Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
21.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nimbuzz

23 Ağustos'ta bende gümüş renk sipariş verdim. Önce 31 Ağustos dediler, sonra mail geldi 5 Eylül'de tedarik edilip kısa sürede kargolanacak diye ama satış sayfasında da 4 Eylül yazıyordu. Bugün 5 Eylül tedarik ettiniz mi dedim, 14 Eylül'de yollayacağız dediler. Sonra siyah renk çevriliyor mu diye sordum siyaha çevirip bugün kargolanacak dediler ama bir saat sonra iptal ettim. Zaten Samsung mağazasını aradım haftaya gelecek dedi gözüm ile görürüm belki de almam S3 frontier ile devam ederim.

Merak ettim bakalım size pazartesi yollayacaklar mı, bilgi verirseniz sevinirim.

Pazartesi oldu kargoya verilmedi,2 kere aradim siyah rengini gonderin dedim,oyle birsey yapamiyoruz dediler. Surekli erteleniyor simdide 16 eylul yapmislar tarihi. Sikayetvar sitesine yazacagim yarin sabah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• harun2413 H kullanıcısına yanıt

Öncelikle bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

Size stokta var dedikleri için bir umudum vardı ama anlaşıldı ki ellerinde gümüş yok. Siyaha çeviremeyiz diye bir şey yok bundan emin olun, ben siyah renk oluyor mu diye sorduğumda anında siyaha çevirdiler siparişi. Aslında ben o zaman biraz huylanmıştım, demek ki ellerinde gümüş renk yok ki anında siyaha çevirdiler diye düşündüm.

• Pil konusunı merak edenler için, (45 mm).

Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre The Sorcerer -- 7 Eylül 2020; 21:46:35 >
  • 1uzaklar1 1 kullanıcısına yanıt

benim bildiğim e simli model o fiyata bizdeki düz modeli o yuzden fiyat böyle diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt

galaxy watch 46mm modelinde pil daha büyüktü ve 4-4.5 gün gidiyordu watch 3 te pil ufaldi daha az gitmesi bundan sebep.

• cumur C kullanıcısına yanıt
    Amerika'da vergisiz olarak wifi 429, lte 479 dolar (45 mm olan).

• Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt

bu kullanım nasıl yani ne acik ne kapali gps açıkmı surekli wifi falan açık mi aktif kullanımınız nasıl kalp ritmi 10 dk 1 olarak mi ayarlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 7 Eylül 2020; 22:17:11 >

Samsung serisi saatler, batarya değil performans odaklıdır. Yani olabilecek bütün premium özellikleri barındırır. Yani uygulama yuklemek, mesajlardaki multimedia öğelerini görüntülemek, mesajlara cevap vermek, otomatik antreman algılama, hassas sensorlar, donmayan kasmayan işlemci, sonsuz ve kişileştirilebilir saat kadranları, her saat kadranını AOD yapabilme ve daha hatırlayamadığım pekçok özellik. Bu yüzden en fazla 2 gün batarya süresi alırsınız. Ben daha önce s3 frontier, galaxy watch ve active 2 kullandım. Batarya durumu bu şekildeydi. Çok çok kasarsanız 3 gün olur.

Yok bu özelliklerin hiçbiri olmasın ama bataryası uzun gitsin diyenler, huawei ve xaomi akıllı saatlere yönelmeli.

Şu an mesela huawei gt2 saatim de var. Yukardaki özelliklerin hiçbirisi yok. Ama batarya 8-9 gün gidiyor. Akıllı saatten daha çok janjanlı bileklik sınıfına girebilir ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 7 Eylül 2020; 22:43:26 >
    Kalp ritmi 10 dk, günlük 12 bin adım civarı yürüyüş var, ekran sadece hareket edince açık. Wifi açık değil hep Bluetooth bağlıydı.

• keremalp kullanıcısına yanıt

Dostum 1 sene kullandım saati neyin ne olduğunu iyi biliyorum, ben saati belki bu forumda en aktif kullanan sayılı insanlardanım, yani bunları bana söylemenin bi anlamı yok, 4 günden aşağı şarja koyduğumu bilmem, kaldı ki çoğu kullanıcıda aynı süreleri aldı alıyor forumu başından biraz okursan anlarsın zaten, 5 günü gören arkadaşlar da var onuda belirteyim, birinin 470 mah son çıkan watch 3 ün pili 340 mah üstelik aynı işlemci, desen ki işlemci değişik az enerji tüketir eyvallah ama öyle bi durum yok ortada bu saat 2 gün den fazla gitmez yani galaxy watch 46 mm modeliyle kıyas bile götürmez.

