< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı (9. sayfa)
-
-
Airpods1 ile kullanıyorum, problem yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankarada hiç bir yerde watch 3 45mm bulamadım. Ankarada olan mağaza bilgisi olan var mı ?
-
bende yaratmadı evet, hatta hüsran oldu benim için, pili sensör kalitesi vs.
Su saatin gümüs versiyonunun kadranini ne diye siyah yaparlar anlamiyorum. Sirf bu yuzden Gear S3 Classicten vazgecmiyorum.
-
Yeni tanıtılan Apple 6 yı bekliyorduk ama 18 saat pil ömrünü ve 4bin lira civari fiyatı görünce çok şaşırdık. Bu durumda Samsung watch 3u Türkiye de bedava dağıtıyor gibi, hem global fiyatlara göre yüzde 30 ucuz, hem de özellik olarak en yakın rakibine tur bindiriyor. Apple da olup da Samsung da olmayan bir özellik göremedim şimdilik.
quote:
Orijinalden alıntı: 1uzaklar1
Yeni tanıtılan Apple 6 yı bekliyorduk ama 18 saat pil ömrünü ve 4bin lira civari fiyatı görünce çok şaşırdık. Bu durumda Samsung watch 3u Türkiye de bedava dağıtıyor gibi, hem global fiyatlara göre yüzde 30 ucuz, hem de özellik olarak en yakın rakibine tur bindiriyor. Apple da olup da Samsung da olmayan bir özellik göremedim şimdilik.İtibar, stabilite, elma logosu, prestij vs vs vs
Şaka bir yana o ekosistemi kullaniyor olsam tercih ederdim ama android tarafinda olanlardan olarak 16 saat kullanimli saatide tercih etmezdim. Ki watch 3 bile 2 gun densede ileride her gun sarj gerekecek
Mi Band 4'ten sıkılıp şöyle güzel bir akıllı saat arayışına girdim ve Galaxy Watch 1 ile Galaxy Watch 3 arasında kaldım. Galaxy Watch 3 iyi güzel de, pil ömrü kafamı kurcalıyor. Kullanan arkadaşlar bir tam şarjla elde ettikleri kullanım sürelerini paylaşabilir mi?
Pil takıntınız varsa almayın. Herşeyi yapan premium bir saatin 2 günden fazla şarj tutması bir hayal........
Hiç bir özelliğini kısmadan full kullanıyorum. İkinci gün gece yatmadan önce şarja takıyorum
Sensor kalitesinde en ufak bir sıkıntı yok. Pil ömrüde, gerçekten akıllı saat olduğu için, yani adı akıllı saat olup kendisi cancanlı bileklik olan saatlerden olmadığı için 2 gün. Bende huawei gt2 var. Şarjı 7 gün gidiyor ama neye yarar. Hiçbir özellik yokki
galaxy watch 46mm kullanmadığınız için bu düşünceniz gayet normal, 4-4.5 gun giden saatten bahsediyorum, sensör kalitesi dediginiz neye göre kime göre,
bi apple kalitesine yaklaşamadı hala galaxy wach 2 ile ayni sensörler 1 arpa boyu yol alınmamış üstüne pili ufaltmislar şimdi neyini seveyim yada oveyim ara model gibi saat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 16 Eylül 2020; 21:43:38 >
quote:
Orijinalden alıntı: keremalpPil takıntınız varsa almayın. Herşeyi yapan premium bir saatin 2 günden fazla şarj tutması bir hayal........
Hiç bir özelliğini kısmadan full kullanıyorum. İkinci gün gece yatmadan önce şarja takıyorum
Her şeyi yapan bir başka premium saat Galaxy Watch 1 var hocam, hem de 4 gün civarı gidiyor. Barometre sıkıntısı olmasa direkt Galaxy Watch 1 alırdım ama o kadar parayı da riske etmek bana doğru gelmiyor.
