Yok hala vermediler. Zaten heves birakmadilar, bakmiyorum bile vermisler mi diye. Adamlar stok yok diyor, ne zaman gelecegi belli degil. Sanki sokak saticisindan aliyorlar anlamiyorum. |
Bildirim
Yok hala vermediler. Zaten heves birakmadilar, bakmiyorum bile vermisler mi diye. Adamlar stok yok diyor, ne zaman gelecegi belli degil. Sanki sokak saticisindan aliyorlar anlamiyorum. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Siz sanslisiniz. Ellerinde olan son cihazlari gondermisler, ben 27 agustosta verdim siparisi 1 gun ile kaybettik sanirim |
Biraz önce canlıda konuştum, bekliyoruz hala :) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağolun hocam. Bende öyle umuyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şikayetvar da gördüm şikayeti oluşturan kişi dün yazmış yazıyı 20 Ağustos'ta ön sipariş vermiş hâlâ bekliyormuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 13 Eylül 2022; 20:6:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ah, şu güzel insanların ön siparişlerini merakla beklemelerine bayılıyorum. İnşallah memnun kalırsınız ama Samsung ve saat konusunda memnuniyet... İki farklı kavram. |
Bende iptal seçeneği duruyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekimde gelir artık :) |