Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (900. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.258.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 898899900901902
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Batarya lazım beyler bana internet üzerinden orjinal batarya alabileceğim uygun bir site söyleyebilir misiniz?
  • ozanyagizel kullanıcısına yanıt
    CM11 sinanilyasin sitesinde nasil kurulacagi var. Ama batarya suresinde cm9 en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be ozlemisim bu sayfayi uzun zamandir girmiyodum ilk rom atmayi burdan ogrenmistim bu telefon baskaydi be cm 9 kurmustum da tadindan yenmiyodu
    Bu da bi animdir yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588495

cm11 kurdum cidden güzel tavsiye ederim herşeyden önce eğer sürekli mejaslaşıyorsanız klavyesi çok iyi hassasiyetide çok dengeli bence cm11 gayet satabil sadece biraz sarj sıkıntısı var oda final sürümü gelse düzelir galiba
  • Arkadaslar CM11i bugune kadar hic kurmadiysaniz neler kaybettiginizi bilemezsiniz. Bizim Wonder bildigin wonderfull olmus. Ben bir ay kullandim. Sizlere de en az bir hafta kurup denemenizi siddetle tavsiye ederim. Cok memnun kalacaksiniz. Sanki yeni bir telefon almis gibi olacaksiniz ve wonderi daha cok seveceksiniz. Olumsuz yorum okuduysaniz kulak asmayin. Deneyince siz de mecburen olumlu bir yorum yazacaksiniz. Bu rom ve bu telefon uyumu harika. İnanilmaz bir STABİLİTE...

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrerkoc

Arkadaslar CM11i bugune kadar hic kurmadiysaniz neler kaybettiginizi bilemezsiniz. Bizim Wonder bildigin wonderfull olmus. Ben bir ay kullandim. Sizlere de en az bir hafta kurup denemenizi siddetle tavsiye ederim. Cok memnun kalacaksiniz. Sanki yeni bir telefon almis gibi olacaksiniz ve wonderi daha cok seveceksiniz. Olumsuz yorum okuduysaniz kulak asmayin. Deneyince siz de mecburen olumlu bir yorum yazacaksiniz. Bu rom ve bu telefon uyumu harika. İnanilmaz bir STABİLİTE...

daha final sürümü çıkmadığı halde çok güzel bende 1 haftadır kullanıyorum daha önce cm10.1 vardı şimdi 11 geçdim cm9 da geçdim en iyisi bence cm11 cidden adamlar iyi uğraşmışlar iyi uyum sağlıyor
  • Telefon baya yavaşladı.Fabrika ayarlarına döndüm.Eğer memnun kalmazsam cm9 veya cm11 kuracam.Sanırım CM9 daha stabil.11 ile ilgili olumlu yorumlar var ama tam kanıksanmamış gibi geldi bana ama kararsızım 11 de kurabilirim :)
  • MarjinaL_Kedi

verdigin linkde
    otg özelligi harici adaptörle saglanıyor diyor.
    deneme ola agın oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: alfarabius2

MarjinaL_Kedi

verdigin linkde
    otg özelligi harici adaptörle saglanıyor diyor.
    deneme ola agın oldu mu?

otg denmedim yani dışardan klavye yada farklı bi donanım bağlamadım ama telefonu modem gibi kullanma özelli çalıyor
  • Arkadaşlar telefonum şarj olurken (Kapalı) orta tuşa basıyorum bastıktan sonra ekran geliyor ama pil simgesi gelmiyor. Şarjın bu yüzden % kacda olduğunu göremiyorum. MIUI rom kurulu 20dk sonra falan xxlm8 slovakya romunu kurucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

Arkadaşlar telefonum şarj olurken (Kapalı) orta tuşa basıyorum bastıktan sonra ekran geliyor ama pil simgesi gelmiyor. Şarjın bu yüzden % kacda olduğunu göremiyorum. MIUI rom kurulu 20dk sonra falan xxlm8 slovakya romunu kurucam.

kitkat 4.4.4 kur derim arconun xda formunda var zaten 1milyon kişi bakmış nerdeyse konuya yani sağlam rom herşeyiyle mükemmel
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    rom güzelde şarj süresi 2saate düşüyor.
  • Son cikan offical bulgar romunu rootlayip duzenledim.. ekran acik suresi 4.30-5 saat arasi gidiyor ve performansi cok iyi.. 2 3 sene gecti hala masallah tornavidanin t si bile degmedi

• Bu rom için hangi kerneli kurmamız gerekiyor hangisi daha stabil yardımcı olabilir misiniz ? ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 (20141013-UNOFFICIAL)
  • eğerki şarj konusunu sıkıntı yapmassanız vede performans istiyorsanız örneğin face vs sosyal programlarda kasma falan istemiyorsanuz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588495

bu romu kurun

http://d-h.st/yP4

buda gapss rom kurun sonra farkı görün bunun gibi akıcısınıgörmedim ben hemde yükleyeli ben 1 ay oldu yeni güncellemelerde getirmiş xda bi kaç hata daha giderilmiş

bu romda ayrıca kernel yüklediniz mi acaba? ben bir arkadas kuracamda şuanda 2.3.6 sürümünde.
  • arkadaşlar şu rom falan yükleme olaylarıyla bu telefon stabil hale geliyorsa banada yardımcı olun lütfen ben becereceğimi sanmıyorum telefon şuan yavaşlığıyla idareten kullanılıyor. 2.3.6 sürüm yüklü şu anda bana izmirden bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
  • ben hafta sonu kurdum 4.4.4 kitkat sürümünü telefon gözle görülür derecede hızlandı , bir çok kullanılmayan uygulamalar kalkmış durumda telefon rahatladı ama gözüme çarpan ilk eksi yönü rehber uygulaması yeterince verimli değil rehberdeki telefonları silmek istiyorum ama silemiyorum direkt arıyor rehberdeki numaraları. belki gözümden kaçan bazı uygulamaları vardır zamanla alışırım umarım yeni sürümlerinden birinide yükleyeceğim ayrıca kullandığım sürüm bu ayın başında güncellenmiş.
  • kernek gerek yok direk rom cwm ile kur sonra gapps kur olay tamamdır
    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 898899900901902
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.