Edit: Hiçbir özelliğini kısmadan derken mesela neleri kısabiliyoruz? Bana mesela sürekli bildirimler açık olsa yeterli. Örneğin 10 dakikada bir nabız ölçme, yürüyüş dışında etkinlik takibi, müzik dinleme vb. kullanacağımı sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 16 Eylül 2020; 21:46:12 >
Arkadaşlar 10 gündür kullanıyorum; yüzme, bisiklet, yürüyüş ve salonda denedim. Özellikle kalp atış ekranı ve Samsung health ile koordineli spor istatistikleri süper. Sensörlerden kalp ve tansiyon gayet iyi çalışıyor, hergun test ettim diğer cihazlarla ciddi bir farklılık göremedim. Pili ise çoğunlukla saat hep açık durumunda, kalp 10 dk, konum NFC ve wifi kapalı olarak 24 saatte yüzde 25-30 kaliyor. Buna 1 saat civarı spor faaliyeti ve 2, 3 defa da çeşitli sağlık ölçümleri dahil. Akşam TV seyrederken 1,5 saatte falan şarjı full oluyor uyurken yine takıyorum 😁 Düşme takibi ve sos arama özellikleri ise yalnız yasayanlar için olmazsa olmaz fonksiyonlar. Fazla program yüklemedim çünkü telefon ekranından okumak daha kolay geliyor bunların yanında evde TV ve arabada Spotify kontrolü, Google maps ile navigasyon yaparken bilekte titreyip yol göstermesi, telefon yerine bilekten alarm titretmesi, teli cepten çıkarmadan bilekten direk telefon araması yapmak ya da yanıtlamak bana çok kullanışlı geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1uzaklar1 -- 16 Eylül 2020; 23:34:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bütün galaxy saatlerini kullanıp sattım hocam. Ayrıca şu anda huawei ve xaominin de saatleri var elimde kullanıyorum. Yine android saatler de kullanıyorum. Galaxy 1 ile bunun arasında baya fark var. Bikere ekran büyüdü. Ve benim için çok önemli olan tansiyon, ekg geldi.
İkinci sorunuzda şöyle, isteseniz düz saat olarak kullanırsınız o zaman dört gün gider şarjı. Ben hiç kısmıyorum. Aod ve bildirimler hep açık, otomatik egzersiz algılama, nabız takibi, geceleri uygu takibi, arayüz değiştirme, sık sık tansiyon ölçme, spotify kontrolü, ve aklıma gelmeyen diğer şeyler..... İkinci fün akşam şarja takıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 17 Eylül 2020; 0:30:42 >
Sürekli çürük elma saatinden bahsetmeniz den niyetinizi anladım. Saate benzemeyen ucube tipi ve 18 saati çıkarmayan pil ömrürnün nesini başarılı bulayım. Kasası bile aynı 6 serinin.
Problemsiz çalışan sensorları niye değiştirsinler anlamadım.
Ekran boyutu ve kasa değişti, tansiyon ekg gibi özellikler geldi. Arpa boyu gitmemiş mi oluyor.?
Arpa boyu gitmeyen çürük elmanın kasası bile değişmiyor, bide pil ömrünü 18 saate düşürmüşler.
Kullanıp sattığım saatler
Samsung s3 frontier
Samsung galaxy watch
Samsung galaxy watch active2
Huawei watc gt
Xaomi amazfit gtr
Xaomi stratos2
Xaomi amazfit verge
Ticwatch Exxpress
Zeblaze Thor4 pro
Kingwear kw88
Miband4
Huawei band4
Şu an kullandığım saatler
Samsung watch3
Samsung gearfit2 pro
Xaomi amazfit gts
Xaomi mi watch Color Türkiyede satılmıyor
Xaomi amazfit vege2 Nexo Türkiyede satılmıyor
Huawei watch gt2 oğlum kullanıyor
Huawei watch gt2E
Kospet Optimus Pro
Miband 5
Bilgi almak istediğiniz varsa ayrıntılı bilgi veririm
-
quote:
Orijinalden alıntı: keremalpBen bütün galaxy saatlerini kullanıp sattım hocam. Ayrıca şu anda huawei ve xaominin de saatleri var elimde kullanıyorum. Yine android saatler de kullanıyorum. Galaxy 1 ile bunun arasında baya fark var. Bikere ekran büyüdü. Ve benim için çok önemli olan tansiyon, ekg geldi.
İkinci sorunuzda şöyle, isteseniz düz saat olarak kullanırsınız o zaman dört gün gider şarjı. Ben hiç kısmıyorum. Aod ve bildirimler hep açık, otomatik egzersiz algılama, nabız takibi, geceleri uygu takibi, arayüz değiştirme, sık sık tansiyon ölçme, spotify kontrolü, ve aklıma gelmeyen diğer şeyler..... İkinci fün akşam şarja takıyorum
Benim tahmini kullanım senaryom şöyle olur, AOD kapalı, bildirimler sürekli açık, uyku takibi sürekli açık. Saatin (Mi Band 4'e ek olarak) özelliklerini keşfettikçe kullanırım diye tahmin ediyorum. 2.5 gün-3 günü görse bana yeter aslında.
