Şimdi Ara

Samsung Galaxy W i8150 ve Sony Ericson Xperia Neo V

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende android işletim sistemli telefonlardan birini almaya karar verdim başta kararım Galaxy Ace üzerinde idi ama biraz daha bitçeyi kasıp daha iyi bir telefon alayım dedim araştırmalarım üzerine. Sonuç olarakda galaxy w ve xperia neo v arasında kaldım. Bir gün neo v alayım diyorum başka birgün galaxy w olsun diyorum şu anda galaxy w biraz daha ağır basıyor yani %54 falan galaxy w istiyorsam %46 da xperia neo v o yüzden birde kullanan, araştıran, bilen ve fikri olan DH kullanıcılarının da bir fikrini alayım dedim.

Galaxy W seçme nedenlerim olarak:

-öncelikle 1.4 ghz işlemcisi uygulamaları kullanım ve ileriye yönelik olarak oldukça cezbedici geliyor fakat Neo V de de aynı işlemci kullanılıyor sadece W nun ki fabrika çıkışlı OC li olarak geliyor risk alıp Neo V içinde OC yapılabilir.
    -Malzeme olarak xperia neo v den daha kaliteli olduğu gözüküyor
    -Tasarım olarak güzel değil amaXperia Neo V göre biraz daha ince ve hafif

Xperia Neo V seçme nedenlerim olarak:

-Öncelikle daha kaliteli ekranı olması. Galaxy W da S-LCD, Neo V de TFT LED ekran var
    -Android 4.0 a yükseltileceğinin resmi olarak duyrulmuş olması var ama Samsung un bu telefona Android 4.0 getirmeyeceğini düşünmüyorum zira bu telefonun piyasasını öldürmüş olur ama yinede şu an için getirilmesi muhtemel olarak söylendiği için hala bir risk olarak görüyorum galaxy w u
    -Tasarım olarak daha güzel duruyor ama malzeme olarak Galaxy W kadar kaliteli değil

Fiyat olarak Galaxy W den biraz daha ucuz ama öok da öenmli bir fark yok açıkcası 100 tl civarı bişey Neo almış olsam 100 tl kadar kar etmiş olacam ama Galaxy W alsam da aradaki farkı düşünmem

İşte bu gibi sebeblerden dolayı iki telefon arasında gidip geliyorum araştırmış, kullanmış kullanan ya da bilgisi oaln arkadaşların da tavsiyesini bekliyorum tam olarak kararımı oturtmak için bundan dolayıda başka telefon önermezseniz sevinirim. Herkese kolay gelsin

• galaxy w
  • arkadaşım ben de nokia c6-01'le başladım telefonlara bakmaya sonra sony neo v'ye sardım ve 1 hafta boyunca araştırdım bu telefonları..en son neo'da karar verip almaya gittiğimde galaxy w'yi gösterdiler bana ve o ana kadar hiç araştırmadığım telefonu mağaza içinde kullandıktan ve internette çok kısa bir araştırma yaptıktan sonra aldım..ve iyi ki almışım diyorum bence sen de herkes gibi samsung almalısın... :)

İCS-4'ün bu telefona gelmemesi isyan sebebidir :) eğer neo w'ye geliyorsa bu telefona hayli hayli gelmesi lazım yani mantık dışı..

ekran kalitesi neo'nun +'larından saymışsın ama bence gidip galaxy w'yi yerinde incelemen lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemf2bone

arkadaşım ben de nokia c6-01'le başladım telefonlara bakmaya sonra sony neo v'ye sardım ve 1 hafta boyunca araştırdım bu telefonları..en son neo'da karar verip almaya gittiğimde galaxy w'yi gösterdiler bana ve o ana kadar hiç araştırmadığım telefonu mağaza içinde kullandıktan ve internette çok kısa bir araştırma yaptıktan sonra aldım..ve iyi ki almışım diyorum bence sen de herkes gibi samsung almalısın... :)

İCS-4'ün bu telefona gelmemesi isyan sebebidir :) eğer neo w'ye geliyorsa bu telefona hayli hayli gelmesi lazım yani mantık dışı..

ekran kalitesi neo'nun +'larından saymışsın ama bence gidip galaxy w'yi yerinde incelemen lazım..

Yerinde de inceledim 2 telefonu bilmiyorum çok abartılı olmasada daha net gibi geldi görüntüsü ama W nun da görüntüsü çok güzel sonuç ta. Aslında en büyük düşünme sebeblerinden bile ICS nin Galaxy W ye gelmemesi yani SE gidip babalar gibi Neo V ye geleceğini açıklamışken Samsung dan hala bir haber yok. 1000mhz lık ytelefona gelip te 1400 mhz lık telefona gelmemesi çok saçma olur ve bencede bir isyan sebebi olur bu yüzden samsung un böyle birşey yapacağını sanmıyorum. Daha işte tam kararımı vermiş değilim.

• Başka fikri olan varmı arkadaşlar ya karar veremedim tam olarak, galaxy w almayı düşünüyorum ama yinede pişman olacağım bir şey olmasın
  • Arkadaşımda Xperia Neo V var gayet şık bir telefon. ICS güncellemesi de alacak zaten yeterli olur diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.