Aod açık mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Her zaman değil bazen açıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar artık 7.senesine giren Gear S3 üm bozulmak üzereyim sinyali vermeye başladı. Bugün arka cam yapışkanı kendi kendine çıktı belki de pili şişti bilmiyorum ama ömrünü doldurduğu sinyalini veriyor.
İlk aldığımda bir telefon parası vermiştim
Mediamarktta stokta varsa pro modelini alayım diyorum, genel kullanım tecrübeniz nasıl ?
Gelirse ekime moduna girdik zaten 😄
Samsung Türkiye lütfedip gönderirse siparişlerimizi, paylaşacağız :)
-
-
Ben ayın 28 29u gibi telefon hattını arayıp sipariş oluşturmuştum 2 gün sonra kargo çıkmıştı yola sizinkiler nasıl patladı ilginç ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerek kalmadı hocam , inceleme videolarına baktım watch 4 classic aldım. Tek 2 kat pil kapasitesi icin 2 watch 4 classic parası vermeye değmez geldi gözüme :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 15 Eylül 2022; 19:3:7 >
Hocam sadece 260mah pil (bu fark sayesinde watch 4 1.5 gün giderken benim saat 3 gun gidiyor) farkı yok yani sadece o fark değil safir cam ve titanyum kasayı unutmamak gerek birde donanımsal olarak vücut sıcaklığı sensöru var ama yazılımsal olarak aktif değil
Şarj 2 günü çok rahat çıkarıyor ancak pille ilgili bir sorum var. %50 altına düşmeden şarj etmek %60lardayken şarja takmak bir zarar verir mi pile?
20-80 arası idealdir şarj için
-
Zaten normalde %30lardayken takıyorum ancak kimi zaman 50nin altına düşmeden takmam gerekebiliyor. Pile zarar verebilir endişesiyle takmamıştım. Ondan sordum
5 dk önce mail geldi saati kargoya vermişler ama takip kodunu girdiğimde gözükmüyor
Bana da fatura gelmiş. Henüz kargo ile ilgili bir bilgi yok
Aynı şekilde fatura, bugün verirler kargoya
Hadi geçmiş olsun, kargo SMS i de geldi
Benim mesaj da geldi. Hadi geçmiş olsun herkese
-
Cuma günü verseler kargoya bugün ulaşırdı saat elimize şimdi haftaya kaldı neyse sonunda verdiler kargoya elbet gelecek :D
Benim saat geldi az önce.
İstanbul'a uzak olduğum için pazartesiye kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X