galaxy saati saat modunda kullanırsan 1 aya yakın gidiyor kullanım ömrü bunlar yeni olaylar değil. Ben bu saati 46mm olanı sırf pili için aldım frontier da Kısa süre kullanıp elimden çıkardım eleştirilen nokta zaten saatin pilde geriye gitmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 10 Eylül 2020; 18:8:7 >
  • Arkadaşlar 45mm siyah olani 2279 a HB dan pazar akşam sipariş ettim, pazartesi öğlen geldi. Kredi kartı ile ödeyince 100 puan verdi ve 6 taksit yaptı 😁
    İlk akıllı saatim olduğu için diğerleri ile karşılaştırma yapamam ama en azından benim beklentilerimi karşıladıgini söyleyebilirim.
    EKG ve tansiyon programlarini nasıl kullanacağımızı gösteren bir video var active 2 forumundan bulduğum orada yapılanları uygulayinca her ikisi de aktif oldu ve gayet düzenli çalışıyor.
    Spor ve sağlık takibi için aldığım saat her ikisini de iyi bir şekilde yerine getiriyor özellikle uyku takibi 10dk da bir kalp atışı olcmesi olumlu özellikleri, bunların yanında sos araması ve düşme, kalp krizi gibi durumlarda acil durum kişisini bilgilendirmesi aradığım özelliklerdi.
    Batarya tam günü rahat çıkarıyor ama dikkatimi çeken hızlı şarj olmuyor. Bu ufak bataryanın şarjı 2 saati geciyor ve şarj için ya verilen cihazı kullanmak ya da kablosuz sarj olması lazım yani araba da veya arkadaş yanında bulacağınız kablo ile şarj olmuyor. 🤔
    Ilave ho şuma giden özellikleri Spotify kontrolü, Airpods uyumu, telefona cevap vermesi ve alarmın kolda olması 🤩
    Yuzme ve denizde ki denemeleri daha yapamadım ama aradiklarim arasındaydı, bu arada pusula ve tek tuşla koordinat alıp konum paylaşımı bulamadım öyle bir program varsa çok fayladali olur.

• Suan hepsiburada gumus rengin satisini kaldirmis siteden. Benim siparisim ne olacak anlamadim. Sikayetvara yazdim aradim ettim siyah gonderin dedim. Ilgili birime ilettik diyorlar baska birsey yok. Bugun de gondermezler ise aksam iptal edicem,rezalet bir firma. Hep yalan dolan en gec su tarih bu tarih yalanlarina inanmayin arkadaslar resmen insan kandirmaktir bu yaptiklari.

Nasıl aktive ettiğinizi paylaşır mısınız?

Gümüş renk için üç saat içinde kargoda yazıyor, sizin durumunuz ne oldu?

• quote:

Gümüş renk için üç saat içinde kargoda yazıyor, sizin durumunuz ne oldu?

Evet simdi eklemisler. Ama benim siparisimde hala bir hareketlilik yok,sadece isleme alindi yaziyor,musteri hizmetleri gun icerisinde kargoya verilecek diyor. Guvenim kalmadi artik bunlara

Müşteri hizmetlerinin de birşeyden haberi yok ki. Hiç unutmam geçen sene bir ürün aldım, yola çıkacağım için ekstra ücret verip gün içinde hepsijet teslimatı seçtim. Müşteri hizmetleri akşam size teslim edilecek diyor, teslimi yapacak olan hepsijet de Hepsiburada da hata olduğunu ürünün dolaşıp dört gün sonra teslim edileceğini söyledi. Nitekim hepsijet haklı çıktı :)

• quote:

Müşteri hizmetlerinin de birşeyden haberi yok ki. Hiç unutmam geçen sene bir ürün aldım, yola çıkacağım için ekstra ücret verip gün içinde hepsijet teslimatı seçtim. Müşteri hizmetleri akşam size teslim edilecek diyor, teslimi yapacak olan hepsijet de Hepsiburada da hata olduğunu ürünün dolaşıp dört gün sonra teslim edileceğini söyledi. Nitekim hepsijet haklı çıktı :)

O kadar cok haklisiniz ki,sadece olsun diye almislar onlari işe. Sikayetvara yazdim, buyuk ihtimalle benim siparis haftaya sarkicak gibi bu saat oldu hala isleme alindi yaziyor,5 gundur hicbir hareket yok.

• Saatte çok ama çok lazim olan bir özellik yok, Oda gelen bildirimlere messenger WhatsApp gibi sesli mesaj göndermek, nasıl koymamışlar aklım almiyor, yokmu bir yolu olan?

Ben zaten genel yazdım. Senin üstüne direk almana gerek yoktu. Ben özetle ne demişim. Pil takıntısı olanlar bu saatle mutsuz olur. Benim gibi herşey olsun varsın hergün şarj edeyim diyenler için paranın alabileceği en iyi akıllı saat.

• Ahmet.Mecit A kullanıcısına yanıt

Active 2 kullanırken hatırlıyorum. Paralı bir uygulama satın almıştım. G keybord mu neydi adı. Her türlü cevap veriyordun mesaja. Sesli cevap da vardı. Oradaki arkadaşlara yazabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.