Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon bildiğin 3310 oldu bende çok sıkıldım varya satıp gibip daha sade telefdon alasın geliyor bi face giriyor ondada donarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: savurqac

Oncelikle Herkese Merhabalar ;
    300-350 lira arasında alınabilecek en iyi telefon olarak Galaxy Young u buldum fakat telefonu satan bi yer bulamadım :))
    onun için galaxy wonder 2.el lere baktım 1 tane temiz buldum fakat bi kaç sorum var ;
    Sizce bu fiyata en iyi telefon bu mu?
    Program & Oyun olarak önerileriniz?
    Beklentilerim ;
    Şarjı 1-2 Gün gitsin (İnternet oyun oynayarak)
    İnternete hızlı girsin
    Subway surf falan açsın
    Şimdiden Tesekkurler

galaxy pocket neo var o fiyat araliginda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ve int ile hiç bir tel 2 gün gitmez
    1 günü bile zor çıkarır
    Sabah çıkarsın
    öğleden sonra şarj cihazı ararsın.
  • ben bu telefonu gözden çıkardım ama ısrarla o beni bırakmıyor.

6 aydır ekran koruma jelatini, kılıf falan hiçbir şey kullanmadığım halde en ufak bir çizik olmadı. halbuki ekran jelatini kullandığım zamanlar iki de bir ucu kalkardı. facebook uygulamasını sildim, facebook'a tarayıcıdan giriyorum. ekstra bir performans düşüklüğü görmedim. root attım işime yaramayan ne varsa sildim, oyun falan da yok şu an içinde. öyle akarı kokarı olmadan eşlik ediyor bana.

hani bu saatten sonra buna para verecek dangalak yoktur ama kullananlara da tavsiyem oyun performansı beklemesinler.
  • arkadaslar son bir kac gundur nedensiz yere bildirim ekranini saga sola kaydirarak parlakligi ayarlama olayi kayboldu, neden olabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlatımımda eksik olan şey nedir merak ettim? Ben o anlattığım şekilde 20 kere yükledim kendi telefonuma sıkıntı yaşamadım.

Edit: ROM'u hazırlayan adam forumda yükleme işleminin nasılması gerektiğini de yazmış. Aynen benim anlattığım şekilde yapın diyor. Bu konuda kimsenin bir şüphesi olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanilyas -- 23 Eylül 2014; 17:40:40 >
  • sinanilyas kullanıcısına yanıt
    İnternet uzerindeki en ayintili, gorsel ve sistematik anlatim senin anlatimindir. Adini bilmeyen yoktur. Wonderima sayende cm9 cm10 cm11 yukledim. Sadece galaxy wonder degil diger samsung telefonlari icin de rom yuklemede kaynak site senin sitendir. Allah razi olsun hocam. Emegine saglik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srdrerkoc kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben bunları öğrenene kadar harcadığım zamanı başkaları da harcamasın diye anlattım sitemde. Umduğumdan çok daha büyük bir ilgi gördü.
  • kim ne derse desin andorid 1-2 sene içinde çöp.Şu kadar rami varmış şu kadar işlemcisi varmış kanmayın.Ne yapıyım ben kasan telefonu rehbere girmeyen telefonu birisi aradığında 15 saniye geçmesine rağmen ismi yazmıyor.Bazen birisi beni arıyor ama telefon hiç çalmamasına rağmen arayan kişide çalıyormuş gibi gözüküyor.Abimi aramak için 5-6 kere arama tuşuna basıyoru aramıyor.Ertesi gün başka birini arayacakken aklına geliyor telefonun arama krizine giriyor ben neden aramadım zamanında diye ne kadar bastıysam o kadar arıyor.Apple ürünlerine en karşı çıkan bendim şimdi zorla iphone aldıracaklar bana lanet olsun seni seçtiğim aldığım güne...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanilyas

Teşekkür ederim. Ben bunları öğrenene kadar harcadığım zamanı başkaları da harcamasın diye anlattım sitemde. Umduğumdan çok daha büyük bir ilgi gördü.

saygıdeğer sinanilyas
    srdrerkoc arkadaşın dediklerine katılıyorum ve sana çok teşekkür ediyorum anlatımlarının çok yardımı oldu, özellikle de samsung driver'ı anlatım sayfanda bulundurman çok işime yaradı.
    Tekrar teşekkürler, Allah razı olsun...
  • quote:

Benim anlatımımda eksik olan şey nedir merak ettim? Ben o anlattığım şekilde 20 kere yükledim kendi telefonuma sıkıntı yaşamadım.

