Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar merhaba, benim herhangi bir sorun yoktu ancak hattimi Aveaya tasidiktan sonra telefon sd karti gormuyor preparing sd card diyor ve devamini getiremiyor. Cihazda CM9 var ama bu gormeme vodafoneda iken yoktu.

Ne yapmam gerekir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telefonuna kernel yükledim en azından öyle sanıyordum şuanda telefonun açılış ekranında takılı kalıyor ve açılmıyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bunu kullaniyordum o salar cok memnundum. Simdi elimi surmem

Note2 kullaniyorum.gecenlerde arkadasin wonderini elime aldim minnacik gorunuyordu. Halbuki w yuyu ilk aldigimda televizyon niyetine kullaniyordum. Ekrani goze o kadar buyuk geliyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Tekrar merhaba, benim herhangi bir sorun yoktu ancak hattimi Aveaya tasidiktan sonra telefon sd karti gormuyor preparing sd card diyor ve devamini getiremiyor. Cihazda CM9 var ama bu gormeme vodafoneda iken yoktu.

Ne yapmam gerekir?

Valla daha önce hiç denk gelmediği için kesin bir şey söyleyemem ama istersen sim kartı çıkarıp tak telefonu kapatıp aç (türk mantığı ) o da olmazsa romu aynı şekilde baştan kur çok büyük ihtimalle düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIjazzII

Arkadaslar telefonuna kernel yükledim en azından öyle sanıyordum şuanda telefonun açılış ekranında takılı kalıyor ve açılmıyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Kernel ve rom'un sürümlerinin aynı olduğundan emin misin? Yani cm11 rom için sadece cm11e uygun kernelleri kullanmalısın örneğin. Olmazsa başka kernel dene. O da olmazsa romu baştan temiz bir şekilde kur. (Benim daha önceden anlattığım kurulum temiz kurulumdur)

• quote:

Orijinalden alıntı: PetyrBaelish

Eskiden bunu kullaniyordum o salar cok memnundum. Simdi elimi surmem

Note2 kullaniyorum.gecenlerde arkadasin wonderini elime aldim minnacik gorunuyordu. Halbuki w yuyu ilk aldigimda televizyon niyetine kullaniyordum. Ekrani goze o kadar buyuk geliyordu.

Aynen valla ben de dün itibariyle LG G2 kullanıcısıyım şimdi elime Wonderı alınca çok garip geliyor

• Tesekkur ederim, Turk mantigi ise yaradi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntülü konuşma dahil herşeyiyle çalışan bir rom var mıdır? Yardım lütfen!
  • Arkadaşlar belki vardır bu konuda çözümü ama o kadar sayfaya bakamadım kusuruma bakmayın. Ben telefonun garantisi bitti diye telefona root attım ve bu hafıza kartını telefonun kendi hafızası olarak gösterme işlemini yaptım. ben bunların hepsini geri almak istiyorum. tamam root için unroot yapıcam biliyorum fakat diğeri için ne yapacağım? telefonu satıcam bu yüzden 0 haline getirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler :)
  • arkaadaslar telefonu alalı 2 yıl felan oldu cok berbat tel mıs ya..
    telefon resmen coktu gıbı bısey oldu.
    acayıp kasıyo tel napcam bılmıyorum bır yardım edın lutfen.
    oyun felan bıle yok telde.
    tek skype face ne acıyorum ve nette gezıyorum.
    ama bunları bıle 2 saatte acar oldu ınstgram bıle yavasladı o derece napcam bır yardım lutfen sınır oldum rehberı bıle 5 sn de acıyo
  • her 3 ayda bir Fab ayarına döndüreceksin
    Veya bu adrestekileri sen de öğrenip yapacaksın

http://www.sinanilyas.com/kategori/android/galaxy-wonder
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

her 3 ayda bir Fab ayarına döndüreceksin
    Veya bu adrestekileri sen de öğrenip yapacaksın

http://www.sinanilyas.com/kategori/android/galaxy-wonder

bana mı diyon tiske ?
    oho bu kadar ugrascaksak nıye bu kadar para verıyoz..gidip s4 alsak bir süre sonra yıne mı bole olcak
  • Yardım istedin ettik
    Yeni telefon daha maliyetli hem de taksit olmayan bir dönemde..
  • Arkadaşlar ben yaklaşık iki senedir wonder kullanıyorum.Artık dayanılmaz bir hal aldı bu telefonun kasmaları.Rom root işlerinden falan hiç anlamam ama bende yapmaya karar verdim.Anladığım kadarıyla normalden daha hızlı ve stabil oluyor telefon.Ben genelde internette dolanıyorum ve facebook kullanıyorum bu ikisini rahatca kasmadan yapabilecegim bir rom tavsiye edebilirmisiniz bana ?

• Selamlar,

arkadaşlar ben bu telefonu satmak istiyorum. sahibinden.com a akoyacaktım yalnız kredi kartı doğrulaması istedi,() güvenemedim soluğu burada aldım.

250 tl ye birakacağım.

Telefon tertemiz, 13.08.14 te garantisi dolacak, kutu içeriği olduğu gibi (çıkartmaları vs de dahil) verebilirim, yalniz data kablosunu çantanın içinde diye biliyordum az once aradım bulamadım, sanırım bulurum yakin zamanda.

daha iyisini almak için satıyorum.

çizik darbe kırık hiç bir sorunu yok, bu modlar oluyor sanırım cyanogen gibi onlardan vs. hiç kurmadım. aldığımdan beri mat ekran koruyucu ve kılıf ile kullandım (2 yıla yakın olduğu için koruyucunun üzerinde ufak çizikler var) ayrıca arka kapaktaki samsung yazısı üst taraftan silinmeye başladı

başka telefonum olmadığı için fotoğraflarını koyamıyorum :D ucuz yollu telefon arayan vs. varsa msj atabilirsiniz.

Antalya içi elden alabilirsiniz, başka şehirlere hesaba para gönderdiğiniz takdirde kargo yapabilirim.

• Şu lanet telefona hergün küfür ediyorum , parada yok değiştiremiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemo0o -- 6 Ağustos 2014; 23:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

Şu lanet telefona hergün küfür ediyorum , parada yok değiştiremiyoruz

aynen kardeş. faceyi yükleyince anası ağlıyor telefonun hemen kaldırıyorum mecburen. en çok kullandığım uygulama mecburiyetten clean master (her ekranı açışımda). whatsap yükleniyor çok şükürki. twitter da yüklü ama kaldırırım sanırım yakında.
  • 2 senedir bnde galaxy w var.son zamanlarda kasmamanin yolunu buldum.8/16 gb class 10 hafıza kartı alın.her şeyi ona atın.uygulama olarak watsap,mesenger,twitter'den başka sosyal uygulama yuklemeyin foursquare ve facebook rami tüketiyor.onun dışında 3-4 oyum ve retrica fln yüklü.telefonu gören,aa bu wonder kasmiyor diyor.

• Sayın arkadaşlar cm 11 in 20140801 tarihli romunu yükledim. Gayet memnun olmama rağmen telefonu yeniden başlatınca yüklenen programların bazıları siliniyor. Bilgisi ve çözümü olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.