< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Saati şarj ederken hangi adaptörü kullanıyorsunuz? Cihazı bugün aldım şarj standının kablosu type c miş. Samsungun type c adaptörü var mı internette bulamadım. Type c adaptörüm olmadığı için de şimdilik telefona bağladım kabloyu telefondan şarj ediyorum ilerde bir sıkıntı yaratır mı bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung'un type-c adaptörleri var. Benim bilgisayarda da var type-c, ben bilgisayara bağlamayı tercih ediyorum.
-
Samsung 2-3senedir tüpe c şarj cihazı kullanıyor tüm cihazlarda.orijinal Samsung type c şarj cihazı alabilirsiniz
Orijinal Samsung adaptörü pahalı olduğu için himo marka adaptör aldım onunla şarj ediyorum bataryayı bozar mı bilen cevap verirse sevinirim
Orijinal almazsak bataryayı bozar mı
Bilindik iyi bir marka alırsanız bir sıkıntı olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ugreen baseus ya da spigen size hayli hayli yeter ve guvenilir idi. Aldığınızı markayı hiç duymadım. Ben açıkçası orjinal urun almayacak isem belirttiğim markaları alıyorum. Hatta ugreen 25w ve spigen steadiboost 48w var bende tabi birde orjinal 25w samsung
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahtroy -- 19 Eylül 2022; 15:35:56 >
Sadece watch 5 pro için ise yeterli olacaktır ama max 25w teller icinde kullanılacak ise az buçuk yetersiz kalabilir
Buda olabilir
-
Merhabalar, Watch 5 pro almak istiyorum. Samsung marka harici android işletim sistemli telefonlarda ve iPhone da bütün özelliklerini kullanabilir miyim?
iphone da çalışmıyor
Saat için kullanacağım
Saat elime bugün ulaştı pil kısmına girdiğimde kaç saat kullanım süresi kaldığını göstermiyor kullanım özellikleri öğreniliyor diyor normal mi
Evet bir süre kullanım alışkanlıklarını takip edecek.
Merhaba arkadaşlar, Galaxy watch 5 44 mm modelinin pil performansı için bilgi verebilecek var mı? Kendi kullanım deneyimini söyleyebilecek biri. Hepsiburada kampanyası başladı watch 5 44 mm 4599 TL, pro ise 7199 TL karar vermeye çalışıyorum.
NFC ödeme işlemini deneyen oldu mu kararsızım halen alıp almsmak konusunda
Merhaba arkadaşlar watch 5 pro bazen uyku kaydetmiyor neden acaba
Kafasına göre takılıyor, tepkime süreside çok kötü anlık bildirimler ve aramalar da düşmüyor okadar paraya değecek bir cihaz değilmiş moralinizi bozmak istemem ama alacak olanlar tekrar düşünsün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X