Edit: ROM'u hazırlayan adam forumda yükleme işleminin nasılması gerektiğini de yazmış. Aynen benim anlattığım şekilde yapın diyor. Bu konuda kimsenin bir şüphesi olmasın.

Hocam ben size minnettarım ilk romumu sizin anlatımınız sayesinde kurdum başka yerde de öyle detaylı anlatım yok zaten. Ama anlatımınızda format işlemlerini eklememişsiniz sizin anlattığınız kurulum doğrudur ama en temiz kurulum için format işlemlerinin de yapılması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Weezer -- 23 Eylül 2014; 20:19:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunogomes21

quote:

Orijinalden alıntı: savurqac

Oncelikle Herkese Merhabalar ;
    300-350 lira arasında alınabilecek en iyi telefon olarak Galaxy Young u buldum fakat telefonu satan bi yer bulamadım :))
    onun için galaxy wonder 2.el lere baktım 1 tane temiz buldum fakat bi kaç sorum var ;
    Sizce bu fiyata en iyi telefon bu mu?
    Program & Oyun olarak önerileriniz?
    Beklentilerim ;
    Şarjı 1-2 Gün gitsin (İnternet oyun oynayarak)
    İnternete hızlı girsin
    Subway surf falan açsın
    Şimdiden Tesekkurler

galaxy pocket neo var o fiyat araliginda

Suanda galaxy youngu aldım 1 ay oldu

• quote:

Eski üyesin ama aktif değilsin galiba..
    Senin siteyi ilk keşfedenlerdenim buraya da benden önce senin siteyi ref koyan yok galiba.
    Ben de senin siteye yorumlar yapmıştım
    Ben S4 e geçiş yaptım
    Wonder a başka rom kurdum yedek olarak evde duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 26 Eylül 2014; 10:03:52 >
  • Öncelikle Selamlar bu telefondan dertlenen arkadaşlar.Bende eşime almıştım bu telefonu ama yaklaşık 2 aydır filan ben kullanıyorum ve çıldırttı neredeyse beni.şu yazıyı bile güc bela yaziyorum.rehbere 2 saatte girmesimi dersin aramayi yapiyor mu yapmiyormu dersin o kadar donuyor takiliyorki insan sinir hastasi olur yani.tamam pek bir beklentim zaten yok telefondan da yaa en azindan arama yapip cevap filan verirken bu kadar donmasa bari.clean master sayedinde telefonu kullaniyorum zaten.oyunu desen bir jungle heat yuklu onada cani isterse aciyor istemezse hic giremiyorum bile.facebook acmak cile zaten o yuzden acmiyorum.bir twitter kullaniyorum genelde o kadar.Eşimde bana sen telefonu aldin bu hale geldi diye dalga geciyor vallaha.bende xperia pro vardi(surgu klavyeli) sarj sorunu vardi surekli bitiyordu vs.esimle telefonlari degistik vallaha 2 aydir bu telefondan muzdaribim bunun bir caresi filan varmi acaba.guncellemeye giriyorum zaten guncellemede yok bu telefonda.Artik yeni telefon alacam aklimda z2 var ama faturaya ek tahautlu alacagimdan pahali olur cok diye huawei p7 de dusunuyorum bakacagim artik nasip hangisi ise ama bu telefondan kurtulcam insallah.vallahi deli efiyor insani.bu kadar uzun yazdim ama bir de bana sorun.kusura bakmayin icimi dokeyim dedim.sizde zaten bu tip sorunlardan muzdaripsiniz okudugum kadari ile..

