Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
11
Favori
21.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun...

Zahmet olmaz ise tansiyon ve ekg yi nasıl aktif ettiniz. Link, anlatım, video falan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=SdhIV7w-cDA&feature=youtu.be

☝️Burada anlatıyor, alta da link vermiş 1 program bir de onun ilavesi var yükleyince oluyor.

• Dün havuz denemesini yaptım 😃 aralarda durunca kaçıncı tur olduğunu sesli olarak soylemesi hoşuma gitti

Tabi deri kayışı degistirmemiz lazım

• Hala ana konusu yok, çok ilginç. Beklenen heyecani yaratamadi anlasilan.

• Benim watch 3 te bugün geldi bakalım. bozulan s3 frontier eski saatimin metal kordonu da tam oldu. deri kordonu kışın takmayı düşünüyorum. tansiyon ve ekg yi bende aktifleştirdim 5-6 değer +- veriyor ama idare eder.

• virtue28 kullanıcısına yanıt

Başka konu açmaya gerek yok. Burdan paylaşıma devam.......

Zaten şu an memlekette 3-5 kişide var. Ben teknosaya gelmesini bekliyorum. Çek, puan derken 1900 tl ye malolacak bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 9 Eylül 2020; 17:50:59 >
  • Deriden hiç hoşlanmadığım için ben de biraz paraya kıyıp spigen çelik kordon aldım amazon tr'den. Baya güzel oldu. Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın, güzel olmuş. Bu kayışlar da boy nasıl ayarlanıyor?

• nimbuzz N kullanıcısına yanıt
    İçinden aparatı ve yedekleri çıkıyor. Baya kolay. Samsung Galaxy Watch 3 tanıtıldı

• Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt

İyiymiş ya bende alayım, teşekkürler.

• iyi akşamlar dostum videodaki aşamaları uyguladım ancak telefondan 2. uyulamayı kurmaya basınca bi süre sonra uygulama yüklenemedi diye uyarı veriyor bi yerimi atlıyorum acaba

• Galiba standart olmayan uygulamaya müsaade etmeniz lazım.

• 1uzaklar1 1 kullanıcısına yanıt

Ondan değilmiş dostum sadece samsung telefonlar üzerinden yükleniyormuş akşam babamın samsung telefondan yükleyecem ama tekrar kendi cihazıma geçince muhtemelen saat sıfırlanacak yine olmayacak Youtubedaki videoların yorumunda sadece samsung cihazlarla çalıştığı söylenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: 1uzaklar1

https://www.youtube.com/watch?v=SdhIV7w-cDA&feature=youtu.be

☝️Burada anlatıyor, alta da link vermiş 1 program bir de onun ilavesi var yükleyince oluyor.

Bende saat bulma kısmanda bulmuyor.ülkenizle uyumlu değil diyor.

• Sadece Samsung olabilir benim tel s9+ problemsiz oldu

• Benim telefon da samsung. Tansiyon ve ekg problemsiz kuruldu. Tansiyon gerçeğe çok yakın değerler veriyor. Ekg ye karşılaştıracak bir yer yok malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 11 Eylül 2020; 22:30:39 >
  • Benim saat de dun geldi. Bekledigimden agir ve buyuk cikti,gayet guzel,sarj konusunu takmiyorum, hersey acik bir sekilde kullaniyorum. Havuzda su kilidi ise yariyor,hoparlorlerde ki suyu cikartmasi felan gayet guzel. Tek begenmedigim noktasi kayisi oldu,sanki birazcik ucuz bir malzeme gibi geldi bana. Cinden siparis gectim celik bir kayis bekliyorum.

• sanırım 10 gündür iphone telefon ile kullanıyorum .

Daha önce apple galaxy watch 4 kullandım şeklini ve ekranların değişmemesinden dolayı sattım.

Herkesin merak ettiği pil için benim kullanım şeklimde 3,5 gün gidiyor.

• Wi-Fi kapalı.
    • NFC kapalı.
    • Tüm bildirimler kapalı.
    • Sürekli ekran açık özelliği kapalı.
    • Kalp atış vs aktiviteleri açık.
    • Samsung health otomatik spor algılama zımbırtısı kapalı.

Altımetre özelliği çalışıyor ama kalibre etmek lazım. şuan deniz seviyesinde -44 gösteriyor. yoksa yükseldikçe doğruya yakın ölçüyor.

Barometre düzgün çalışıyor. Yağmur işini aşağı yukarı anlayabiliyorum.

10 dakika aralıklar ile kalp atışı ölçüyor doğruya yakın.

Kandaki oksijen seviyesini çok kıllı birey değilseniz ölçebiliyor. doğruya yakın.

Tansiyon ve EKG işini iphone kullandığım için şuan aktive edemedim. ( apk ile oluyor.)

Storede gercekten 500 üzerinde saat şekilleri var ama iphone üzerinden paralı olanlar gözükmüyor. sanırım başka bir yerden almak lazım onları. daha bulamadım orayı.

internet tarıyıcısı var . Bazı durumlarda hayat kurtarabilir.

Uyku takibini çok düzgün yapıyor. günde 3-4 defa şekerleme yapsanıız bile onları da kayıt ediyor.

İphone telefonla sürekli bağlı kalamıyor. anca uygulamaya girince 30-45 saniye sonra bağlanıyor. Yani telefonumu bul özelliğini kullanamıyorsun.

Samsung heath için her seferinde aksesuar kısımna girip saati seçiyorum çok saçma yoksa verileri senkronize etmiyor.

ek olarak ekran açık kalma süresini 1dk yaptım saat daha konforlu oldu.

Altımetre özelliği hatalı çalışıyor deniz seviyesinde -44 gösteriyor. manuel kalibrasyon etmek ge

• Arkadaşlar bu saati Galaxy buds live kulaklıklar la kullanan varmı aranızda? Ben evde kullanırken çok memnunum ama sokakta yürürken aşırı derecede cızırtı yapıyor kulaklıklar. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varmı aranızda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: niecke

Arkadaşlar bu saati Galaxy buds live kulaklıklar la kullanan varmı aranızda? Ben evde kullanırken çok memnunum ama sokakta yürürken aşırı derecede cızırtı yapıyor kulaklıklar. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varmı aranızda ?
    Ben galaxy buds ile kullaniyorum herhangi bir ses,cizirti vs birsey yok. Otobus,yol farketmeksizin

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.