Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
21.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada gibi siteler ilk stokları bitirmişler. Bidw zam yapmış çakallar. 2400 yapmışlar fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 17 Eylül 2020; 14:17:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Herkese söylediğimi sanada söyleyeyim. Şarj takıntın varsa samsung alma. En iyi senaryoda bile dediğin gibi 2.5 gün civarını görürsün.

Kısaca şöyle söyleyeyim. Herşey olsun, herşey çalışsında, varsın 2 günde bir şarj ederim diyorsan watch3 al.

Yok efendim bu kadar özelliğe gerek yok, belli başlı şeyler çalışsın, ama şarjı en az bir hafta gitsin diyorsan huawei gt2 veya gt2 pro al. Gt2 pro nun diğerinden tek farkı kablosuz şarj özelliği gelmiş. Zaten haftada bir şarj ediyorsun ki? Bide fiyatı biraz abartılı olacak galiba.

Huawei de alırsan farketmez yardımcı oluruz. Resmi olarak huawei kendi uygulaması içindeki birkaç arayüzden başka arayüz yüklemeye müsade etmiyor çünkü.

Sanırım "her şey olsun, her şey çalışsın" mantığında Galaxy Watch 3'ü tercih edeceğim. Bir de şunu sormak istiyorum, Galaxy Watch 1'in konusunda "barometre hatasının sadece kat sayımını ve dağcılık-tırmanma gibi aktiviteleri etkilediği" yazıldı. Bu konuda görüşünüz nedir?

• huawei'ye benzettim ben samsung ondan esinlenmiş gibi

• HighVoltage kullanıcısına yanıt

Açıkçası barometre, altimetre değerleri gps ve ortam basınç değerlerinin karışımı bir değer gösteriyor. Bu iş için özellikle üretilmiş bir cihaz olmadığı için artı - eksi 20- 30 birim hata kabul edilebilir. Kaldıki f- 16 ların altimetresinde bile artı eksi 5 feet tolerans var.

Şehir hayatında pek kullanılan bir özellik değil, ama dağda bayırda görev yapan bir komando veya ileri düzeyde sportif amaçla kullan acak bir dağcılık, tırmanma vs.... sporcusu iseniz, yani aitimetre barometre değerleri sizin için hayati ise, sırf bu işler için üretilmiş garmin, casio g shock saatler var. Onlar işinizi görür

• keremalp kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerinin hiçbiri bende yok hocam. Yani Galaxy Watch 1'in vereceği olası bir barometre hatası, bana sağladığı fonksiyonları etkilemeyecek, doğru muyum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar SAMSUNG WA dan alma arifesindeyim. malum hepsiburada zam yapmış çakallar WA da daha ucuz. her neyse 45 mm olan versiyonu almak istiyorum. fakat watch 1 deki gibi kasada boya atma durumları bu modelde de varmı yoksa siyah yerine boyasız olan sılver renginimi alayım. siyah kullananlar varmı? gönlüm siyahtan yana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 17 Eylül 2020; 21:13:27 >
  • 55525534 5 kullanıcısına yanıt

Siyah var ama daha yeni aldık. Kabarma olacaksada şimdi olmaz.

Yakında bezel, koruyucu tarzı aksesuarlar satılmaya başlar.

• HighVoltage kullanıcısına yanıt

Bütün watch serilerini kullandım. Ayrıca huawei ve xaomi saatleride kullanırken de, yani 5-6 senedir bir kere bile barometre bilgisine ihtiyaç duymadım. Şehrin göbeğinde oturuyorum

O zaman GW1 alıyorum. Sabırla tüm sorularımı yanıtladığımız için teşekkür ederim hocam.

• Oppo watch mu watch 3 mü sizce? Bi satte sanal asistan olmazsa neye yarar. Sunu ara bunu ara. Mesaja sesle cevap verme metne dönüştürüp gönderme. Yapamadiktan sonra ne ise yarar. Samsung hala neden yapmıyor şu saçma sapan isimli bixby denilen asistanı. Bu yüzden oppo alasım var hemde inanılmaz uygulama desteği..benim gibi düşünen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 55525534

Oppo watch mu watch 3 mü sizce? Bi satte sanal asistan olmazsa neye yarar. Sunu ara bunu ara. Mesaja sesle cevap verme metne dönüştürüp gönderme. Yapamadiktan sonra ne ise yarar. Samsung hala neden yapmıyor şu saçma sapan isimli bixby denilen asistanı. Bu yüzden oppo alasım var hemde inanılmaz uygulama desteği..benim gibi düşünen varmı?

Opoo watch müthiş bi saat inceleme fırsatı buldum. Arayüz akıyor resmen. Apple eatch kullanmasam kesinlikle alacağım saat oppo olur. Samsungtan uzak durun derim

• quote:

Orijinalden alıntı: arizaeren

Opoo watch müthiş bi saat inceleme fırsatı buldum. Arayüz akıyor resmen. Apple eatch kullanmasam kesinlikle alacağım saat oppo olur. Samsungtan uzak durun derim

Alıntıları Göster

Bakı şimdi tekrar oppo tarafına kaydım😁. Oppo da düşüncem, garanti konusu. 2 sene dolmasına yakın servise verip pilini degismeyi düşünüyorum acaba mümkünmü?

Oppo watch için genel görüşlerim

Wear os kullanması ve dolayısıyla google asistans gibi google nimetlerinden yararlanması çok büyük avantaj. Ayrıca kasa biçimi ve malzeme kalitesi baya başarılı. Akıcılık fena değil. Uygulama yüklemesi sınırlıda olsa var. Bunlar artıları.

Gelelim eksilerine....

