Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (898. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.258.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sinan İlyas sitesindeki rom kurma bilgileri eksik. Onu uygulamayın sakın. Yani rom kurma işleminiz başarılı olur ama kullanmaya başladıktan sonra sıkıntı yaşamaya başlarsınız. Temiz kurulum yapmanız lazım. Detaylı şekilde anlattım birkaç mesaj önce zaten ben. En temiz kurulum odur. Onu uygulayın.

NOT: Sitedeki diğer bilgiler (root, unroot, cwm vb.) doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YumurtadanÇıkanTavuk

Arkadaşlar Sinan İlyas sitesindeki rom kurma bilgileri eksik. Onu uygulamayın sakın. Yani rom kurma işleminiz başarılı olur ama kullanmaya başladıktan sonra sıkıntı yaşamaya başlarsınız. Temiz kurulum yapmanız lazım. Detaylı şekilde anlattım birkaç mesaj önce zaten ben. En temiz kurulum odur. Onu uygulayın.

NOT: Sitedeki diğer bilgiler (root, unroot, cwm vb.) doğru.

ben söylediğiniz şekilde en son romu kurdum ama video çekimine girince makine takılıyor kalıyor pili çıkarmak zorunda kalıyorum bunla ilğili ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Kurduğun romun yorumlarına bak romda olan bi sorundur büyük ihtimal çözümü de vardır. Maxi cep'ten bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YumurtadanÇıkanTavuk

Kurduğun romun yorumlarına bak romda olan bi sorundur büyük ihtimal çözümü de vardır. Maxi cep'ten bakabilirsin

tüm romlarda aynısını yaprı erinmedim tek tek kurdum ama nafile.cevabı aldım bakıyorum
  • Ben de 4.4.4 rom kurdum
    Video oynatıcıya açınca cihaz kitleniyor, restart yapıyorum

AYnısı kamerayı video moduna alınca da oluyor
    Velhasıl romu tam denenemişler anlaşılan..
  • Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce telefonumu asfalta düşürdüm ve ekranı kırıldı. telefon çalışıyor ancak dış camı baya bir zarar gördü. Daha önce başına gelen var mı acaba nerede yaptırsam bilemedim. Herhangi bir tamirciye mi yoksa kvk genpa servislerine falan mı vermeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benightedd

Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce telefonumu asfalta düşürdüm ve ekranı kırıldı. telefon çalışıyor ancak dış camı baya bir zarar gördü. Daha önce başına gelen var mı acaba nerede yaptırsam bilemedim. Herhangi bir tamirciye mi yoksa kvk genpa servislerine falan mı vermeliyim.

direk sat öldüm parasına adam gibi iphone yada değişik sağlam bi android cihaza geç samsung s3 s4 s5 alma bence onlarda aynı mok kırılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: benightedd

Merhaba arkadaşlar. 2 gün önce telefonumu asfalta düşürdüm ve ekranı kırıldı. telefon çalışıyor ancak dış camı baya bir zarar gördü. Daha önce başına gelen var mı acaba nerede yaptırsam bilemedim. Herhangi bir tamirciye mi yoksa kvk genpa servislerine falan mı vermeliyim.

direk sat öldüm parasına adam gibi iphone yada değişik sağlam bi android cihaza geç samsung s3 s4 s5 alma bence onlarda aynı mok kırılıyor

hocam ben de isterim ama satıp yerine üst modelini alacak param yok. Parçayı gittigidiyordan 30 lira civarında alıp bir arkadaşa yaptıracam.
  • Oncelikle Herkese Merhabalar ;
    300-350 lira arasında alınabilecek en iyi telefon olarak Galaxy Young u buldum fakat telefonu satan bi yer bulamadım :))
    onun için galaxy wonder 2.el lere baktım 1 tane temiz buldum fakat bi kaç sorum var ;
    Sizce bu fiyata en iyi telefon bu mu?
    Program & Oyun olarak önerileriniz?
    Beklentilerim ;
    Şarjı 1-2 Gün gitsin (İnternet oyun oynayarak)
    İnternete hızlı girsin
    Subway surf falan açsın
    Şimdiden Tesekkurler
  • hocam dediklerinizi yapabilmesi icin rom yuklemeniz gerekir. cm9 tavsiye ederim. sarj 1 gun rahat yetiyor. fiyat olarak biraz yuksek 250-300tl arasinda uygundur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani rom atmadan 1-2 gun dayanmaz,subway surf oynanmaz mı diyorsunuz ?
    Ben telefonu romsuz kullanacagım facebook instagram subway surf traffic racer gibi uygulamalarda
    bu saydıgim oyunlari acmaz mi

• Açar açmasına ama 2 - 3 hafta sonra kasmaya baslar
  • yani illaki rom atılması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: savurqac

yani illaki rom atılması lazım

hocam romsuz kullanırsanız şarj konusunda gayet memnun kalırsınız.
    ancak oyun konusunda sorun yaşarsınız oynarken donmalar olur.
    ayrıca yeni çıkan uygulamalar genellikle android 4+ sürüm istiyor.
    örneğin benim en favori uygulamam nova launcher'dır. Ancak telefonun orjinal romunu desteklemiyor illaki 4+ üzeri olması lazım.
  • samsung 8150 içindeki bildirim seslerinin bazılarını almak istiyorum arkadaşlar bunu nasıl yapacağım ?
  • dexterous26 D kullanıcısına yanıt
    Kendi telefonumda xplore yuklu. Onunla ayarlardan root klasorunu goster secerek system media audio ringtones yolunu takip ederek hafiza kartina kopyalayabilirsin.

Ayrica kendi muzigini ses tonu yapmak istersen telefin hafizasinda system media audio ringtones klasorlerini icice olusturup icerisine .ogg uzantili dosyalari atip yeniden baslatarak kullanabilirsin.

Belki mp3 de olabilir ben oggye cevirip yaptim.

• Wonderı aldığım güne lanet ediyorum 2 yıl azmı kahrını çektim romuydu rootuydu...Ama sonunda kurtuldum be o kasılmalardan takılmalardan sonunda 2 ay önce g3 vatana ilk geldiginde 16 gb g3 aldım 2 bin tl ye kurtuldum bir dahada asla samsung almam.Allah wonderı olanları kurtarsın

• merhabalar roottan sonra dokunmatik çalışmaz oldu :(( ne yapmalıyım sorun nedir acaba
  • 1 ay içinde iPhone 6 Plus alarak bu takozdan kurtuluyorum, yaka silktim vallahi. Adının hakkını vermesi için iPhone aldıktan sonra bu takozu arabanın tekerinin altına koyacağım da bir işe yarasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

1 ay içinde iPhone 6 Plus alarak bu takozdan kurtuluyorum, yaka silktim vallahi. Adının hakkını vermesi için iPhone aldıktan sonra bu takozu arabanın tekerinin altına koyacağım da bir işe yarasın.

Bidahada samsung almayın hocam

• 
Sayfa: önceki 896897898899900
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.