< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (324. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ben de çizik yoktu, o diğer arkadaştaydı
-
Ok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekg yi aktif edebilirsiniz burada adım adım türkçe kurulum kılavuzu ve gerekli tüm dosyalar mevcut.
https://drive.google.com/file/d/1s41hpZSVANrVAdrZF9HNxUl1ZmDZB5O2/view?usp=drivesdk
-
Dosya boyutu 860 mb mı ben mi yanlış gördüm?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur. Bunun yanında pc ye o dosyaları kurduğunuz vakit tizen studio ve sertifikalandırma için farklı dosyalarında kurulması gerekecek onlar çok daha yüksek gb a ulaşacak kota sorunu varsa bilginiz olsun.
-
Arkadaslar merhaba, 1 yılı aşkın süredir saatimi kullanıyorum fakat saatim ciddi şekilde çizildi, servis 1000 TL civarı fiyat veriyor, bu sorunu bir şekilde çözen var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yukarıda bahsi geçen ekran koruyucu çiziği biraz kapatıyor bence o kadar para vermeyin
Merhaba eşime aldığım saatde de aynı sorun vardı garantiye yolladık ve cihazın sıvı geçirdiğini ve garanti dışı kaldığını tamir için ise 1800tl para istediklerini ilettiler. Bizde şikayetvar a yazdık Samsung müşteri hizmetleri büze dönüp tamir için yüzde 40 indirim yapacaklarını söyledir. Kabul etmedik tabiki. Su geçirmez saatin nasıl su geçirdiğini sorduğumuzda cevap veremediler. En son tüketici hakem hyetüne şikayet ettik sonuç bekliyoruz
Merhaba. Samsung galaxy watch active 2 saat garantiye yolladığınızda saatin su geçirdiğini ve tamir için 1800tl istediklerini söylediler saatin piyasa fiyatı 1500tl. Saati garantisi devam etmektedir.
Saati dışarıda yaptırıcam ancak saat ekranı bulamıyorum. Saat ekranı satılan yer biliyor musunuz. İnternet üzerinden satışı yapılan. Teşekkürler
Arkadaşlar ben daha öncesinde yazmıştım ama son gelen güncellemelere rağmen active 2 44mm under armour edition saatim normalde 2gün giderken 1güne düştü. Günlük kullanımımda değişen bir şey yok default tema ile kullanıyorum. Uygulama ya da çok ayar da açık değil sabah %100 alıyorsam akşam 39-45 arasına iniyor parlaklık falan da çok değil bugün servise götüreyim diyorum sizden bir yanıt alamazsam yardımcı olursanız sevinirim.
-
Bence bir fabrika ayarı yap istersen
kullanımlarımda adımsayarın bayağı rastgele attığını fark ettim evin içindeyim bütün gün neredeyse en az 2000 adım falan sayıyor. gps kapalı. sizlerde de böylemi? normal yürürken doğru sayıyor fakat el kol hareketini de adım olarak algılıyor resmen
-
Salı günü bende saati servise verdim. Çarşamba günü hazır dediler. Dün saati aldım ekran ve kasa komple değişmiş. Baya da çizilmişti benim için çok iyi oldu doğrusu. Size neden öyle birşey söylediler anlamış değilim.
-
Samsung cihazlarınızı Destek Bilişim isimli servis şubelerine vermeye çalışın, diğerleri her şeye kullanıcı hatası diyebiliyor. KVK, Genpa gibi taşeron ve her markaya bakan servisler zaten ya kullanıcı hatası diyor ya da tamir ediyorum derken daha da bozuyor. Mutlaka Destek Bilişim'in sitesinden bakıp size en yakın servise götürün. Ya da götürdüğünüz yerin sadece Samsung Teknik Servisi olduğundan emin olun.
Su temasına gelince, o iş biraz karışık. Su geçirmezlik garantisi bir çok etkene bağlı; örneğin havuz suyu, çeşme suyu gibi sularda geçersiz, su cihaza diklemesine akıyorsa geçersiz vs. Genelde markalar sıvı temasını garanti dışı kabul ediyor, sadece Samsung'a özel bir durum değil. Yine de şansınızı Destek Bilişim'de denemekte fayda var, kullanıcıyı memnun etmek için güzel çalışıyorlar. Orası da kabul etmezse geçmiş olsun. Hiçbir cihazın su geçirmezlik sertifikasına güvenmeyin. Bazı cihazlar ise bu sertifika olmasa bile su geçirmeyebiliyor. Tamamen suyla temas şartlarına bağlı, Gorilla Glass'ın sadece belli şekillerde düşmelere karşı çizilmez ve kırılmaz olması gibi.
-
-
Samsung servise gidip garanti dahilinde batarya değişimi yapan var mı? Yapılıyor mu değişim?
Ne kadar ücret ödeniz?
Her kol hareketini adım olarak algılamaz ama sonuçta kol hareketlerine göre algılıyor. Ama şöyle bir şey de var. Mesela markete gidiyorum. Dönüşte iki elimde de poşet oluyor haliyle kollarım neredeyse sallanmıyor. Ama adımları eksiksiz sayıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X