Edit: Pil ömrü dolayısıyla Huawei saatleri ilgimi çekmiyor değil ama Samsung'a kıyasla daha işlevsiz diye biliyorum. GT2 Pro'yu beklemeye değer mi yoksa Galaxy Watch 3 mü tercih etmeli?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 17 Eylül 2020; 11:27:38 >
-
ne alakası var bende garmin kullandım, simdi yazınca ne olacak, söylediğim şeyi anlamamışsınız ki neyi anlatacam size, ben apple watch kullanmıyorum son kullandığım saati (galaxy watch46mm) yukaruda yazdım, simdi hepsini kullanınca o urun hakkında bilginiz olmaz yada iyi olduğu göstermez,
ekg dediniz daha dogru duzgun aktif olmadi ki o sensorlerle izin alması çok zor
bende tüm galaxy saat serisini kullandım hatta eşimde su an watch 2 var ben size diyorum ki sensör kalitesi 1 arpa yol almamış watch 2 saat sensörlerinin aynısı
siz bana apple kotuluyorsunuz ben apple kullandigi mi söylemedim sensör kalitesi apple a yaklaşamaz dedim kaldı ki apple watch 3 kullanmış biriyim geçmişte, apple watch ta kullansaydiniz eminim sizde farkı anlardınız o ayrı konu.
isin özeti bu saat galaxy watch3 ibaresini hak etmiyor ara model gibidir.
biraz araştırın, sizden bilgi almam için benden çok bilgili olmanız lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 17 Eylül 2020; 12:1:28 >
Sadece yazmış olmak için yazmışsın. Kafanda bir önyargı oluşmuş. aynı şeyi tekrarlıyorsun. Sensor deyip duruyorsun. İyi çalışan sensor tipini niye değiştirsinler....
Tansiyon ölçümleri gayet düzgün. Artı eksi en fazla 0.5 birim fark oluyor tansiyon cihazlarıyla. Ama sen kafadan direk doğru ölçmezki deyip kestiriyorsun. Çunkü buna fixlenmişsin.
Her konuda bilgim senden. İydir. Buna hayat tecrubesi de dahil.
Ben aynı zamanda 4000 üyeli huawei gt2 telegram yardımlaşma kanalında yöneticiyim. Her gün yüzlerce insana, taichi yöntemiyle veya beta healt yöntemiyle multiple watchface yükleme tarifi yapıyorum.
Lüfen insanların kafasını kendi yanlış takıntıların için bulandırma.
Bu saatin eleştirilecek tek yönü pil ömrüdür. Oda bu özelliklerdeki premium bir akıllı saat için normal. Zaten soranlara söylüyorum. Şarj takıntınız varsa bu saati almayın diyorum.
Zaman zaman huawei gt2 saatimi de kullanıyorum. Tamam bir hafta şarjı gidiyor ama bakın bakalım kimi tatmin etmiş saat. Kimi fazla adım saydığından şikayetçi, kimi uygulama yüklenmemesinden, kimi doğruu düzgün rahat bir metodla saat arayüzü bile yüklenemesinden. Kimi bildirimlerin kesintili gelmesinden. Kimi saatin kasılmasından.
-
sensör kalitesi hakkında yüzlerce makale döküman mevcut biraz araştırırsanız takıntı olmadığını aksine galaxy watch2 üzerine geliştirmede olmadığını anlarsınız madem yöneticisiniz bunları size benim söylememe gerek yok.
-
Herkese söylediğimi sanada söyleyeyim. Şarj takıntın varsa samsung alma. En iyi senaryoda bile dediğin gibi 2.5 gün civarını görürsün.
Kısaca şöyle söyleyeyim. Herşey olsun, herşey çalışsında, varsın 2 günde bir şarj ederim diyorsan watch3 al.
Yok efendim bu kadar özelliğe gerek yok, belli başlı şeyler çalışsın, ama şarjı en az bir hafta gitsin diyorsan huawei gt2 veya gt2 pro al. Gt2 pro nun diğerinden tek farkı kablosuz şarj özelliği gelmiş. Zaten haftada bir şarj ediyorsun ki? Bide fiyatı biraz abartılı olacak galiba.
Huawei de alırsan farketmez yardımcı oluruz. Resmi olarak huawei kendi uygulaması içindeki birkaç arayüzden başka arayüz yüklemeye müsade etmiyor çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 17 Eylül 2020; 14:14:28 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X