Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri2788

Hocam value pack güncellemsi o dedgn

value pack dediğiniz xxlmı romu sizde kullanıyormusunuz mesaj gelince simgesi sağda telefon gelince simgesi solda cıkıyor
  • Ewet hocam samsungn verdigi güncellemedir value pack

• quote:

Ewet hocam samsungn verdigi güncellemedir value pack

hımm bu romda arama yerinden rakamları girip format atıyorduk ya eskiden simdi o olmuyor nasıl format atacağız telefon kapalı iken ses açma+güç tusu+home tuşuna basılı tutup telefon acılınca güc tuşundan çekip home tuşunun yanındaki tuşa basıpmı
  • Hocam kilit acma tuşuna bas hic cekmeden 1dakika basılı tut samsung logosu gelse bile cekme parmagnı

• quote:

Hocam kilit acma tuşuna bas hic cekmeden 1dakika basılı tut samsung logosu gelse bile cekme parmagnı

normal rom yükler gibi erkan geliyor degilmi hani bir seyler siliyoruz
  • Yok hocam teli sfırlycak

• tamam işte ona benzer bir menü gelmiyormu
  • Arkadaslar ram şişme sorunu olanlara nemus louncheei yüklemelerni tavsiye ederim

• Yok hocam teli formtlyr

• Ne lanet bir telefonmuş arkadaş ya telefondan ses çıkmıyor. Ne müzik dinleyebiliyorum ne whatsapptan gelen mesajın sesi geliyor. Ses dosyası desteklenmiyor falan filan diyor.
  • telefonu alalı 2yıl oldu neredeyse ilk 6 ay falan pek sorun olmadı ama sonra türlü türlü sıkıntılar yaşadım ama son bir iki gündür telefon kendi kendine kapanıyor sonra açılıyor sürekli oluyor bu sebebi nedir acaba çözümü var mı ?
  • Kemal* kullanıcısına yanıt
    Onu bende de diyordu kapatıp açınca düzeliyordu. Ama telefon 2-3 aydır boşta bilmiyorum kapalıyken düzeldi mi
  • erding08 kullanıcısına yanıt
    Pili şişmiştir, değiştirirseniz sorun kalmaz

• az önce telefonuma bir mesaj geldi yasal takip ten imei numaranız klonlanmistir 30 gün içinde kapatılacaktır bu ne iştir benim telefonum kaçak değil faturası garantisi her şey var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

az önce telefonuma bir mesaj geldi yasal takip ten imei numaranız klonlanmistir 30 gün içinde kapatılacaktır bu ne iştir benim telefonum kaçak değil faturası garantisi her şey var

Slm bence ilk once *#06# yapip imeinizihttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php bu adresten bir kontrol edin bakalim ne yaziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat@fdh

1) Telefonunuz rootlu değilse rootlayın,
    2) gereksiz bi sürü program var onları kaldırın (veya Titanium Backup Pro programı ile dondurun)
    3) XXLM8 kernelini yükleyin

oyun performansının arttığını göreceksiniz

Titanium Backup Pro gibi uygulamaları indirebilmek için root yeterli midir? Orijinal rom kullanılırken de bu yapılabilir mi?

Rom olarak neyi tavsiye edersiniz? CM9 için birçok insan iyi diyor ama bilemiyorum.
  • Arkadaslar slm 2.el almis oldugum wonder i kullaniyorum ancak kendi sarj adaptoru ve laptop usb baglantisinin haricinde s3 ve iphone da kullandigim usb adaptorlerine tepki vermiyo illede kendi adaptorum diyo.bir bilgisi olan varmi acaba...

• Arkadaslar slm 2.el almis oldugum wonder i kullaniyorum ancak kendi sarj adaptoru ve laptop usb baglantisinin haricinde s3 ve iphone da kullandigim usb adaptorlerine tepki vermiyo illede kendi adaptorum diyo.bir bilgisi olan varmi acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

az önce telefonuma bir mesaj geldi yasal takip ten imei numaranız klonlanmistir 30 gün içinde kapatılacaktır bu ne iştir benim telefonum kaçak değil faturası garantisi her şey var

Slm bence ilk once *#06# yapip imeinizihttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php bu adresten bir kontrol edin bakalim ne yaziyor.

baktm klonlanmis evet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.