Müsteri hizmetlerine sordum.Yollasanızda ürün size ulaşmadan cihazı kontrol etmeye başlamazlar dedi. Yani yollasanda kenera koyup bekletiyorlarmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Bence o musteri temsilcisinin yorumu gibi olmus :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de 5 44mm'den pili dolayısıyla 6 Classic 47mm modeline geçiş yaptım. Umarım boyutta sıkıntı yaşamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 26 Temmuz 2023; 22:7:22 > -
Ben hiç dikkat etmedim. Direk sepete S/M eklenmiş. Müşteri hizmetlerine sordum siparişi değiştiremiyorlarmış. Boyutlarını sordum farklı olduğunu biliyorlar ama ölçülerini bilmiyorlarmış. Telefon numarasını bıraktım dönerseler yazarım.
-
Hocam bende de otomatik M/L eklenmişti, büyük ihtimalle M/L tükendi ve S/M eklendi sizde de. Ben sabah yabancı bi forumdan boyutları bulmuştum Watch 5 için yazmışlar ama aynıdır heralde. 44mm üstünde M/L daha iyi demişlerdi.
S/M: 13-19cm
M/L: 14.5-20.5cm demişler.
Ben de tamamen şans işi 47mm + M/L aldım bakalım umarım aşırı büyük olmaz. Watch 3 45mm ve büyük durmuyor kolumda diye böyle tercih ettim. Bileğimin ölçüsünü bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 26 Temmuz 2023; 22:53:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bisey sormak istiyorum, aranızda daha önceden değişim kampanyası ile birsey alan oldumu? Ben şuan sipariş i geçtim kapıda ödeme dedim anladığım kadarı ile gelen adam benim saat e bakıp ona göre fiyat i belirleyip ücreti alacak. Ama merak ettiğim şu mesela ben kredi kartı ile alsaydım ozaman surec nasil olacaktii?
Kargocumu bakacak yani eski saatinize anlamadım 🤣
Kredi kartıyla alınca tam ücret kartınızdan çekiliyor sonra teklif sunuluyor kabul ederseniz kartınıza ona göre ücret geri yatırılıyor etmezseniz saati iade ediyorsunuz eski saatinizde geri geliyor
Acaba kordonlar kaç mm 20mm mi 22mm mi
Orda seçenek vardı hocam uygun gün seç diye ben 2 ağustos dedim. Orda gelen kişi cihazınızı inceleyecek filan yazıyordu.
Arkadaşlar, watch 6 classic mi Huawei watch GT3 pro titanyum mu?
Evet gelen ve size saati getiren kişi eski saatinizi kontrol edip fiyatını biçecek. Onaylarsanız kalan kısmın ödemesini sizden tahsil edecek.
Tamamdır arkadaşlar anladım teşekkürler
ön siparişte seçtirdiği kordon s/m olan. m/l olanı seçip saatle sepete attığımda kordon parasını düşmüyor. ya da ben beceremedim
-
Gt3 pro titanyum verip 6 classic 47mm siparisi gectim
Merhaba, hepsiburada uzerinden de sipariş verebilirsiniz. Kayış ile birlikte sepete eklenirse kayış 0TL oluyor. Üstelik kayışlar M/L bedenleri de mevcut. 500tl de hediye ceki veriyor hepsiburada saticisindan samsung urun alabiliyorsunuz sadece.
detaylar icin https://www.hepsiburada.com/staticpage/457119758263229
-
Hocam sebeplerinizi yazabilir misiniz?
GT3 pro şu an sipariş aşamasında, iptal edip bunu alabilirim ama kararsızım şu an..
Çok iyiymiş ama 47 mm yok maalesef 😔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X