Malesef görüntü itibariyle apple çakması olarak baya eleşririliyor. Pil ömrüde sadece 1 -1,5 gün civarı. Ayrıca fiyat 2300 tl olarak oppo gibi bir marka için baya uçuk bir rakam.

Genel görüşüm aynı fiyattaki watch3 daha fazla özelliklerinden, dolayı, yani tansiyon, ekg, stres, döner bezel, ana ekrana widget ekleme, yuvarlak kasalı gerçek bir klasik saat görüntüsü gibi...... bir tık daha önde duruyor. 1400 tl bandında bir fiyatı olsaydı rahatlıkla alınabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Oppo watch için genel görüşlerim

Wear os kullanması ve dolayısıyla google asistans gibi google nimetlerinden yararlanması çok büyük avantaj. Ayrıca kasa biçimi ve malzeme kalitesi baya başarılı. Akıcılık fena değil. Uygulama yüklemesi sınırlıda olsa var. Bunlar artıları.

Gelelim eksilerine....

Malesef görüntü itibariyle apple çakması olarak baya eleşririliyor. Pil ömrüde sadece 1 -1,5 gün civarı. Ayrıca fiyat 2300 tl olarak oppo gibi bir marka için baya uçuk bir rakam.

Genel görüşüm aynı fiyattaki watch3 daha fazla özelliklerinden, dolayı, yani tansiyon, ekg, stres, döner bezel, ana ekrana widget ekleme, yuvarlak kasalı gerçek bir klasik saat görüntüsü gibi...... bir tık daha önde duruyor. 1400 tl bandında bir fiyatı olsaydı rahatlıkla alınabilirdi.

O bahsettiğin özellikler watch 3 için kağıt üzerinde. Tansiyon ekg nabız bunları doğru ölçemedikten sonra anlamı yok. Bu ölçümlerin be sensörlerin dandikliği nette tarafsızca belgeleriyle mevcut. Ayrıc samsunga 2000lira verirsin bir ay sonra bin liraya satarsın anca. Rezalet bir politikası var. Watch active 2ye bir ay zor dayandım. Aklı olan samsungtan uzak durur. Oppo watch gerçekten başarılı bi saat. Alanı pişman etmez

• Sa arkadaslar wa2 ile watch 3 arasında gidip geliyorum watch ac 2 tipü daha güzel ama nabız ve tansiyon doğrulugu hakkında endişem var. Dolu video izledim watch 3 tansiyonda daha dogru sonuclar veriyor.

Merak ettiğim watch active 2 ile watch 3 nabız sensörleri bire bir aynımı? Dahamı geliştirilmiş? Lütfen bilgi verin

Ayrıca iphone kullanıcısıyım. Apk attırabılırmıyım saate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyguna_iphone -- 19 Eylül 2020; 12:13:28 >
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt

Sen kafadan sallıyorsun. Ben hergün kullanıp yaşıyorum. Tüm ölçümleri gerçeğe yakın. Defalarca test ettim tansiyon aletimle....

Samsung u ucuza satarsın diyorsun ama oppo yu satacağın bile şüpheli.

Oppo almayı düşünüenlere tavsiyem sakın 2300 tl veripte almayın çok pişman olursunuz

İlla köşeli dizayn alacaksanız xaomi amazfit gts var hemde 850 tl... Üçte biri fiyatına.... Üstelik google play da uygulama olarak ve internet sitelerinde binierce saat arayüzü desteği var.

Ben kafadan sallamıyorum. Sen amatör kullanıcısın. Sen ne bileceksin doğruluğu.amazfitle falan karşılaştırıyorsun. Bense garminle polarla karşılaştırıyorum. Yabancı kaynaklardan raporlanmış bilgilerden bahsediyorum. Tansiyona doğru demen zaten ne kadar abarttığının kanıtı zira tüm kaynaklar tansiyon ölçümünün sallamasyon olduğunu doğruluyor. Sen makinaya 3 kere referans ölçüm giriyorsun. O sırada ölçtüğünde tabi ki doğru çıkıyor:) ama mesela iki gün sonra yeni bir referans vermeden spora çık. Sporda ve sonrasında ölç tansiyonunu ve karşılaştır gör bakalım:)))

• Arkadaşlar oppo watch 46mm blac kaldım cok memnunum suan ekran muazzam kavisli ekran gerçekten kullanım kolaylığı yaratıyor. Bir suru app yükledim. Cihazda tık yok çok akicı bir arayüzü var. Inanılmaz app var youtube whatsap instagram vs vs.. Google'ın kendi uygulamaları ile telefonunuzdaki videoları fotoğrafları oynata biliyorsunuz saat üzerinden İsterseniz saat üzerinden isterseniz telefon üzerinden ses oynasa biliyorsunuz yani müzik açabiliyorsunuz Google Asistan oldukça iyi dediğiniz her şeyi yapıyor şunu ara bunu ara hava nasıl....
    Bu arada sabah uyanınca saat günaydın diyerek gece uyku verilerini benimle paylaştı. Bluetooth 4.2 olmasından korkmuştum fakat çekim mesafesi gayet iyi sahte kamera uygulaması yükledim telefondaki görüntüyü gayet güzel bir şekilde saati aktarabiliyor yani 4.2 olması pek dezavantaj değil gibi görünüyor görüntü aktarması Bayağı iyiydi En az bir 20-25 FPS var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 21 Eylül 2020; 12:19:34 >

Aliexpresteki global sürümlerde sadece indilizce dil desteği vardı. Sizinki Türkçe mi? Birde anlattığınız kullanım şartlarında şarjı kaç saat gitti. Youtube deki tanıtımlarda, yoğun kullanımla her akşam şaej gerekiyor deniyor..

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.