• green82 kullanıcısına yanıt
    telefonu rootla gereksiz uygulamaları kaldır nemus launcher kur telefona. sonra rehbere 5 saniyede girmesi sorunuda rehberdeki kişilerin google ile senkronize çalışması yüzündende bende 5 saniye kadar falan sürmedi. stock android sürümü kullanıyorum
  • telefonun yavaşlığından yakınan arkadaşlar..
    benim kardeşimde de galaxy wonder var. 3 yıl önce almıştı. telefonu acaip yavaşlamıştı birkaç aydır. belki de 1 senedir :D room rot falan bilmezdim hiç. sonunda telefon birden bozuldu. açılmıyordu. cwm yükledim.. rotlamak sayılıyo galiba.. pek de zor bişey değilmiş. buradan kolayca yapabilirsiniz. rahat olun. telefon ilk günkü gibi oldu. oldukça seri. sonra coştum falan. cyanogenmod rom da atmaya çalıştım ama kabul etmedi. problem oldu. telefon açılmadı falan.. neyse.. sonra burdan orjinal rom a döndüm tekrar. şu an telefon yine ilk günkü gibi. yani rahat olun, geniş olun. okuma yazmanız varsa, biraz da bilgisayar kullanabiliyosanız (forumu kullanabilecek kadar biliyosanız yeterli) yapamayacağınız şeyler değil.

bozulsa da orjinal roma dönüyor. anladığım kadarıyla tehlikeli olan tek bir konu var.. o da rom rot işleri yapılırken işlem yarıda kesilmemeli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: YumurtadanÇıkanTavuk

quote:

Benim anlatımımda eksik olan şey nedir merak ettim? Ben o anlattığım şekilde 20 kere yükledim kendi telefonuma sıkıntı yaşamadım.

Hocam ben size minnettarım ilk romumu sizin anlatımınız sayesinde kurdum başka yerde de öyle detaylı anlatım yok zaten. Ama anlatımınızda format işlemlerini eklememişsiniz sizin anlattığınız kurulum doğrudur ama en temiz kurulum için format işlemlerinin de yapılması gerekir.

Teşekkür ederim. Aramızda bir yanlış anlama var, onu düzeltmek isterim. "Format işleminizi eklememişsiniz" yazmışsınız. "Format" derken neyi kastediyorsunuz tam olarak?

Kurulumdan önce "wipe data/factory reset" ve "wipe cache" yapılması gerektiğini sayfada yazıyor zaten. Bu işlemler /data, /cache, /sd-ext ve /sdcard/.android-secure partition'larını formatlıyor. Başka bir yeri formatlamaya da gerek yok. Daha fazlası gerekiyor olsa bu ROM'u hazırlayan adam şunu da yapın derdi mutlaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

Eski üyesin ama aktif değilsin galiba..
    Senin siteyi ilk keşfedenlerdenim buraya da benden önce senin siteyi ref koyan yok galiba.
    Ben de senin siteye yorumlar yapmıştım
    Ben S4 e geçiş yaptım
    Wonder a başka rom kurdum yedek olarak evde duruyor.

Evet biliyorum sizi. Sitenin düzenli ziyaretçilerindensiniz :) Burada çok aktif değilim dediğiniz gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YumurtadanÇıkanTavuk

quote:

Teşekkür ederim. Aramızda bir yanlış anlama var, onu düzeltmek isterim. "Format işleminizi eklememişsiniz" yazmışsınız. "Format" derken neyi kastediyorsunuz tam olarak?

Kurulumdan önce "wipe data/factory reset" ve "wipe cache" yapılması gerektiğini sayfada yazıyor zaten. Bu işlemler /data, /cache, /sd-ext ve /sdcard/.android-secure partition'larını formatlıyor. Başka bir yeri formatlamaya da gerek yok. Daha fazlası gerekiyor olsa bu ROM'u hazırlayan adam şunu da yapın derdi mutlaka.

Geliştiriciler en temiz kurulum için muounts and storage kısmından format sdcard0 format data format cache işlemlerinin de yapılması gerektiğini söylüyorlar. Bunları yapmak şart değil ama ileride çıkabilecek sorunlara karşı en temiz kurulum bu hocam.

• herkese merhabalar eskiden wonder kullanıyordum S4 e geçiş yaptım Cm9 yüklü duruyor wonderda cm9dan sonra şu çok iyi oldu dediğiniz bi rom varsa link verir misiniz

• 
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.