Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.085
Cevap
112
Favori
434.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alan oldu mu bundan
    Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]

• hakanovic38 H kullanıcısına yanıt

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0837NJRDH/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

hocam 44mm için bu ürünü kullandım fazlasıyla memnunum. Tam koruma sağlıyor direkt tavsiye ederim

• pikselslx P kullanıcısına yanıt

takması kolay mı vidyosu var gerçide sen kolay takabildin mi

ve takınca hissettiriyor mu bişey olduğunı

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

fiyat?

Alıntıları Göster

attığınız linkteki ürünü aldım

• EKG ve tansiyon için, link verebilecek olan varmı APK dosyası

• Beyler selamlar bir kaç gündür saat üzerinden görüşme yapamıyorum, çağrı geliyor açtığımda telefona yönlendiriyor birden bire bu sorunla karşılaştım saate tüm izinleri vermiştim neden olabilir? telefonum Xiaomi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakanovic38 H kullanıcısına yanıt

hocam hayırlı olsun. takılması kolay direkt uyguluyorsunuz.

arada hava kabarcığı kalabilir sakın açıp tekrar takmaya çalışayın kırılıyor hemen. bende de olmuştu 3-4 gün sonra kendiliğimden kayboldu kabarcıklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erditepe

Eşimin kullandığı 40mm cihazın dün ekran dokunmatiği sorun çıkardı. Dokunmasam da dokunuyordu veya dokunduğum yeri değil başka yeri algılıyordu. Sıfırlama yaptım fakat işe yaramadı. Bugün Sakarya'daki servise vermeyi düşünüyorum. Bakalım ne olacak.

Edit: Samsung müşteri hizmetlerini aradım. Sakarya'da servis olmadığını ve kargo ile göndermemi istedi.

Bu mesajı gönderdiler. Kargo yapıp yarın göndericem. Daha önce servise gönderen oldu mu bu şekilde?

Servis bugün dönüş yaptı. Sıvı teması sebebiyle anakart, ekran, batarya ve kasa değişimi yapılacak 1.879 ₺ ödemeniz gerekir garanti dahilinde yapamıyoruz dediler. Maşallah saatin kendisinden daha pahalı. Raporuyla birlikte iade edin dedim. Ne olur ne olmaz gene de tüketici hakem heyetine başvursam mı ne dersiniz? Muhtemelen birşey çıkmaz da

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Sıvı teması oldu mu hem bunlar suya dayanıklı değil mi?
    Ayrıca sıfırı o fiyata zaten

• Sleeper kullanıcısına yanıt

Evet suya dayanıklı ama su geçirmez değiller. İllaki suya maruz kalmıştır. Ne desem kabul etmeyecekler zaten. İçindeki sıvı kontrol şeritleri kırmızıya dönmüş dedi. Garanti belgesine bakarsanız sıvı temasının garanti dışı bıraktığını görürsünüz diyor. Kitaptan konuşuyor anlayacağınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 4 Haziran 2021; 12:34:41 >
    Şu anlamda sordum. Denize havuza vs girdin mi?

Yok hayır havuza denize girilmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erditepe

Evet suya dayanıklı ama su geçirmez değiller. İllaki suya maruz kalmıştır. Ne desem kabul etmeyecekler zaten. İçindeki sıvı kontrol şeritleri kırmızıya dönmüş dedi. Garanti belgesine bakarsanız sıvı temasının garanti dışı bıraktığını görürsünüz diyor. Kitaptan konuşuyor anlayacağınız.

Onarım takip ekranına baktığımda yapılan tespitler bölümünde "GÜÇ, AÇILMIYOR, AÇIKMA/KAPANMA" yazdığını farkettim. O an farkettim ki yaptıkları işi sallama yapıyorlar. Tekrardan bir telefon görüşmesi yaptım bu kez daha yetkili biriyle. Uzun uzadıya konuştuk sıvı teması ip68 cart curt. Ve dedim ki ben cihazı 2 gün öncesine kadar tüm fonksiyonları ile kullanırken bir anda dokunmatik sorunu yaşamaya başladım. Sonra cihazı resetledim düzelmedi. Dokunmatik arızalı olduğu için tekrardan kurulumunu da yapamadım dedim. Ve bana şunu sordu: Cihazın şarjı yok muydu? Dedim ki tabi ki yoktu. Anlayacağınız açılmıyor diye anakart ile pilin de arızalı olduğunu düşünmüşler. Şimd tekrardan inceleyecekler ve görecekler ki dokunmatik dışında arıza yok. Ben anlayamıyorum bir yetkili servis cihaz açılmadığında önce şarja takmaz mı? Hadi takmadın. Benim yazdığım dilekçede dokunmatik dışında bir arızadan bahsetmediğim halde kafalarına göre nasıl olmayan arıza tespiti yapabiliyorlar şaşırıyorum! Şuanda dönüş bekliyorum servisten bakalım gelişmeler nasıl olacak...

• Uyku apnesi ve horlama sorunu olmayan arkadaşlardan uyku kaydını paylaşabilir misiniz?

Tşk ederim

Geçmiş olsun hocam. Benimki hala teknisyende görünüyor. Cevap gelmedi. Bakalım bana ne diyecekler.

Yalnız ne kadar trajikomiktir saatte hem yüzme modu var. Hem duşa v.s. ye girdiğinizde saaati alabileceğiniz bir su modu var. Hatta duştan çıkınca basıyorsunuz içerisindeki suyu dışarıya atıyor.

Yani gidipte yüzme modu olan bir saate sıvı teması demeleri ne kadar komik.

Şimdi gitte bir daha samsung saat al.

Aliexpress'ten aldığım kordonlar bugün sabah elime ulaştı. 13 günde geldi 17 tl vergi ödedim toplam 4 kordon vergi ile 60 liraya denk gelmiş oldu.

kalite olarak tabii ki orijinali gibi değil ama benim beklentimin de bir tık altında çıktı diyebilirim, yine de gayet iş görür ve tolere edilebilir bir kalitesi var ve 60 liraya 4 farklı renk almak gerçekten çok iyi şuanki ekonomi ile.

orinali biraz daha etli ve ağır, sağlam hissi veriyor. çinden gelenler bir tık daha hafif ve ince.

iğrenç plastik kokousu yoktu ürünlerde soyulacak hissiyatı da vermiyor ama soyulursa burayı güncellerim.

• 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.