her kredi kartı eklenebilir mi hocam yoksa sanal kart mı geçerli oluyor sadece |
Samsung Galaxy Watch 4 [Ana Konu] (390. sayfa)
-
-
şu an destekleyen bankalar Akbank ve iş bankası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece sen mi)))) hepimiz
-
yoo yakın alan iletisimin doğasına aykırı zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar sizde bu hafta itibari ile f/p olarak 4 classic hala alınır mı yoksa 6 classic alınıp geçilmeli mi? Birde bu saatlerde farklı markalarda tansiyon fonksiyonu çalışması hiç mi mümkün değil.Bir yolu bulunmuştur diye düşünüyorum.
-
Ben aktif etmiştim zamanında EKG ve tansiyon. Xda'da konular var oradan yardım almıştım
Ben sizin mesajınıza binaen dün akşam Bim'de denedim. Telefon yanımda yoktu, çalışmadı. Pos makinesi uyarı verdi, kartı alınız diye, çekim yapmadı.
-
ben de bi deneyeceğim, yazarım
sizinki başka bir problem
evet ben de denedim Bluetooth kapatıp sorun yok
Iphone telefona geçtiğimden dolayı kullanamadığım Samsung Watch4 siyah renk 44 mm saatimi satmayı düşünüyorum. Garantisi halen devam ediyor, sorunsuz. Yanında yedek aldığım kordonu da hediye edeceğim. Yer Balıkesir.
-
Evet, benimki başka problemmiş, saati kapatıp açtım düzeldi. Çalışan uygulama durup dururken neden çalışmaz, bir anlam veremedim.
-
Merhaba,
İlgilenen arkadaşlar için, DH-Haberler-Video bölümünde Burak ŞOLT tarafından İşbankası maximum kredi kartı ile watch-4 saatten temassız ödeme anlatılmış bilgilerinize. Şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun. İyi akşamlar dilerim.
Merhaba link alabilir miyim
-
Arkadaşlar slm bir arkadaşimdan watch 4 geçti elime.En son s3 kullanmıştım.S3 saat başı uyarısı vardı.4 te bulamadim varmi bu uyarı.
Wearable uygulamasında saat ayarları bölümünde Healt seçeneği var, burada en altta hareketsiz süre ayarını açabilirsiniz.
Ayarlar, sesler ve titreşim, sistem sesleri, hourly chime açın.
Teşrkkür ederim buldum 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X