Şimdi Ara

Samsung Galaxy W android market download sorunu?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben de Samsung Galaxy W telefonu yeni aldım.
    Benim sormak istediğim Markete girdiğimde hiçbir uygulamayı indiremiyorum.Herhangi bir uygulamayı indir dediğimde indiriliyor yazısı çıkıp öylece yazı duruyor.Hangi uygulamayı denesem hiçbirini indirmiyor.Samsung App den de denedim orada da hiçbir uygulamayı indirmiyor.Bu arada evden wifi ile nete giriyorum.Yani telefondan internete girebiliyorum.Sorun nedir acaba?..ayarlardan yapmam gereken birşey mi var?.Ne yapmam gerekiyor..? Bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

Merhaba arkadaşlar...

Ben de Samsung Galaxy W telefonu yeni aldım.
    Benim sormak istediğim Markete girdiğimde hiçbir uygulamayı indiremiyorum.Herhangi bir uygulamayı indir dediğimde indiriliyor yazısı çıkıp öylece yazı duruyor.Hangi uygulamayı denesem hiçbirini indirmiyor.Samsung App den de denedim orada da hiçbir uygulamayı indirmiyor.Bu arada evden wifi ile nete giriyorum.Yani telefondan internete girebiliyorum.Sorun nedir acaba?..ayarlardan yapmam gereken birşey mi var?.Ne yapmam gerekiyor..? Bu konuda yardımcı olurmusunuz arkadaşlar...

Bende de Samsung Galaxy W var ama öyle bir sorun yok. Belki evdeki internettedir sorun 3g ile küçük boyutlu bir uygulama deneyin. Ya da app planet gibi başka marketler yükleyip deneyebilirsin.
  • market haricinde başka yerden indirebiliyormusun?
  • Evet arkadaşlar bugün itibari ile az çok sorunu öğrendim diyebilirim..

Telefonu oğluma almıştım bu arada..Bugün en azından samsung servis ile telefonda görüşmek için cihazı yanımda büroya götürdüm..Servisi aradım. Servis ile telefonda görüşmemde (büroya gitmeden telefonu fabrika ayarlarına döndürüp sim kartı takılı olmadan götürmüştüm) bana menü/ayarlar/uygulamalar kısmında Bilinmeyen kaynaklar ifadesinin onaylı şeklinde olmasını söylediler..Ben de o kutucuğu tıklayarak aktif hale getirdim...Daha sonra bürodaki wifi yi tanıtıp şifresini girerek bağlantıyı sağladım..Markete girerken de kendi gmail adresimi tanıttım.Marketde herhangi bir uygulama indirmek için indir seçeneğine tıkladığımda indirme işlemini başlattı ve indirdi.(inanılmaz mutluluk verici bir durumdu diyebilirim ) Daha sonra flash 11 ide güncelle dedim ve onu da yaptı..Yani herhangi bir sorun yoktu..Zaten sim kartda takılı olmadığı için telefonu kapatıp akşam eve getirdim.
    İşin ilginç yanı eve gelip evdeki modemin wifi şifresini girip tanıttığımda maalesef evde uygulama indirmesi yine başarısız oldu..Telefonu ilk aldığımdan (3 gün oldu) beri evdeki kablosuz modemden uygulama indirmeye çalışmıştım ama hiçbiri başarılı olmamıştı.Bugün bürodaki kablosuz modemde başarılı oldu..
    Şimdi sormak istediğim evdeki bu kablosuz modemden wifi ile neden uygulama indiremiyorum.Çünkü internete girmede bir sorun yok, Pc ile herhangi bir data indirmede sorun yok..yani bu telefon için modemde bir ayar mı yapmam gerek..Yardımcı olabilirmisiniz.?

Bu arada yarın tekrar büroya telefonu götürüp emin olmak için oradan tekrar uygulama indirmeyi deneyeceğim.Tekrar indirirse o zaman evdeki modemle ilgili bir sıkıntı yada ayar yapılması gerektiğine emin olacağım..

Modem ile ilgili bu durumu düzeltmede yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolbey -- 28 Aralık 2011; 20:35:15 >

• Sorununuz düzeldi mi ?
  • arkadaslar bende aynı telefondan var android marketen download yapamıyorum bi yardım edin gezinmede falan sorun yok
    ama bişey yüklemeye geldimi iş yükleniyor deyip öylece kalıyor.
  • yokmu bir bilen arkadas
  • Aynı sorun bende de var arkadaslar. Telefonum Galaxy Ace (CyanogenMod 7.2 yüklü). 1-2 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı olmadan evde ki wireless üzerinden telefon ile markete girip uygulama yukluyordum. Sonradan markete girip uygulamayı indir dediğimde, yükleniyor yazısı çıkıp orada takılmaya basladı. İşin enteresanı başka bi yerdeki wireless ağından markete girdiğimde uygulama indiriyor, güncelleme yapıyor. Telefonda custom rom cyanogen mod yuklu acaba ondan mı yapıyodur dedim, telefonu sıfırdan orjinal rom'la kurdum. Orjinal romlu halinde bile sorun aynı. Yani telefonu formatlasamda aynı netice. Bu soruna çözüm bulabilecek var mı?
  • bende galaxy note var fakat arama yaparken bu konuyu görünce buraya yazayım dedim. sonuçta sorun aynı telefonla ilgisi yok zannedersem.
    bende de marketteki uygulama indiriliyor ve yükleme aşamasına geçince donup kalıyor bildirimden temizlemesem hep öyle yükleniyor yazıyor orda ama yüklendiği de yok. daha bu sabaha kadar en ufak sorun yoktu şimdi nerden çıktı niye oldu bu problem bilen kimse yok mu acaba?
  • Merhaba arkadaşlar sony ericson xperia arc var telefon yurt dışından gelme geldiği ilk günler sorunsuz bir şekilde android marketten indirme yapılabiliyordu daha sonra google playa döndü kısa bir süre gene indirdim fakat bir süre sonra hiç indirme yapmamaya başladı ne kadar program denediysem indiriliyor yazıyor ve saatlerce öylece bekliyor çok kişinin yöntemini denedim olmadı en sonunda gittim sıfır modem aldım yok yimne olmadı kafayı yiyeceğim artık bunun çözümü nedir sony ericson xperia arc
  • aynı sorun ne yazık ki bende de var. eskiden evde ttnet vardı sorunsuz bi şekilde uygulama indirebiliyodum. daha sonra ttnet i kapatıp superonline a geçtik. superonline a geçtiğimizden beri telefondaki uygulamaların güncellemelerini yüklemiyordu. indiriliyor diyip hiç ilerlemiyodu. bugün telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. bu sefer de hiçbi uygulamayı indirmiyor. sadece mx player indi. indirmeyi denediğim bütün uygulamalarda indiriliyor deyip ilerlemiyor hiç. nasıl çözebilirim bunu bilen var mı?

edit: çözümü buldum. eğer aynı sorunu yaşayan olursahttp://forum.donanimhaber.com/m_66752114/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66903902 bu konuda çözümü anlatılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 14 Ekim 2012; 14:26:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.