Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 4 [Ana Konu] (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.854
Cevap
216
Favori
603.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı sorun benim watch 6 classic'te de var. sanırım whatsappın app'i ile alakalı bir durum. normal sistem bildirimi gelmiyor çünkü, uygulamadan bildirim geliyor. bildirim ayarlarına baktığım zaman whatsappı yardımcı uygulama olarak gösterdiği için pek özelleştirme yapmıyor. ben dün silmiştim whatsappı saatten, normal sistem bildirimi olarak düşsün rahatsız etmesin ekran açıkken diye ama şuanda tekrar kurup saatteki whatsapp uygulamasının ayarlarına göz atmak aklıma geldi, belki oralarda ekran açıkken bildirim gelmesi ile alakalı bir ayar vardır. silmeden önce bakmamıştım. şuan çalışıyorum en kısa sürede denicem. siz de bi bakabilirsiniz hala yüklüyse uygulama sizde.

• Masienth M kullanıcısına yanıt
    Ben karıştırdım da bulamadım hocam. Sizde bakıp dönüş yaparsanız çok sevinirim. Yoksa bana saatten uygulamayı sildirecek şu sorun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WhatsApp uygulamasını kurduktan sonra bildirimler geç gelmeye başlamıştı bence. Uygulamayı silince düzeldi

• Merhaba, Maximum mobil de saat ile ödeme tanımlamasını yaparken son aşamada kartı seçiniz diyor. Ama kartı seçinize basınca kartlar menüsüne yönlendiriyor, kart detaylarında kartı seçeceğim birşey bulamıyorum.

Maximum mobil de ödeme yapılacak kartı nasıl seçiyoruz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece biraz huzur S kullanıcısına yanıt
    Kartın üstüne tıklayın. Açılan sayfada "akıllı saat ile temassız ödeme" diye bir seçenek çıkacak. Sadece kredi kartında çıkıyor bende, bankamatik kartında bu seçenek yok

• mikropzoft kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Programı kaldırdım tekrar kurunca saat ile ödeme seçeneği çıktı.

• Samsung Galaxy Watch 4  [Ana Konu]

6 adet 20mm akıllı pimli akıllı saat kordonlarım satılıktır. Bazıları hiç kullanılmadı. Piyasada tanesi 200 liradan başlıyor. Basit kordonlardan değildir, içi ve dışı düz değil desenli yapıdadır. Toplu veya tek tek uygun bir şekilde ilana koyuyorum. İhtiyaç fazlası. İhtiyacı olan yazabilir. Elden veya şehirdışına kargo ile gönderebilirim.

Yer : ANKARA
    Toplu alım fiyatı : 550 tl.
    Adetli alım fiyatı : 100 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6C069C74 -- 14 Mayıs 2024; 15:17:37 >

• Adet mi 550

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Tamamı 550 hocam. Adet 100.

• whatsapp bildirimler geliyordu artık gelmiyor. bluetooth kapalı kullanıorum bende.

• İkiside orjinal s
    Samsung Galaxy Watch 4  [Ana Konu]a
    Samsung Galaxy Watch 4  [Ana Konu]m
    Samsung Galaxy Watch 4  [Ana Konu]sung, pembe olan deri modeli. Ikisi icin mantikli teklif gelirse satacagim, kargo benden.

Samsung Galaxy Watch 4  [Ana Konu]

• antrepocu A kullanıcısına yanıt

KOYU OLAN SİYAH MI ANTRASİT Mİ ?

• twisterpolat T kullanıcısına yanıt

vişne çürüğü, koyu mor

• tefonsuz nft ödeme çalışıyor mu. telefonun interneti acık mı olması gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 4 Haziran 2024; 10:57:1 >
  • diabl0 kullanıcısına yanıt

telefonsuz nfc ödeme çalışıyor

• Merhabalar, Benim saate whatsapp dan resim geldiğinde ilk gelen bildirimde resim görünmüyor. sadece Fotoğraf yazıyor. bu normal mi ? orada resmi açamıyorum. saatte aç deyince de fotoğraf inmemiş oluyor bir kere daha tıklayıp fotonun inmesini bekliyorum. bunların çözümü var mı ?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

ben hep interneti açıyordum gerek yok o zaman. spora gitsem saati alıp çıksam yer. mi. denize falan giderken telefon götürmesem dehşet olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 4 Haziran 2024; 10:59:46 >
  • diabl0 kullanıcısına yanıt

nfc ödeme pasif bir şey hocam, nfc etiketine kart tanımlandıktan sonra telefon/saatin karttan farkı kalmaz. Tek başına telefonsuz İnternetsiz saati kullanabilirsin ödeme yapmak için.

• tahtaci T kullanıcısına yanıt
    Tamamen telefon bildirim ayarlarıyla alakalı bir sorun bu. Kilit ekranı bildirim gizliliğinden düzeliyordu yanlış hatırlamıyorsam

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

şaka gibi telde nerdeyse 6 senedır nfc ödeme kullanıyorum. hep internetten oluyor sanıyordum. hep interneti açıyordum. uygulamada bildirim veriyordu. tamama basınca ödüyor sanıyordum. hiç denemedim kapalı. vay be yıllar sonra öğrendiğime bak.

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.