Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (328. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Maltepe bunun adresi. BDH Bilişim. Lanet olsun. Müşteri memnuniyetine istinaden %40 indirim teklif ediyorlar. Lutfettiler valla. Neymiş Samsung mühendisi incelemiş dış müdahele ile cihazın suya dayanıklılığını sağlayan conta delinmiş. Nasıl bir müdahele yapmışım da conta delinmiş anlamadım. Kabul etmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım Ankara'daki BDH'ye S20 FE'sini yolladı o da hiç memnun kalmadı ve sonucu kabul etmedi, tüketici hakem heyetine başvurdu. İsterseniz Kadıköy veya Sancaktepe'deki Destek Bilişim'in Samsung Servisi'ne bir götürün, ben yakında başka servisler olmasına rağmen çoğu kişi önerdiği için Sancaktepe'ye götürüp memnun kalmıştım, müşteriyi memnun etmek için çaba harcıyorlar.
-
Ben cihazı bunlardan alıp başka servise verdiğimde acaba değerlendirmeyi nasıl yapıyorlar? Sonuçta açılıp kapandı cihaz. Garantiye dahil edilme ihtimali olabilir mi sizce?
Vermeden önce Destek Bilişim'i arayıp sorun, durumu anlatın. Cihazı açıp kapatırken zarar verdiklerini de belirtin, yol gösterebilirler. Belki getirmenizi isterler biz de bir bakalım diye, ya da "o servis zaten bakmış ne dedilerse odur" gibi olumsuz bir yanıt verirler, hiç değilse boşuna gitmemiş olursunuz. Olumsuz yanıt alırsanız Samsung müşteri hizmetlerini arayıp şikayet oluşturun. Fakat şu garanti koşullarında su geçirme olayı kapsam dışı bırakılmışsa yapacak pek bir şey olmaz. Herhangi bir markanın su geçirmez telefon veya akıllı saati, sıvı temasına bağlı arıza yaşayınca servisin ücretsiz onardığını duymadım, neredeyse hepsi kapsam dışı bırakıyor çünkü önerilen şartlarda mı suya maruz bırakıldı yoksa fazlasına mı bilemiyorlar. Genelde marka fark etmeksizin bu yüzden sıvı temaslı cihazlar ücretsiz onarılmıyor, reklamlarında da küçük yazılarla bu belirtiliyor.
Hani Tasiyon ve EKG çekiyodu! Aldirdiniz bana çekmiyor:( hani nerdesiniz EKg çekiyo diyenler? nerdesinizzz? tansiyonum var ölcemiyorum beni bitirdiniz beni. 1900tl zarar yazdım s ayenizde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 15 Haziran 2021; 1:13:32 > -
Tansiyon ve EKG için linkquote:
Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72Ekg yi aktif edebilirsiniz burada adım adım türkçe kurulum kılavuzu ve gerekli tüm dosyalar mevcut.
https://drive.google.com/file/d/1s41hpZSVANrVAdrZF9HNxUl1ZmDZB5O2/view?usp=drivesdk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önce sakin olun konuyu dikkatli okuyun, paylaştığım linkteki adımları uygulayın tansiyonunuzu durduk yere yükseltmeyin.
-
Beyler merhaba , sag ustteki tusa basinca ekran kapaniyordu normalde , artik kapanmiyor , hangi ayari gozden kaciriyor olabilirim.
Yardimci olabilirseniz sevinirim.
Tesekkurler simdiden.
Saat watch 3 bu arada ama yazılım aynıdır diye düşünüyorum. :)
Gwa2'de öyle bir özellik yok varsa da ben bilmiyorum 😊
Arkadasin saatini kurcalarken geri verdim , o kapaniyodu kapanmiyo dedi , uzerime kaldi gibi oldu da , sona reset attik cihaca vs o yuzden sormak istedim , saatlerce video izledim yokmus cidden dediginiz gibi , o tusa basip kolunu ceviriyomus hemen. Hatirlamis sonadan.
Bu arada babamın saatinde black screen hatası çıktı , servise verdim moralim bozuldu :(
var mi black screen hatasi alan , tus kombinasyonlari ise yaramadi servise verdim malesef.
Ekranı kapatmak için avuç içinle ekranı kapatman yetiyor. Belki de böyle bir özellik olduğu için o yoktur.
Aynen hocam arkadas sola cevirme hareketi yapiyo alistigi gibi , onun eksil aklinin pesine dusunce back tusunu arastirdim mecburen :)
Saatimin ekranı , kasası ve şarj aletini değiştirdi servis , çok memnun kaldım ilk defa bir servisten , ikiletmediler bile helal olsun.
Hangi servise vermiştiniz?
Pendik hat boyu caddesinde ki samsung servisine , tornavida izi vs bile yok sayfada ki örnek gibi , çok temiz pro bir işçilik göstermişler.
1 gün sonra teslim aldım , hızları da süper.
Tavsiye ederim.
-
Kılıflar kullanma telefonu ısıtır mı?
Benim ekranda çizikler var ve çok parmak izi bırakmaya başladı artık her dk siliyorum. Acaba yollasam değişim yaparlar mı?
-
Ekran koruyucu yok mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X