala küçük çaplı sorunlar var. Khan kernel + adreno sürücüleri + cm11 23/03/2014 kullanıyorum. Şarj, oyun, stabilite ve diğer her bakımdan telefonun şuana kadarki zirve noktası bu bence.

Merhaba, verdiginiz bilgi için teşekkürler, bir de bu dediklerinizi nereden bulup indirebiliriz, detayli anlatimi varsa çok iyi olur.

Biraz geç oldu kardeşim kusura bakma ama şimdi sana indirme linklerini verip elimden geldiği kadar detaylı şekilde anlatmaya çalışıcam. Öncelikle cwm kurmalısın telefona. Onun detaylı anlatımı şurda var:http://www.sinanilyas.com/makale/53/samsung-galaxy-w-wonder-i8150-clockworkmod-recovery-cwm-yukleme.php Bu linkten samsung usb driver'ı indir. İndirdikten sonra da kur. Sonra da diğer üç dosyayı indir ve orada söylenenleri sırasıyla yap.
    Cwm'yi kurduktan sonra:
    Bu linklerdeki zip dosyalarını indir hiçbir şekilde oynamadan direkt sd karta at bu zip dosyalarının hepsini. (Sd kartın içindeki herhangi bir klasöre atma, direkt sd karta at)
    Bunların hepsini yaptıktan sonra telefonu kapat ve söylediklerimi dikkatle ve sırasıyla uygula.
    Ses açma tuşu, orta tuş (alttaki büyük tuş) ve güç tuşuna aynı anda basılı tut. Samsung yazısı gelince elini güç tuşundan çek diğer ikisine basılı tutmaya devam et. Karşına cwm çıktığında tuşları bırakabilirsin. Şimdi bu menüde ses tuşlarıyla aşağı ve yukarı ilerliyoruz orta tuşla da seçim yapıyoruz.
    Buradan sırasıyla:
    format system - yes
    format cache - yes
    format data - yes
    format sdcard0 - default
    Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra artık yüklemeleri yapmaya hazırız. Güç tuşuna basarak tekrar önceki menüye dön.
    install zip - install zip from sdcard1 (ya da buna benzer bi isim ama sonunda 1 yazanı seç)
    tekrar geri gel
    reboot system now'a bas ve telefonun açılmasını bekle. İlk açılış biraz uzun sürer birkaç dakika bekle acele etme.

Anlattıklarıza göre kurulumu yaptım. Kurulum esnasında herhangi bir sorun yaşamadım. Çok detaylı anlattığınız için teşekkürler.

Şarjın çabuk bitmesi ve youtube.com sitesini açarken telefonun kitlenmesi gibi durumlar dışında herhangi bir sorunla henüz karşılaşmadım.

Aşağıdaki linkten güncel romu takip etmekteyim.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588495

Buradaki güncel romu indirip anlatıklarınıza göre yüklesem bir sorunla karşılaşır mıyım? Aynı gapps ve kernel dosyalarını kullanabilir miyim? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: egearslan86

quote:

quote:

quote:

quote:

Cwm'yi kurduktan sonra:
    Buradan sırasıyla:
    format system - yes
    format cache - yes
    format data - yes
    format sdcard0 - default
    tekrar geri gel

Anlattıklarıza göre kurulumu yaptım. Kurulum esnasında herhangi bir sorun yaşamadım. Çok detaylı anlattığınız için teşekkürler.

Şarjın çabuk bitmesi ve youtube.com sitesini açarken telefonun kitlenmesi gibi durumlar dışında herhangi bir sorunla henüz karşılaşmadım.

Aşağıdaki linkten güncel romu takip etmekteyim.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588495

Buradaki güncel romu indirip anlatıklarınıza göre yüklesem bir sorunla karşılaşır mıyım? Aynı gapps ve kernel dosyalarını kullanabilir miyim? Teşekkürler.

Hayır sorun yaşamazsın. Güncel romu kurmanı tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.