İnternet sitelerinde gönderim 3 Eylül'de başlayacak yazıyordu ancak benim Samsung'un kendi sitesinden ön sipariş verdiğim Galaxy Watch 3'üm dün elime ulaştı şu an kullanıyorum. |
Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı (6. sayfa)
-
-
e biraz anlatsana dostum merak edenler var sarji vs. hadi sarji az cok tahmin ediliyor biraz kısa inceleme versen de meraklar gitse :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var elle yazma.Ekg tansiyonda aktif suanda GWA2 de kullanilabiliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Resmi güncelleme ile aktif oldu değil mi tansiyon ve ekg?
tansiyon ekg yalanlarını yapacaklarına onları kaldırıp fiyat düşürseler daha iyi olurdu
Bugün 3. günüm. Saat arayüzü yüklemek istiyorum bol bol. Önerebileceğiniz bir yer var mı?
-
Sadece samsung galaxy store den iniyor arayüzler. Orda yüzlerce var zaten....
Bişey sormak istiyorum. Tansiyon ve ekg aktif mi saatte denediniz mi. Sırf bu yüzden alacağım saati
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 5 Eylül 2020; 1:32:21 >
Güle güle kullanın. Tansiyon be ekg aktif mi acaba.
Alanlar kullananlar saat hakkında yorum bekliyoruz özellikle tansiyon ölçümü
Bende dun hepsiburadadan mystick silver versiyonunu siparis gectim. Dunden beri hareket yok pazartesi kargoya verilecek gozukuyor. Korktugum nokta stokta olmayan urunu satin almis olmak olmam,musteri hizmetleri stokta var diyor bakalim...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
23 Ağustos'ta bende gümüş renk sipariş verdim. Önce 31 Ağustos dediler, sonra mail geldi 5 Eylül'de tedarik edilip kısa sürede kargolanacak diye ama satış sayfasında da 4 Eylül yazıyordu. Bugün 5 Eylül tedarik ettiniz mi dedim, 14 Eylül'de yollayacağız dediler. Sonra siyah renk çevriliyor mu diye sordum siyaha çevirip bugün kargolanacak dediler ama bir saat sonra iptal ettim. Zaten Samsung mağazasını aradım haftaya gelecek dedi gözüm ile görürüm belki de almam S3 frontier ile devam ederim.
Merak ettim bakalım size pazartesi yollayacaklar mı, bilgi verirseniz sevinirim.
Sizin mesajinizdan sonra hepsiburadayi tekrar aradim, stoklarimizda var pazartesi gondericez dediler. Durumu size bildiririm muhakkakquote:
Orijinalden alıntı: nimbuzz23 Ağustos'ta bende gümüş renk sipariş verdim. Önce 31 Ağustos dediler, sonra mail geldi 5 Eylül'de tedarik edilip kısa sürede kargolanacak diye ama satış sayfasında da 4 Eylül yazıyordu. Bugün 5 Eylül tedarik ettiniz mi dedim, 14 Eylül'de yollayacağız dediler. Sonra siyah renk çevriliyor mu diye sordum siyaha çevirip bugün kargolanacak dediler ama bir saat sonra iptal ettim. Zaten Samsung mağazasını aradım haftaya gelecek dedi gözüm ile görürüm belki de almam S3 frontier ile devam ederim.
Merak ettim bakalım size pazartesi yollayacaklar mı, bilgi verirseniz sevinirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Iraktayim, İsveçten galaxy watch 3 silver rengini sipariş ettim yakinda ulaşır, cihaz E-SİM Lte verisyonu, şimdi birkaç sorum olacak,
1- buna e sim taktırmak için telefonumunda Esim desteklemesi gereklimi?
2- E sim takarsam ve internete baglansam, telefondan bağımsız İnstagram, messenger WhatsApp gibi uygulamari yukleyebilirmiyim, çünkü belkide telefonumun bağlantısı olmaz ama saatin ola bilir.
Bende aktif değil. Mr.time diye bir uygulama ile bişeyler yaptım arayüz için. Kendi marketi dışında da uygulamalarla arayüz değişiyor. Ama o şekilde sanki widget gibi çalışıyor. Daha fazla pil yiyebilir. Uzun vadede denemek lazım. Ben tüm kablosuz şarj cihazlarıyla doluyor sanıyordum ama malesef saat için olanlar ayrıymış. Ben de hipertansiyon ve taşikardi var. Ben de bu yüzden aldım zaten. Umarım çabuk gelir. Ama active 2 modeline de ekg gelecek demişler ama 1 yıl olmuş daha gelmemiş. Bence bunlar gelmeden bilekliğin büyük ekranlısı sadece. Eliptik bisiklet yaptım akşam kendi algıladı süre tuttu filan tamam da ne işe yaradı. Bence spor takibi filan gereksiz şeyler. Nabzımı zaten spor aleti de takip ediyor. Tansiyon için alacaklar bence bekleyebilir ama dolar ne olur bilemem. Şuan Yurtdışından ucuz diye aldım geçtim ama biraz şimdi gereksiz miydi diye düşünmeye başladım.
-
e-sim içine takılan bişey değil sanki. Biraz araştırmanız lazım. Her ülkede yok henüz.
-
Fiyatlandirmada çok ilginç bir durum oluşmuş yurt dışı 400 kusur dolar olan saat burada 2200 kusur üstelik 100lira kredi kartı puan ilavesi 9 taksit vs.
Net 100 dollar civarı ucuz şu anda...
Onu bendr merak ettim bu işte bir terslik var kesin yakında çıkar kokusu
Galaxy Watch e gore 3 ün batarya performansini merak ediyorum. Yorumlara gore 1.5 gun ancak cikariyor deniyor 3 icin. Onceki nesil de 3 gun ortalama deniyordu.
Ayni batarya ile yariya düştü işe biraz daha beklemek lazım akilli saat konusunda.
Bende active 2 vardı. Onda tansiyon ölçülüyordu. Tansiyon ekg Varmı yok mu diye beklemek mi mantıklı yoksa kampanya, puan, hediye çeki falan derken bana 2000 tl ye denk gelecek, ucuzken alıp beklemek mi daha mantıklı bilemedim.
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi executive44 -- 9 Eylül 2020; 16:2:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X